Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי יונדאי i10 או סיטרואן c1

elazar17
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ,

אני מעוניין להחליף את הרכב שלי , כיום יש לי i10 שנה 2010 ואני מתלבט בין הc1 ליונדאי החדשה .

מה דעתכם ? ישנן הצעות מעניינות נוספות במכוניו המיני ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו מדברים על דגם ידני או אוטומטי?

עוד לא נהגתי ב-C1 החדשה אבל שים לב שהדגם החדש קיבל את המנוע והגיר של הדגם הקודם, מה שאומר שהוא כנראה יציע צריכת דלק טובה אבל גיר רובוטי מאוד לא נעים לשימוש. אצל יונדאי i10 יש גיר אוטומטי טוב יותר אבל צריכת הדלק שלה לא נמוכה.

הצעות מעניינות במכוניות המיני? שברולט ספארק חדשה ב-45 אלף ש"ח נראה לי כמו משהו מעניין....

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לאחרונה מבצע קצר של ניסאן מיקרה ידנית מהיבואן (לא ליסינג) ב 60K במקום70. הרכב הזה, גם בזמן המבצע וגם אחריו לא הצליחו להתחרות בו חברות הליסינג 0 ק"מ. נפתח שרשור די מהלל לדגם הזה בפורום כללי.

למה אני מספר לך על מבצע שנגמר? כי נראה שיש לפחות בנאדם אחד שהתחרט ורוצה שמישהו יחליף אותו בעיסקה, הוא מפרסם ביד2 ולפי מה שנראה הוא רק רוצה מה שהוא שילם (אם אני לא טועה זה גם לא חוקי למכור ברווח במקרה זה בלי לדווח על ההכנסה). הוא מוכר את הזכות לרכישת הרכב כך שמי שקונה יהיה בעלים רשום ראשון.

במידה והדגם רלווטי עבורך והסיפור הזה מעניין אותך, אתה גם יכול ליצור קשר עם היבואן ולהגיד שאתה מעוניין להיכנס אם יש להם מתחרטים. אני חושב שהמבצע היה באוגוסט והתאריך מסירה קרוב.

אמרת "הצעות מעניינות" וזה מה שקפץ לי לראש :oops:

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדיווחים של אנשים פה היא ממש חיסכונית,לא נסעתי בה אבל כן ישבתי,לדעתי אין מה להשוות מול היונדאי,הסלון בשילוב הפח לי ניראה זול לעומת שילוב צבעים מעניין ביונדאי שגורם לתחושה הרבה יותר נעימה,אבל איכות חומרים דומה,הסיאט מיי לא מזכירה איכות חומרים גרמנית לשניהם פלסטיק קשיח וחלול.

מבחינת איבזור היונדאי מאובזרת יותר ועם מושבים תומכים יותר.

לדעתי בין רכבי המיני הידניים היא הטובה ביותר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה ,

מה דעתכם על סיאט מי ?

הידנית היא תמורה סבירה מאוד לכסף, במיוחד במסגרת מבצעים. הרובוטית לדעתי בלתי נסבלת בעליל, אחד מהגירים הרובוטיים הגרועים ביותר בהם יצא לי להיתקל בשנים האחרונות.

אהה, כן, ורק שנתיים אחריות (לעומת 3 אצל שאר המתחרות).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המיקרה חסכונית וגם יחסית מרווחת בפנים, אבל היא גם מאוד רועשת.לא מזמן נסעתי נסיעה בין עירונית ארוכה במיקרה ואף פעם לא הייתי ברכב כלכך רועש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הידנית היא תמורה סבירה מאוד לכסף, במיוחד במסגרת מבצעים. הרובוטית לדעתי בלתי נסבלת בעליל, אחד מהגירים הרובוטיים הגרועים ביותר בהם יצא לי להיתקל בשנים האחרונות.

אהה, כן, ורק שנתיים אחריות (לעומת 3 אצל שאר המתחרות).

+1

פות"ש

סיטיגו ידנית חסכונית מאוד והעברת הילוכים כייפית (לדעתי). המחיר שלה גם ככה נמוך, אבל אפשר לקנות משומש שעדיין באחריות אפילו בפחות. זה לא רכב מאוד מבוקש + יש אנשים שמיצו את ההרפתקאה על ידני. פלוס נוסף הוא שאאל"ט מספר חברות ביטוח ריככו את דרישות המיגון, ועלות הביטוח כבר לא גבוהה מאוד. אם תעשה נסיעת מבחן ואהבת, השיקול הכי גדול נגד זה תחזוקה עתידית, שאף אחד עוד לא יודע להגיד.

סתם קוריוז: כשאני מחנה את הסיריון לידו, הם נראים ממש דומים במידות וקצת בצורה רק שהסיריון יותר גבוה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...