Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לקניית סובארו b4 2007 ידנית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

היום ראיתי למכירה סובארו שנת B4 2007 ידנית מנוע 2000 שעשתה 170000 ק"מ בערך ,יש היסטורית טיפולים מלאה.

דורשים עליה 41500 ₪ . הרצתי חיפושים על הדגם הזה ולא מצאתי..אשמח לשמוע חוות דעתכם אם זו עסקה משתלמת, על הרכב עצמו נתונים טכניים למשל גמישות מנוע וכו'.

הרכב מיועד להיות רכב משפחתי שאמור להכיל 2 כסאות תינוק מאחורה ושיהיה מספיק מקום באמצע שבנאדם נורמלי ישב .

ידוע לי על תצרוכת דלק גבוה יחסית 1 ל9 ממוצע .. כמו כן שמעתי שעלות טיפולים גבוהה (לא יודע עד כמה גבוהה) אין לי מושג כמה עלות של ביטוח (יודע שעלות ביטוח תלויה בהיסטורית הנהג וכו' אבל מעניין אותי כמה בערך)

בקיצור לא אחפור יותר מידי אשמח לכל פיסת מידע

בתודה מראש

עמית

פורסם

בזמנו ששיווקו אותה אני זוכר שרוני אהרנוביץ נתן עליה ביקורות טובות והיא קיבלה 5 כוכבים מתוך 5 באתר שלו.

ביטוח תוכל לבדוק כאן:

www.rak.co.il

או מול הסוכן שלך. "שמעתי" שעלות טיפולים - יש הרבה שמועות על הרבה רכבים, ממליץ לך לבדוק מול היבואן עלות טיפולים ותדירות טיפולים ולהימנע משמועות חסרות בסיס. כל רכב שתכניס אותו למוסך ותרכיב חלקים מקוריים - הטיפול בו יהיה יקר בטווח הקצר אבל משתלם בטווח הארוך.

בנוגע לצריכת הדלק- אל תצפה ליותר מדי מרכבים בקטגוריה הזו (רכב כבד, מנוע גדול...).

השאלה היא מה הדרישות שלך מהרכב ומה התקציב? אויל יש אלטרנטיבות מתאימות יותר. כמה ק"מ אתה נוסע בהשנה?.

פורסם

סובארו בי4 ידנית 2007 היא מכונית נדירה יחסית

אם תמצא אחת מטופלת-זו מכונית מעולה

עלויות אחזקה סבירות לרכב מנהלים 2000 סמ"ק.טיפולים שגרתיים סבירים.

טיפול טיימינג יקר, החלפת 4 צמיגים טובים מאד יקר

צריכת דלק סביב 9/10 ק"מ לליטר

נוחות לא הכי משובחת בגלל צמיגים נמוכי חתך-45"

אמינות מופלגת,הרכב שורד לאורך זמן מבחינה מכנית-מנוע עמיד וחזק

בשנתון הזה המנוע ניפק 165 כ"ס על מומנט 19.1

בגלל שזה גיר ידני 5 הילוכים הרכב יהיה חסכוני מול האוטומטי

מחירי ביטוח לא יקרים-מקיף 2500 ש"ח בערך

פורסם
בזמנו ששיווקו אותה אני זוכר שרוני אהרנוביץ נתן עליה ביקורות טובות והיא קיבלה 5 כוכבים מתוך 5 באתר שלו.

ביטוח תוכל לבדוק כאן:

www.rak.co.il

או מול הסוכן שלך. "שמעתי" שעלות טיפולים - יש הרבה שמועות על הרבה רכבים, ממליץ לך לבדוק מול היבואן עלות טיפולים ותדירות טיפולים ולהימנע משמועות חסרות בסיס. כל רכב שתכניס אותו למוסך ותרכיב חלקים מקוריים - הטיפול בו יהיה יקר בטווח הקצר אבל משתלם בטווח הארוך.

בנוגע לצריכת הדלק- אל תצפה ליותר מדי מרכבים בקטגוריה הזו (רכב כבד, מנוע גדול...).

השאלה היא מה הדרישות שלך מהרכב ומה התקציב? אויל יש אלטרנטיבות מתאימות יותר. כמה ק"מ אתה נוסע בהשנה?.

אני מחפש רכב שאני יכול להכניס בו 2 כיסאות בטיחות ושיהיה מקום באמצע לעוד נוסע. שיהיה בטיחותי ושיסע.

בגדול רוב הנסיעות שלי בעיר אבל יש לי גם הרבה נסיעות לירושלים. אמינות זה גם משהו שחשוב לי.

יכולתי לקחת רנו מאגן 2 אבל היא גם לא אמינה וגם חלפים מאוד יקרים..ניסיתי סיוויק אבל אי אפשר באמת לשבת באמצע המושב האחורי אומבמקרה וצריך להכניס שם כסא בטיחות.

התקציב עד 40k. אני עושה בערך 20k ק"מ בשנה.

