Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי על המיצובישי ספייס סטאר, מדובר ברכב בדיחה.

כיצד ניתן להשוות מיצובישי ספייס סטאר,שמרגיש כמו בימבה על 4 גלגלים עם מנוע שצורח עד לב השמיים לניסאן מיקרה יציבה,חסכונית ?

בזמנו התלבטתי רבות בין הפיקנטו,לספייס סטאר (לבסוף נרכש רכב אחר בכלל) אך אין מה לומר, הספייס סטאר זה אסון על 4.

אני לא מבין את ההתעקשות שלך לגבי האיבזור, ניתן להוסיף מערכת מולטימדיה ואת כל יתר הפיצ'רים ולחסוך עשרות אלפי ש"ח.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אני לא מבין את ההתעקשות שלך לגבי האיבזור, ניתן להוסיף מערכת מולטימדיה ואת כל יתר הפיצ'רים ולחסוך עשרות אלפי ש"ח.

צודק הבנתי את הטעות שלי. מערכת כזו אפשר להרכיב ב 3000 ש"ח.

אני כנראה אקנה מאחת מחברות הליסינג ב 20K פחות.

יחזירו לי את המקדמות נכון? שילמתי 500 שקל בניסאן ו 500 במיציבושי. הבנתי מהם שאני יכולה לקבל את כספי בחזרה. מקווה שלא יעשו לי קטע מסריח.

פורסם

ממה שזכור לי המיקרה הבסיסית עולה 85,000 והמאובזרת עולה 90,000.

אז איפה ההנחה פה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המבצע נגמר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ממה שזכור לי המיקרה הבסיסית עולה 85,000 והמאובזרת עולה 90,000.

אז איפה ההנחה פה?

99K עולה המאובזרת.

ההנחה היא 4 אלף כאשר היא מוסיפה לי מערכת מולטימדיה שאין בדגם המאובזר.

אני הולכת לבדוק בחברות ליסינג. כנראה שיהיה עדיף לקנות במחיר הרבה יותר נמוך ולהוסיף תוספות אם אצטרך.

פורסם
יש מצב שזה נשאל פה או בשרשור הקודם, אבל מה עם ידני?

לא נוח לי. נסעתי על ידני תקופה של שנתיים, ברגע שעברתי לאוטומט לא יכולתי לחזור לידני. בעייתי

• תוכן חדש...