Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לרכוש קרוז משומשת באיזה 50k? סבבה - שווה את ה״סיכון״ ביחס לתמורה. אבל לרכוש קרוז דנדשה זה לשים את כספך על קרן הצבי בעוד טיב הרכב כלל אינו משנה. היינו, יש דרכים טובות יותר לשרוף את כספך... יתרה מזאת, אם כבר לשמירת ערך טיב, אמינות וכו׳ אין פונקציה, אז יש הרפתקאות עדיפות.

יובהר שאין לי משהו אישית נגד שברולט (דווקא יש להם כמה דגמים נחמדים), אבל יש דגמים שבעניינם הכתובת רשומה על הקיר ופשוט לא ניתן להמליץ על רכישתם (אחת כמה וכמה כשמדובר בחדשות בתקציב 6 ספרות).

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסכום הזה אתה יכול ללכת גם על סיוויק.

חסכונית מאוד ועם מנוע 1800 אתה לא תרגיש נחות לעומת רוב מה שיש היום על הכביש וזה בלשון המעטה.

בנוסף הרכב מאוד נוח מבפנים.

אם אין לך אפשרות למתוח בעוד 10 אלף אז אתה תצטרך להתפשר על שנתון 2011 או על רמת האבזור.

פורסם
רוצה לרכוש קרוז משומשת באיזה 50k? סבבה - שווה את ה״סיכון״ ביחס לתמורה. אבל לרכוש קרוז דנדשה זה לשים את כספך על קרן הצבי בעוד טיב הרכב כלל אינו משנה. היינו, יש דרכים טובות יותר לשרוף את כספך... יתרה מזאת, אם כבר לשמירת ערך טיב, אמינות וכו׳ אין פונקציה, אז יש הרפתקאות עדיפות.

יובהר שאין לי משהו אישית נגד שברולט (דווקא יש להם כמה דגמים נחמדים), אבל יש דגמים שבעניינם הכתובת רשומה על הקיר ופשוט לא ניתן להמליץ על רכישתם (אחת כמה וכמה כשמדובר בחדשות בתקציב 6 ספרות).

קצת מוזר לי מה שאתה אומר מאחר ושמעתי לא מעט מחמאות על גירסת ה 1.4 טורבו.

פורסם
רוצה לרכוש קרוז משומשת באיזה 50k? סבבה - שווה את ה״סיכון״ ביחס לתמורה.

על איזה סיכון אתה שח?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לאחר התנסות עם מנוע טורבו, אתה לא תרצה 1.6 או 1.8 רגיל. חבר לעבודה רכש סיוויק חדשה, סטיישן, לאומת קרוז טורבו היא עגלה, לדבריו. קח נסיעת מבחן ותחליט. קח בחשבון שמדובר ברכב חדש, עם אחריות, לאומת רכב משומש, לרוב כבר ללא אחריות. קח בחשבון שרכב בן 3 - פחות אמין מרכב חדש, ככה זה היום. קח גם בחשבון שאף אחד לא מתחייב למחיר של רכב בעתיד, כי קיימת בארץ בועת השוק של מכוניות.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם (נערך)
על איזה סיכון אתה שח?

הדגשתי סיכון בגרשיים. הכוונה היא לחשיפה מבחינת פן האמינות וכו׳ הלא ברורים וירידת הערך הקיצונית שהדגם יסבול ממנה ללא קשר לטיב הרכב (אני בספק ששוק היד שניה יאות לאבחן בין שנתון, גרסה, מנוע וכו׳ כשמדובר בדגם הנדון). יתרה מזאת, למה להיכנס להרפתקאה ב-100K כשיש מספיק רכבים ראויים בשוק (גם אם חלשים ממנה)?

לדעתי במקרה זה, אין המדובר ברכב נחשק שמציע תמורה עודפת שמצדיקה חיסכון של כמה מרשרשין שיבואו אליך בהפוכה לאחר מכן.

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
פורסם
הדגשתי סיכון בגרשיים. הכוונה היא לחשיפה מבחינת פן האמינות וכו׳ הלא ברורים וירידת הערך הקיצונית שהדגם יסבול ממנה ללא קשר לטיב הרכב (אני בספק ששוק היד שניה יאות לאבחן בין שנתון, גרסה, מנוע וכו׳ כשמדובר בדגם הנדון). יתרה מזאת, למה להיכנס להרפתקאה ב-100K כשיש מספיק רכבים ראויים בשוק (גם אם חלשים ממנה)?

לדעתי במקרה זה, אין המדובר ברכב נחשק שמציע תמורה עודפת שמצדיקה חיסכון של כמה מרשרשין שיבואו אליך בהפוכה לאחר מכן.

