Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס 2007

ITSMYFATE
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במצב טוב הוא ממש לא.

אוטו עם כזה קילומטרז' צריך להיות במצב חדש ללא שום בעיות גיר או משהו אחר.

דירת עם בעלת הרכב או שזה מה שהמגרש מספר לך?

ראית ספר טיפולים ומתי היה טיפול 90000 או ששוב זה מה שהמגרש אומר?

את בחרת את מכון הבדיקה או שהופנית מהמגרש (הניחוש שלי הוא שהופנית לחבר שלו לפי הניסוח. אני גם כמעט בטוח שהרכב כן חטף ובגלל זה הוא אמר שלא עבר תאונה שמשפיעה על הבטיחות).

אחרי שיתקן תשקיעי את ה 500 שקל וקחי ל דיקה במכון שאת תבחרי.

זה אוטו ש7 שנים על הכביש איך הוא יהיה במצב חדש?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סליחה, קבלי תיקון: הרכב הזה נראה לי בונבוניירה אמיתית. זוהי קניה בטוחה וצריך להיות עיוור מוחלט כדי להחמיץ מציאה נדירה כזאת.

אני לא מבין מה חשבתי לעצמי כשניסיתי לעזור לך אחרי תגובתך המחכימה בשרשור הקודם שפתחת.

שאלתי אותך מה חשוד למה אתה תוקף אותי כל רגע?

פורסם

איכשהו אני מקבל את הרושם שאת לא באמת באה להתייעץ אלא רק לקבל גושפנקא לפעולה שממילא תעשי.

אני מתנצל אם אני סתם תוקף, פשוט אלה הווייבים שאני מקבל ממך.

עניינית לשאלתך:

אומנם אין לכך חובה חוקית, אבל צמיגים תמיד מוחלפים לכל הפחות בזוגות. אני מעריך שהמידות של הצמיגים במכונית שבדקת זהות (וממילא זה משהו שתוכלי לאמת בקלות רבה מאוד), אבל עצם העובדה שהם אינם זהים מלמדת אותנו שמישהו נהג בקמצנות עם הרכב הזה. לרוב התנהלות כזאת מאפיינת ציי רכב, ודיה לחכימא ברמיזה.

העניין עם המזגן נשמע כמו חרטוט סטנדרטי. בתגובות קודמות בשרשור הזה הוסבר גם מדוע.

למיטב ידיעתי, התיבה האוטומטית של יונדאי גטס אינה בעייתית. עצם הבעיה בה בקילומטראז' נמוך יחסית מדליקה עוד נורה אדומה ובעיקר מעוררת תהיות לגבי עברו של הרכב, היחס שקיבל ורמת התחזוקה שלה זכה. זכרי שתקלות בתיבה אוטומטית הן לרוב יקרות לתיקון.

אלה עיקרי הדברים. מכאן והלאה זה תלוי בך. אם את עדיין מתעניינת בחוות דעתי, אני ממליץ לך בחום לעבור הלאה ו למנוע מעצמך סיכון כלכלי ומפח נפש מיותר.

יש מספיק גטסים אחרות בשוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
איכשהו אני מקבל את הרושם שאת לא באמת באה להתייעץ אלא רק לקבל גושפנקא לפעולה שממילא תעשי.

אני מתנצל אם אני סתם תוקף, פשוט אלה הווייבים שאני מקבל ממך.

עניינית לשאלתך:

אומנם אין לכך חובה חוקית, אבל צמיגים תמיד מוחלפים לכל הפחות בזוגות. אני מעריך שהמידות של הצמיגים במכונית שבדקת זהות (וממילא זה משהו שתוכלי לאמת בקלות רבה מאוד), אבל עצם העובדה שהם אינם זהים מלמדת אותנו שמישהו נהג בקמצנות עם הרכב הזה. לרוב התנהלות כזאת מאפיינת ציי רכב, ודיה לחכימא ברמיזה.

העניין עם המזגן נשמע כמו חרטוט סטנדרטי. בתגובות קודמות בשרשור הזה הוסבר גם מדוע.

