Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על בדיקת רכב יונדאי גטס 1.4 אוטומט 2008

malder
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הנה התוצאות הבעייתיות:

סעיף מנוע, מערכות קירור, דלק והצתה: רעידות מנוע בסרק - לבדוק תושבות מנוע, רעש מגלגלות/מותחנים, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

סרקן קדמי ומערכת היגוי - פגיעה תחתית עיקום בגשר מתלה קדמי צד ימין

קפיצים - בולמי זעזועים חלשים

שלדה ומרכב עם ליקויים בעלי משמעות נמוכה - מכסה מנוע מתוקן, הוחלפו חלקי מרכב מחוברים בברגים, הוחלף פגוש אחורי וקדמי, גומיות לחלונות סביב פגומות. לחיצות קלות ופגמי צבע, תיקונים כלללים חומר פח וצבע סביב.

צמיגים - רעידות מצמיגים

מערכת תאורה - שבר קטן פנס אחורי שמאלי, מזגן חלש

העברה הכוח - נקישה בשילוב ובהחלפת הילוכים, רעש מתיבת הילוכים.

הרכב יד שניה פרטית לפני כשלוש שנים נקנה מליסינג פרטי.

הרכב טופל אבל לא במוסך מורשה של יונדאי והבחור רוצה קצת מעל המחירון (אחרי השקלול של הליסינג וק"מ - 120 אלף)

אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית על הבדיקה ואת כדאיות הקניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע שיש נזק במערכת המתלים, כתוצאה מתאונה, בנוסף סדק קטן בפנס - לא יודע עד כמה הוא קטן, אבל אם זה נראה לעין (או אם יגדל) זה עילה להכשלה בטסט, רעידות מצמיגים יכול להיות איזון גלגלים, ויכול להיות צמיגים גמורים, מה מצבם? נראה שאתה קצת מכניס ראש בריא למיטה חולה, רכב בן 6 לא אמור להיות כזה שבור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע שיש נזק במערכת המתלים, כתוצאה מתאונה, בנוסף סדק קטן בפנס - לא יודע עד כמה הוא קטן, אבל אם זה נראה לעין (או אם יגדל) זה עילה להכשלה בטסט, רעידות מצמיגים יכול להיות איזון גלגלים, ויכול להיות צמיגים גמורים, מה מצבם? נראה שאתה קצת מכניס ראש בריא למיטה חולה, רכב בן 6 לא אמור להיות כזה שבור.

תודה על התגובה. לגבי מערכת המתלים הבוחן אמר שזה כתוצאה מפגיעה חזקה כנראה במדרכה או משהו בסגנון אבל הוא אמר שהוא לא מצא נזק רציני. לגבי השבר בפנס האחורי הוא קטן חבל שלא שאלתי את הבוחן אם זה משהו שמכשיל בטסט. לגבי הצמיגים הבוחן אמר כמו שאמרת שיכול להיות שצריך לעשות איזון גלגלים, צריך לפרק גלגלים במוסך ולעשות בדיקה. בכל מקרה הוא אמר שאפשר עדיין לנסוע אתם הם לא גמורים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעל המחירון???

על מה בדיוק הרכב לא הכי שמור ויש דברים שצריך לסדר,ממש לא הייתי משלם מעל המחירון.

מה רמת איבזור GLS/GLI/GLX?

שבר בפנס לא מעביר טסט.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעל המחירון???

על מה בדיוק הרכב לא הכי שמור ויש דברים שצריך לסדר,ממש לא הייתי משלם מעל המחירון.

מה רמת איבזור GLS/GLI/GLX?

שבר בפנס לא מעביר טסט.

קשה למצוא גטס שמור ולא מסוחר. על פניו זה נראה לי במצב סביר, השאלה אם זה באמת סביר או שמדובר כאן בתיקונים של אלפי שקלים. אם יש שבר בפנס זה אומר שצריך להחליף את כל הפנס? עניין של מאות שקלים?

זה דגם GLI, חישוב המחירון נעשה בהתאם לדגם והוא רוצה כמה מאות שקלים מעל המחירון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עניין של 200 שקל לחדש:

http://www.ebay.com/itm/Hyundai-Getz-2006-Tail-Light-Rear-Lamp-Driver-Side-LEFT-LH-/190633095755?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c629e324b&vxp=mtr

או 125 שקל מפירוק:

http://www.maagar.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D/36234

מחזק את יוליאן, אין שום סיבה לבקש מעל המחירון, עם כל הכבוד ל GLI, זה רכב שבמקור היה בליסינג.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וטסט מתי?

מה המחיר שהוא רוצה?

אני אסביר למה לא כדאי לשלם מעל המחירון:

הרעידות יכולות להיות או בגלל צמיגים או שיש באמת מכה שהשפיע על זה,ללא אבחנה במוסך אי אפשר לדעת מה עלות הנזק,ואתה באמת רוצה לנסוע עם רעידות?

מזגן-אולי פילטר מזגן סתום או מפוח גם פה צריך לבדוק ולראות מה עלות הנזק.

יש פה ברכב תקלות גלויות שמשפיעות בצורה ישירה על הרכב לכן לבקש מעל,זה פשוט לא הגיוני.

אין משהו קריטי ברכב כמו תאונה קשה,אבל המחיר צריך להיות בהתאם לליקוים.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות ועל המחירים. מה לגבי מחיר של סעיף הקפיצים -בולמי זעזועים חלשים? נשמע קריטי. ומה לגבי מחיר גומיות מסביב לחלונות? הבוחן המליץ להחליף כי זה יעשה לי בעיות בחורף. תושבת מנוע אני מבין שזה עולה משהו כמו 400 לכל תושבת ואיזון גלגלים משהו כמו 100-200.

הטסט עד יוני 2015. מחירון לוי יצחק אחרי שקלול דגם, ק"מ וליסינג פרטי ביד 1 הוא 25.400 הוא רוצה 26. נראה שצריך באמת לקחת את הרכב למוסך לבדיקה לפני הרכישה ולהוריד בהתאם לעלות התיקונים. הבעיה שהוא די בונקר במחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאור מה שצריך לתקן לא הייתי לוקח במיוחד אם הוא לא מוריד במחיר.

ז

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך תיקונים בכמה אלפים ליישור קו, מתלים זה עסק לא זול, תושבות גם לא הכי זול, הרכב לא יעבור טסט עם פנס שבור. אין סיבה לנסוע עם רעידות, זה לא בריא לרכב, למנוע ולא נעים. לא הייתי קונה רק בגלל החוצפה לבקש מעל המחירון במיוחד שהרכב לא שמור בשיט.

או להוריד כמה אלפים לתיקונים או לעבור הלאה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, יש פה הוצאות.

חלק מהדברים אולי זה לא במיידי, אבל תצטרך לטפל בהם- תושבות מנוע, בולמי זעזועים,צמיגים, מזגן.

מהי המשמעות של הפגיעה במתלה הקדמי ? מה הבוחן אמר?

כמו כן, מתי בוצע טיפול ? טיימינג?

תוריד ממנו איזה 2000-3000 שקל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...