Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בבואי להחליף קונקטור בBSM - כלומר לגזור את הקונקטור הישן מהצמה וחיבור קונקטור חדש עם שאריות חוטים.

עשיתי טעות - מספרי החוטים אינם זהים (למרות שהקונקטור מגיע מאותה יחידה). ולא עשיתי חיבור של 1:1 אלא חתכתי הכל בבת אחת.

חוץ מצבעים של החוטים - שחלקם דהויים.... אין לי דרך לראות מה הולך לאן, בטח לא מה מינוס ומה פלוס.

עצות נדרשות כיצד לתפעל העניין?

תודהההה

פורסם
החלפתי bsm. ועכשיו רציתי להחליף קונקטור. מה יקרה אם אני טועה בחווט פלוס מינוס או אפילו בצרכנים? מישהו יכול להגיד לי איזה צרכן הולך מאיזה פין?

כמו בכל דבר, יש רכיבים שלא יקרה להם כלום, יש רכיבים שישרפו ויש רכיבים שירפו נתיך.

נסה בראש ובראשונה לשחר את החיבורים לקונקטור המקורי, לפי צבע - אורך - חיתוך - ואם קיים, המספר.

לאחר מכן תבצע התאמה של חוט אחרי חוט למחבר החדש.

לא ברור לי איך נשרף כל המחבר, כי בד"כ מה שנשרף זה 2 הפינים של המפוח הפנימי (ועל זה כבר דיברנו בחודש אפריל - לפני חצי שנה - בשירשור שפתחת, שעדיף לבצע מעקף עם ממסר ולא להסתמך על החיבורים המקוריים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למיטב זכרוני, פין 1-8 בשורה אחת, פין 9 עד 16 בשורה מתחת.

1 2 3 4 5 6 7 8

9 10 .............

בדוק על הקונקטור (אם הראיה שלך טובה, אם לא - קח זכוכית מגדלת) ותראה שרשום המספר של הפין ליד הקונקטור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
למיטב זכרוני, פין 1-8 בשורה אחת, פין 9 עד 16 בשורה מתחת.

1 2 3 4 5 6 7 8

9 10 .............

בדוק על הקונקטור (אם הראיה שלך טובה, אם לא - קח זכוכית מגדלת) ותראה שרשום המספר של הפין ליד הקונקטור.

איציק

תודההההה

• תוכן חדש...