Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה לא מטפלים בבעיות כאלה,מיילא זה היה חוסך להם כסף,אבל עכשיו (ובעתיד) ההפסדים יהיו הרבה יותר גדולים ועם אקסטרא כאב ראש וחיי אדם שנלקחו.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
גם למאזדה יש בעיות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4578128,00.html

רק שיש הבדל:

MG:

פרשת מתג ההתנעה הכושל הגיעה לתודעת הציבור לאחר שהתגלה כי קונצרן הרכב הענק נמנע במשך שנים מטיפול במתגי הנעה של מיליוני מכוניות מתוצרתו

Mazda:

בדגמים שיוצרו בין 30 באוקטובר 2013 ל-28 בפברואר 2014, נמצא חשד לכשל במערכת בקרת הדלק במחשב הרכב.

מאזדה מזמינים לתיקון כבר בשלב המצאות חשד לכשל, בזמן שב-MG מסתירים את המידע לאורך שנים.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
אני לא מבין למה לא מטפלים בבעיות כאלה,מיילא זה היה חוסך להם כסף,אבל עכשיו (ובעתיד) ההפסדים יהיו הרבה יותר גדולים ועם אקסטרא כאב ראש וחיי אדם שנלקחו.

אתה חייב למישהוא 100 שקל.

הוא מתקשר אליך ואומר "שמע, אתה יכול לשלם לי עכשיו או שאתה יכול לחכות שנה ובעוד שנה או שאני אתקשר אליך ותיתן לי את אותם 100 ש"ח או שאעשה לך הנחה ל 70 ש"ח או שאני בכלל אשכח מזה ושמור את הכסף".

באיזה אופציה תבחר?

עכשיו רק צריך להכניס לעניין דיני נפשות וחוסר מצפון והתשובה נשארת אותו דבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מזכיר את המקרה בשנות ה-70 של פורד עם הפינטו.

האמריקאים לא לומדים לקח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...