Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובאחת המנות שלא אמורה להכיל זיתים היה גלעין אכול של זית. מעבר לכאב השיניים שהגלעין גרם לי(נתתי ביס ישר עליו. די כאב) וההיגעלות מזה שאכלתי שאריות של אדם אחר, האוכל עצמו בארוחה לא היה יוצא דופן או מיוחד כמו שציפיתי שיהיה.

לדעתי התמורה בנמל 24 החיפאית(שזו מסעדת השף היחידה שהייתי בה יותר מפעם אחת) יותר טובה בצורה ניכרת, וזאת למרות שהמחיר הוא מאותו סדר גודל של שגב (כ 140 ש"ח לאדם לראשונה+עיקרית).

קיצר סתם באסה. אגב המלצרית קלטה את העניין(כי יצא לי "איייי!" כשנתתי את הביס) ודאגה לפיצוי מעל ומעבר, ועל זה מגיע לה כל הכבוד, למרות שלא רצינו את הפיצוי, פשוט היינו מלאים.

מנת רביולי עם גבינות שלא נגענו בה כי כאמור ממש היינו שבעים, אז היא בכל זאת דאגה לדחוף לנו קינוח מלבי שאישתי אמרה שהוא סבבה.

אולי זה הגלעין שהרס ואולי לא, אבל בא לי לפצות את אישתי היקרה ולקחת אותה למסעדה ב-א-מ-ת טובה. תקציב עד 150 ש"ח לאדם לא כולל קינוח, אם אפשר שלא יהיה דרומה מת"א(אנחנו חיפאים..).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי וראיתי דברים טובים מאוד על נמל 24. מקווה לבקר בהזדמנות!

מפתיע מאוד העניין - אך פשלה יכולה לקראת בכל מסעדה ומבחינתי המבחן הוא איכות האוכל - וההתנהלות סביב הפשלה.

נשמע סה״כ שמבחינת הטיפול היה כראוי.

לגבי 150 ש״ח לאדם - למסעדת שף - זה לא הרבה.

זה לדוגמא שם מחוץ לתקציב את מסה , כתית , הרברט סמואל ועוד כמה ברמה הזו שהם הטופ לדעתי בתל אביב.

נשארים - מזללה , טוטו (בחלק מהמנות) ואולי (צריך לבדוק) הוטל מוניטפיורי.

האחרונה - מומלצת בחום!

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לדעתי המלצרית לא אשמה מסכנה,

(ברור שלא האשמתם אותה אבל הבושה/אי נעימות עליה)

למה לא לצלם ולשלוח מכתב לבעל הבית? ב 140 ש''ח אתה

אמור לקבל הרבה יותר,

ברור שיש לפצות את אשתך,אני אישית ממש נגד מסעדות,

לפני כמה שנים ישבתי עם משהי שתיכננו יחד טיול לנפאל נידמה

לי,ישבנו במיסעדה מאד מפורסמת,ובתוך הלחם שאכלה מצאה מסמר,

ולא קטן(!!) אני הזדעזעתי,והיא ממש לא התרגשה יותר מדי.

פורסם

אשתי לקחה אותי ביומהולדתי האחרון (אני נהגתי) בפעם הראשונה לנמל 24 - ואני חיפאי!. בתור חובב אוכל מושבע (רואים) וחובב כל תכנית בישול באשר היא, ממש אהבתי את המסעדה והמנות, הכל היה מוקפד, וטעים.

אפילו התפלק לאשתי על הריזוטו פסטו שהזמינה "וואו, השיט הזה טעים!".

אהה, עוד דבר, שכחתי לציין, מומלץ החדר הפרטי, יש שם חדר קטן ורומנטי ל2 שמאד משרה אווירה רומנטית ואינטימית, למרות שצמוד לעוד 2 חדרים פרטיים :)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הייתי עם אשתי בשבוע שעבר בשגב אקספרס.

המנות שהזמנו היו בינוניות ומטה יחסית למחיר. כשביקשנו להחזיר, קיבלנו מנות גרועות אפילו יותר.

נקודת האור היחידה היתה הקינוחים שהיו טובים מאוד.

תכל'ס - אפשר לוותר.

פורסם

בהכללה גסה אפשר להגיד שהרוב המכריע של השפים המיוחצנים הם טבחים בינוניים ביותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אולי זה הגלעין שהרס ואולי לא, אבל בא לי לפצות את אישתי היקרה ולקחת אותה למסעדה ב-א-מ-ת טובה. תקציב עד 150 ש"ח לאדם לא כולל קינוח, אם אפשר שלא יהיה דרומה מת"א(אנחנו חיפאים..).

לא ברור לי כיצד גלעין אכול מגיע למנה מוכנה של מישהו אחר... אני הייתי קם והולך, גועל נפש.

בהכללה גסה אפשר להגיד שהרוב המכריע של השפים המיוחצנים הם טבחים בינוניים ביותר.

כל כך נכון, כבר נמאס מכל הפלצנות הזו וה"שפים" SUPER CELEBS שחושבים שהם הסגן של אלוהים.

גש לסביח פרישמן בתל אביב, יותר טעים מזה לא תמצא באף "שגב שמגב". עם העודף תפתחו תוכנית חסכון :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחחח, סביח פרישמן...

החזרת אותי כמה שנים טובות אחורה,

גרתי 150 מטר משם, אין ספק שמדובר במאכל האלים :-)

פורסם

אין קשר בין סביח למנה במסעדה.

תכין את הסביח בבית וייצא לך עוד יותר זול.

גם במסעדות שף סטייל שגב - שגב לא מכין לך את האוכל.

הייתי כמה פעמים בשגב אקספרס בראשל״צ. היה בסדר. טעים, לא זול, לא ממהר לחזור למרות שלא פוסל

פורסם
בא לי לפצות את אישתי היקרה ולקחת אותה למסעדה ב-א-מ-ת טובה. תקציב עד 150 ש"ח לאדם לא כולל קינוח, אם אפשר שלא יהיה דרומה מת"א(אנחנו חיפאים..).

מצטער לשמוע על האכזבה, אבל במטותא אל תבצע מעשים מגונים בשפה העברית. היה לאישתך יום הולדת, לא הייתה לה יומולדת. בלי קשר - מזל טוב!

לעניין המסעדה, נראה לי שכבר מיציתם את הקטע של "טובה", הגיע הזמן לנסות "מקורית":

http://food.walla.co.il/item/2793187

• אחראי פורום
פורסם

איך גלעין יכול להיות אכול?

לא נראה לך הגיוני יותר שהוא התרסק במכשיר ונשארה חתיכה בפנים?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

דווקא מאוד נהנתי לאכול ב"שגב" כשיצא לי לבקש שם לפני כמה שנים, ושמעתי ביקורות טובות גם מאנשים אחרים בשנים האחרונות. חבל שהחוויה שלכם הייתה פחות טובה.

עשיתם לי חשק לסביח, מעניין מתי הם נפתחים במוצ"ש..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...