Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שאני משתמש בגרניק של אחת השטיפות, מן הסתם מחר יהיה עמוס מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דילמה רצינית!

לא תכננתי לשטוף את האוטו היום/מחר, אבל אתמול קיבלתי את החבילה שהזמנתי מאוטוסטור (לעזאזל איתם ועם המשלוחים המהירים שלהם :wink:. פחות מ 24 שעות).

החבילה כוללת התקן פוליש למקדחה, פוליש ופדים לווקס.

לא נראה לי שאצליח להתאפק עד הסופ"ש הבא :shock:

אני בונה על הפרוייקט הזה כבר די הרבה זמן.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני שטפתי אתמול למען יישום פוסו (אוטם)

אם יש משהו שלמדתי מהחורף הקודם,שכמעט בכל פעם שתרצה לשטוף ותסתכל בתחזית,יהיה איפשהו גשם.

Miata ND2

פורסם (נערך)

מי שחיכה עד עכשיו - השבוע זה הזמן לא רק לשטוף אלא לעשות טיפולי דיטיילינג בכל הכוח (הלוואי שהיה לי מקום מסודר ולא בתנאי שטח, כי כוח תמיד יש לי לתחביב) אני התחלתי היום בשטיפה קטנה עם ONR להרגשה טובה. מקווה להתלבש על שני רכבים ולעשות כמה ניסיונות

עם SRP פוסו,מנזרנה (כל רכב שילוב אחר) התגעגעתי להרגשה של אחרי.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
מי שחיכה עד עכשיו - השבוע זה הזמן לא רק לשטוף אלא לעשות טיפולי דיטיילינג בכל הכוח (הלוואי שהיה לי מקום מסודר ולא בתנאי שטח, כי כוח תמיד יש לי לתחביב) אני התחלתי היום בשטיפה קטנה עם ONR להרגשה טובה. מקווה להתלבש על שני רכבים ולעשות כמה ניסיונות

עם SRP פוסו,מנזרנה (כל רכב שילוב אחר) התגעגעתי להרגשה של אחרי.

תכלס יום מושלם לשטיפה וחיזוק ווקס[באסה שהרכב שלי בטיפול עד יום ראשון :( ]

פורסם

אז החלטתי לבצע ניקוי שלם,

* התחלתי עם ג'אנטים + צמיגים ניקוי של הפלסטידיפ בעזרת ג'ילדה (הכי טוב) טבולה בסיטרוס של כימיקל, ניקוי הצמיגים ומריחה של אנדורנס.

* עברתי לרכב דלי עם בערך 20 מ"ל סיטרוס (8 ליטר מים) + קורטוב מר פינק וקצת שמפו של אופטימום בשביל הטעם הטוב - האמת שסתם הוספתי את כל סוגי השמפו הנ"ל, אבל נתן אחלה קצף ואחלה ניקוי של כל הרכב עד כדי הברקה מכל שאריות הלכלוך שהיו לי עליו, במיוחד הסיר את כל הלכלוכים שהעץ הנדיב בשכונה השאיר לי על הרכב לאחר הגשם - העץ גם הוריד את כל הווקס ששמתי שבוע לפני כן.

* משם פלסטלינה סינית שנשארה לי בבית של ההורים אז ניצלתי גם אותה.

* אופטיבונד מדולל 1:1 במים לכלל הגומיות והפסלטיקה השחורה ברכב.

* ווקס של דודו ג'וס orange crush שכבה אחת, אולי מחר נעשה עוד אחת או שנחזק עם BSD+V07.

הכל לקח לי בערך מהשעה 14:30 עד 18:00 עם קצת להמרח בין לבין, היה מזג אוויר מעולה היום ולא חם מדי.

מחר נעשה ניקוי פנימי ושואב, נקנח גם ב BARE BONES מעל הצמיגים.

נ.ב הג'ילדה פשוט מקלה על ניקוי פלסטידיפ בצורה אדירה, מצאתי שבשילוב עם הסיטרוס זה עובד טוב יותר משאר חומרים שהם לא BDP (החומר הרשמי שמנקה פלסטידיפ לפי החברה).

P60226-173001.jpgP60226-165714.jpgP60226-170230.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

ניקיון מעולה, הגלגלים נראים ממש טוב, אחלה צביעה!

מה דעתך על הBARE BONES? מרגיש שהוא מגן\מונע לכלוך באזור בית הגלגלים?

פורסם

תודה רבה, השרירים כואבים כבר.

הצביעה בג'אנטים לפעמים קצת מבאסת וזה יותר בגלל האבנים בדרכים שפוגעות בג'אנט וגרמו לי כבר פעמיים לקילוף של הפלסטידיפ, ביצעתי ב 2 גלגלים צביעה מחדש מ 0.. מזל שנשאר עוד קצת פחיות ספריי בצבע הנ"ל.

ה BARE BONES לא יודע עד כמה הוא מגן מלכלוך, יש כאלה שטוענים שהוא עושה יותר לכלוך - אני פשוט אוהב שהוא מחזיר את הכל לצבע שחור ונראה נקי, מחיק יפה חודש +.

אני פשוט מנקה את הביטנה של הגלגל עם מברשת עד כמה שאפשר, מייבש ואז מרסס את הספריי, אם אתה משתמש בחומר הנ"ל שים מגבת על הצמיג כדי שהחומר לא ינזל עליו, זה חומר שמנוני ולדעתי גם מסוכן אם בא במגע עם הגומי, שלא יגרום להחלקות.

Opel Adam S 2017

פורסם

מה אומרים, לבצע טיפול דיטיילינג (גלייז אוטם פלסטלינה וכל שאר ירקות) עכשיו או לחכות לקיץ? קצת מבאס להבריק את הרכב בצורה פסיכית ואחרי יומיים גשם עם אובך :ס

פורסם

אין קשר לחורף או לקיץ. "האויב" היותר גדול לאוטם/וקס זה חום גבוה. (שחיקה מהירה)

דווקא אחרי טיפול דיטיילינג קל וכיף יותר לנקות את הרכב. הלכלוך גולש מהרכב ללא מאמץ.

בקיצור חורף או קיץ ויש לך זמן ומזג אוויר טוב? תעשה את זה. מעבר להנאה אתה מספק

הגנה לצבע ממפגעי מזג אוויר.

פורסם

סוף סוף התפנה קצת זמן לשטיפה וכמובן מזג האוויר שאמור להיות טוב בתקופה הקרובה. תענוג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...