Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם ITUNES

ice_man
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבוע ההארד-דיסק שלי קרס והתקנתי כונן חדש ועכשיו אני רוצה להתקין ITUNES מחדש אבל אני לא מעוניין שברגע שאני אחבר את האייפון שלי כל המידע שלי עליו ימחק.

מה שאני רוצה שיקרה זה שה-ITUNES יקח את המידע מהפלאפון שלי ולא ההפך.

כיצד אני עושה זאת?

תודה רבה מראש על העזרה.

פורסם

למיטב הבנתי (מפעמים עברו של פירמוט מחשב) זה לא יקרה, אלא שהאיטונס (שכרגע ריק ממידע) יסונכרן לראשונה עם מכשירך והכל יופי טופי. הדבר היחידי שאיבדת (אולי) זה הרשאה למחשב אחד (מתוך 5, אבל לא בטוח) לחנות , כלומר, למיטב ניסיוני (וזה עדיין על אחריותך בלבד) לא צפוי לקרות דבר. אם אתה עדיין חושש, אתה גם יכול להתקין את התוכנה, לתת הרשאה כאמור למחשב, ולפני חיבור האייפון להגדיר בהגדרות שלא ייסנכרן אוטומטית עם חיבור האייפון.

מקווה שעזרתי,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...