Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכנון טיסה לאמסטרדם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לחו"ל בפעם הראשונה, אז אני צריך קצת עזרה :oops:

הטיסה שאני צריך היא בכיוון אחד, מעדיף לטוס ב-19/10, גמיש יומיים קדימה או אחורה. אני לוקח איתי תרמיל 65 ליטר, מלא, משקל מדוייק אבדוק מחר+לוקח איתי תיק עם דברים במשקל של 3-4 קילו, מעביר למשפחה בהולנד.

המליצו לי שבגלל שזאת טיסה ראשונה לחו"ל לקחת טיסה ישירה, אבל בין טיסה ישירה לטיסה עם עצירה יש הבדלים של 450 דולר אז אני נוטה לעצירה.

עשיתי חיפוש ב-http://www.kayak.com/, יש שם טיסה של פגסוס עם עצירה בטורקיה לחמש וחצי שעות ב-163$. כל מי שדיברתי איתו אומר לי שזה זול מדי ולא הגיוני. מה אני מפספס?

פורסם

זה באמת זול בצורה חשודה. תבדוק שזה לא טיסה בלי מטען או משהו כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אלה המחירים של פגסוס בעונה הזו. בדוק טיסות נוספות שלהם כי צריכה להיות אחת עם עצירה הרבה יותר קצרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אין לך דרכון של האיחוד האירופי,

או שאין לך אשרת עבודה או לימודים באירופה, קח בחשבון שיכולים להחזיר אותך חזרה הבייתה.

כמו כן, כרטיס לכיוון אחד בדרך כלל לא משתלם לעומת מחיר כרטיס הלוך ושוב.

אתה יכול לקנות כרטיס הלוך ושוב המאפשר שינוי תאריך חזרה, וכך לפתור את הבעייה,שוב, במידה ואין לך את המסמכים שהזכרתי.

סלע

פורסם (נערך)

אז ככה,

אני טס במטרה לשכור דירה ולגור שם. אם לא יסתדר אז להמשיך לטייל למדינה אחרת. יש דרכון של האיחוד.

אכן יש טיסה עם עצירה קצרה יותר, 40 דקות. אבל אמרו לי שזה קצר מאוד אפילו לאנשים שטסים הרבה, אז עדיך לחפש משהו אחר. מאמין שיעבור הזמן עם ספר וסמארטפון.

שמתי לב שבאתר (קיאק) כשאני לוחץ על הלינק של פגסוס זה מעביר אותי לאתר שלהם עם טבלאות במחירים יותר גבוהים ממה שרשום בקיאק https://book.flypgs.com/Common/MemberRezvResults.jsp?activeLanguage=EN&affiliate=KYK001&Subid=Q6w6J0k4mJzRRAzv4zqSdQ לעומת זאת, כשאני לוחץ על הלינק של קיאק זה מעביר אותי לתשלום וזה באמת ב-163$ https://www.kayak.com/flightreservation?searchID=JbECDUfE-6&resultID=73f2758657d1a7d3559e58eb7588693c&clickId=dSVNhwdMEI3ITcjksByong&subOptId=E-144d6d94d65&ProvidedByCode=24&providerCode=PC&NumAdults=1&NumChildren=0&NumInfantsLap=0&Cabin=Economy. במה אני טועה? ואיפה אני רואה כמה מטען אני יכול לקחת איתי?

עריכה אחרונה על ידי וולברין
פורסם

בדוק אפשרו טיסה לבריסל והמשך ברכבת לאמסטרדם (כ-3 שעות) - יש חברת לואו קוסט בלגית בשם JetAirFly או, בקיצור JAF. הבעיה עלולה להיות המטען שלך' אפשר להגדיל בתשלום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...