Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטן, סתם דופקים אותנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

הבנתי שבארצות הברית מוכרים בנזין עם רמות אוקטן של 92, 90 ואפילו פחות...

אני מנחש שלא כל המנועים שם נוקשים, ובכלל, האם ביחסי הדחיסה הממוצעים יש צורך באוקטן 95?

בארץ ה-98 יקר משמעותית מה-95, ובגלל זה אני מנחש שאוקטן 92 יהיה אפילו זול יותר במידה ויוצע למכירה בארץ.

אז מה? 95 זה המינימום המתקבל על הדעת, או שסתם אוהבים את הכסף שלנו?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיטת המדידה של האוקטן בארה"ב היא שונה מאצלינו ולכן מספרי האוטקנים שם קטנים יותר מפה אבל זה אותם דלקים ואותו אוקטן

פורסם

יש שני סטנדרטים של מדידה: ROZ/RON. כמו שדן ידין כתב לכן המספרים שונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי בתחנת אלונית ההבדל בין ליטר 95 לליטר 98 היה 2 ש"ח, בערך 9.40 לליטר, איפה יש 98 במחיר 7.40?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מאיפה אתה בארץ? יש בנהריה "יעד" שמוכרים 98 ב7.40, בסונול כפר יונה (על כביש 57) המחיר עומד על 7.50 או משהו כזה ויש עוד תחנות שמוכרות 98 במחיר דומה. יש גם תחנות יקרות יותר אבל זה עדיין "אכיל" - אני מדבר על איזור ה-8 ש"ח וקצת.

נ.ב. באלונית אתה יכול לקבל הנחה של 1.30 ש"ח לליטר 98 אם תזמין את כרטיס האשראי של you.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

קלעת בול בדיוק בנהריה אני מתדלק, טוב שאמרת לי את זה אני אחפש את התחנה בוויז :)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

גם סונול שערי חולון (ליד הכיכר), ויש לא מעט תחנות ברחבי הארץ שאפשר למצוא באיזור 8.30

בדור אלון עם כרטיס יו (רגיל, לא אשראי) 8.50

אבל לפני שאתם רצים לתדלק 98, בדקו אם אתם באמת צריכים, הדלק מיועד לרכבים עם יחס דחיסה גבוה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באמת רציתי לשאול למה אתם מתדלקים 98?? מה הרעיון? אתם באמת מרגישים משהו שונה ברכב? אם לא הייתה לכם הצתה מוקדמת עם ה-95, למה שתשלמו את ההפרש על 98?

פורסם

^

אני יודע, בדרך כלל הגדושות כמו הסובארו והמיצובישי איבו, אבל לא נראה לי שכל מי שהגיב פה בעניין 'איפה מתדלקים 98 בזול' באמת נוהג על אחת כזאת, או שאני טועה?

• תוכן חדש...