בקיצור, אין לך שום ידע או מידע קונקרטי לבסס עליו ביקורת על הרכב.

אין סיבה לחשוש שמדובר ברכב לא אמין, שירידת הערך תהיה גרועה מהמתחרות (אף אחד איננו רואה את הנולד) ושמדובר "בהרפתקה" (לא פחות...).

אפשר לחשוב שהוא קונה איזה רכב שמישהו בנה לעצמו בחצר...

אולי הקרוז פחות או יותר טוב מהמתחרות (אינני יודע), אבל את זה ניתן לשקלל בעלות/תועלת שלה.

מעבר לכך, אין שום סיבה לחשוב שהיא רכישה יותר מסוכנת מכל רכב אחר בקטגוריה.

להזיכרך גם, מתן ייעוץ לא מבוסס זו עבירה על חוקי הפורום.

דעות צריכות להיות מבוססות או לפחות מנומקות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

כלל לא טענתי בדבר טיב הרכב או טענתי כי הדגם הנוכחי אינו אמין, אך בהתבסס על הקרוזים מהשנתונים האחרונים אינני שלם עם זאת שפות״ש יצא מהפורום עם המלצה לרכישת הרכב.

הפות״ש קרא הדברים ויחליט כראות עיניו.

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
פורסם

זה בסדר, בכל מקרה אקח נסיעת מבחן ואני לא חורץ גורלות על סמך דעה אחת (לכאן או לכאן).

בנתיים ממי שכן שהתנסה ברכב וחווה את דעתו קיבלתי רושם חיובי בסך הכל.

קיוויתי שקצת יותר אנשים שהתנסו ברכב יחוו את דעתם.

פורסם

רכב מאוד שקט, רעשי רוח רק מ-120+. מנוע שקט עד 4000 סלד, כש-120 קמש רק ב 2500 סלד. הכל מוצק, אין שום רעש של פלסטיק/הרכבה. פלסטיק קשיח, בחלק ממקומות בד. עדיף לא בהיר. שלי שחור והכל בסדר איתו מבחינת ניקיון. רכב נוח, לאחר נסיעות ממרכז לים המלח ולצפון/גולן. מושך בעליות, גם עם 4+ תינוק. טיפול ראשון 400, טיפול שני 700. יש שוברי הנחה באתר רשמי, לטיפולים. ביטוח מקיף + חובה, 30+ ללא תאונות, 4000 שח. צריכת דלק אצלי 1/10. איני נוסע רגוע.

פורסם
רכב מאוד שקט, רעשי רוח רק מ-120+. מנוע שקט עד 4000 סלד, כש-120 קמש רק ב 2500 סלד. הכל מוצק, אין שום רעש של פלסטיק/הרכבה. פלסטיק קשיח, בחלק ממקומות בד. עדיף לא בהיר. שלי שחור והכל בסדר איתו מבחינת ניקיון. רכב נוח, לאחר נסיעות ממרכז לים המלח ולצפון/גולן. מושך בעליות, גם עם 4+ תינוק. טיפול ראשון 400, טיפול שני 700. יש שוברי הנחה באתר רשמי, לטיפולים. ביטוח מקיף + חובה, 30+ ללא תאונות, 4000 שח. צריכת דלק אצלי 1/10. איני נוסע רגוע.

ציירת תמונה מושלמת עד שהגעת לנושא צריכת הדלק (ואתה עוד נוסע רגוע) :)

פורסם

מבלי שיש לי נסיון על הקרוז טורבו,

צריכה של 1:10 בנסיעה עירונית אגרסיבית היא די סבירה ואפילו טובה ביחס למנוע גודש.

הכל תלוי באופי הנהיגה.

פורסם

כרגע - פעם בשבועיים ממרכז לאשקלון וכל השער בעיר. זה אצלי - 1/10. לא מבין לגבי מושלמת. מה, חשבת זה עגלה ב-100 אלף, לאומת אוטו ספורט טויוטה קורולה או רכב מנהלים סיוויק? קרוז אוטו מצויין, עם מחיר מצוין. פלסטיק רך אין בו. גיר אוטומתי חסר קיק-דאון. זהו בעצם. מנוע 140 כ״ס עם טורבו תורם לרכב להיות עדיף על קורולה/ סיוויק/פוקוס וכו, מבחינתי. ומחירו גורם לרכישתו. עם קרוב ל-150k בכיס הייתי בוחן מזדה 3 מאובזרת, עם מנוע 2l, או אוקטביה עם 1.4t. אבל ב-100k, לדעתי קרוז ללא תחרות.

• תוכן חדש...