לגבי הb4 המדוברת יש לה הסיטוריית טיפולים מלאה והיא די שמורה וזה ממקום שנותן לי אחריות לשנה או ל20k ק"מ

אישתי מאוד אהבה שהוא מרווח וידני..

לא מצאתי הרבה רכבים שיכולים באמת להכיל 3 כסאות בטיחות/ 2 כסאות עם נוסע באמצע בתקציב.. אפילו לרגע חשבתי לקנות יונדאי טרגט אבל כרגע אין לי באמת צורך בו..וגם הוא מאוד משעמם. לא מצאתי רכב אמין בטיחותי מרווח במושב האחורי ועם תצרוכת דלק של פחות מ1 ל10..

אשמח לדעת אם אני טועה.

***זה נשמע כאילו אני משכנע את עצמי :) אני פשוט רוצה להיות בטוח שזו באמת עסקה טובה.

תודה לעונים מצטער על החפירה.

פורסם

יש לי B4 אוטו' שנת 2008

אוטו מצויין, היום חזרתי מטיפול 105K יצא לי לשלם 5000 במוסך מורשה.

המלצתי היא לטפל במוסך שאתה סומך עליו ולא במורשה.

הייתי אצל מוסך "מישל" מהצעה של 2300 הגעתי ל-5000 שקל.

זה פשוט צריך להיות גם שיקול.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

מצורף בתמונה.

אני אדגיש שההצעה המקורית היתה 2300 שקל שאליה הסכמתי כשהייתי במוסך מישל ב-12/10/2014 ותוך כדי תנועה בטיפול היום "נגררתי" ע"פ מה שמישל הציג לי.

אני לוקח אחריות על עצמי, לא הייתי חייב להסכים, אבל אני לא חושב שאחזור שוב לטיפול אצלו. IMG_20141014_181916 (1).jpg

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

הדגם הידני, כמו רוב המכוניות בעלות הנעה כפולה קבועה, סובל מבלאי מצמד גבוה יחסית, מאחר ואין פריקת עומס בזוג גלגלים בודד.

בנוסף אי אפשר להחליף צמיג בודד או זוג צמיגים, חייבים להחליף את כל ה 4 וזו הוצאה לא מבוטלת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

דרך אגב, בתחילת השנה עלה פה בחור מטבריה. הוא קנה בסוף סיטרואן פיקאסו c4 מטריייד אין קרסו בעפולה. מודל 2009 שעדיין מצויד גם במנוע 2000 אטמוספרי. מנוע אמין ביותר למרות הסטיגמה הכללית של היצרן. נוחות ומרווח ישיבה לנוסעים ולנהג הן מהטובות שתמצא בסכום הזה. בטח טובה מהסובארו.

שילם לקרסו 36400 שח.

אם תמצא כזו הייתי ממליץ.רק לא לקחת כזו עם הטורבו. עכשיו בטח בלבלתי אותך...

פורסם

לי יש B4 אוטומט שנת 2008. הטיפולים די סטנדרטים. למעט הטימינג שסט המותחנים יקר ואין חליפי.

האוטו עם 2 כסאות מאחורה די צפוף להוסיף עוד מישהו. בעתיד שיהיה עוד ילד אשקול להעבור ל7 מקומות . בגדול אישתי נוהגת על האוטו ודי מרוצה .לי אישית יש בעיה עם האוטו כי הוא נמוך מאוד וקשה להיכנס אליו למי שייש בעיות עם הגב

פורסם

אם מותר לי להציע, אני באותו מצב כמוך, וממש בימים אלו מחפש מונדאו. מאד מרווחת מאחור, נראה לי שהרבה יותר מרווחת מהb4, אבל אולי אני טועה. רכב מצויין ואמין בכלום כסף יחסית לשאר חברות קבוצת "המנהלים 2ל'". אלא אם אתה מחפש רק ידני

אני מאד אוהב גם את הb4 החדשה יותר, היא מאד מרווחת, אבל גם יותר יקרה, וגם כל נושא הנעה הכפולה הוא משהו שאני מעדיף להמנע ממנו מבחינת מורכבות יתר, בלאי צמיגים, צריכת דלק מוגברת וכיו"ב.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
יש לי B4 אוטו' שנת 2008

אוטו מצויין, היום חזרתי מטיפול 105K יצא לי לשלם 5000 במוסך מורשה.

אל תתרגש מהעלות. ב 105 אלף ק"מ או 7 שנים עושים למנוע טיימינג. רק הטיימינג זה בסביבות 2500 שקלים במקרה הכי זול.

השקעת בטיפל יקר וחריג, ויש לך שקט לעוד 7 שנים או עד 210,000 ק"מ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הדגם הידני, כמו רוב המכוניות בעלות הנעה כפולה קבועה, סובל מבלאי מצמד גבוה יחסית, מאחר ואין פריקת עומס בזוג גלגלים בודד.

תוכל לפרט? האם זה בגלל סף פרפור גלגלים גבוה יותר?

• תוכן חדש...