למיטב ידיעתי, התיבה האוטומטית של יונדאי גטס אינה בעייתית. עצם הבעיה בה בקילומטראז' נמוך יחסית מדליקה עוד נורה אדומה ובעיקר מעוררת תהיות לגבי עברו של הרכב, היחס שקיבל ורמת התחזוקה שלה זכה. זכרי שתקלות בתיבה אוטומטית הן לרוב יקרות לתיקון.

אלה עיקרי הדברים. מכאן והלאה זה תלוי בך. אם את עדיין מתעניינת בחוות דעתי, אני ממליץ לך בחום לעבור הלאה ו למנוע מעצמך סיכון כלכלי ומפח נפש מיותר.

יש מספיק גטסים אחרות בשוק.

אנחנו לא נקנה אם הליקוי של הגיר לא יתוקן. וכמובן שנקח חזרה למכון לוודא שאכן הבעיה נפתרה. בקשר לצמיגים הוא אמר שהגודל של הצמיגים מאחורה טיפה שונים אבל זה לא משמעותי,ואם זה מפריע זה בר תיקון בהחלפת הצמיג. מזגן אין לי מושג.

זה לא חאפר שמצאתי,זאת חברה עם מעל 60 רכבים

פורסם

ולא הבנתי למה קילומטראז' נמוך מדליק נורה אדומה,היא נהגת יחידה.

שוב אני לא באה לשכנע למה כן,אני מנסה להבין מאיפה באה הרתיעה הגדולה הזאת,אחרי שאמרו במכון שהרכב במצב חיצוני ומכני תקין

פורסם

אולי פספסתי כמה פרטים בשרשור.. מעניין אותי איך את יודעת שנהגה על הרכב נהגת יחידה? יש לזה הוכחות/דיברת איתה? וגם אם כן זה נותן ערובה לרכב שמור?

עוד דבר, לרכב יש ספר טיפולים/קבלות? טופל במורשה? אם התשובה לא, הייתי חושש מזיוף ק"מ, ההערה על הגיר לא כ"כ תואמת לגטס עם 90K ק"מ.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אם זאת נהגת יחידה, למה היא מכרה את הרכב לטרייד אין לא מוכר במיוחד?

ניסית להריץ חיפוש על הטרייד אין? לראות מה רושמים עליו ברשת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם זאת נהגת יחידה, למה היא מכרה את הרכב לטרייד אין לא מוכר במיוחד?

ניסית להריץ חיפוש על הטרייד אין? לראות מה רושמים עליו ברשת?

הבנתי שהבחורה החליפה את הרכב למאזדה יותר גדולה בגלל הילדים,היא חברה של אשתו של הבעלים. וכן הוא דיבר איתה בטלפון לידי

לגבי הגיר,במכון אמר שאין שום בעיה בגיר עצמו ושהוא במצב תקין לחלוטין,הבעיה היא בידית או במוח בפנים.

פורסם
אנחנו לא נקנה אם הליקוי של הגיר לא יתוקן. וכמובן שנקח חזרה למכון לוודא שאכן הבעיה נפתרה. בקשר לצמיגים הוא אמר שהגודל של הצמיגים מאחורה טיפה שונים אבל זה לא משמעותי,ואם זה מפריע זה בר תיקון בהחלפת הצמיג. מזגן אין לי מושג.

זה לא חאפר שמצאתי,זאת חברה עם מעל 60 רכבים

את מכניסה ראש בריא למיטה חולה. יכול להיות שאת צודקת ואני סתם חושד בכשרים. יכול להיות. לא פוסל את האפשרות.

מצד שני, אם אני צדקתי ואת טעית, את תגלי תוך זמן קצר שעליך להוציא סכומים ניכרים כדי שהרכב שקנית יהיה במצב שמיש.

אם היה מדובר ברכב נדיר אז אני יכול להבין את ההיגיון שבלקחת את הסיכון הזה. העניין הוא שיונדאי גטס אינו רכב נדיר. האם את באמת חושבת שזה חכם לשים את כספך על רכב שמצבו מחשיד בנסיבות האלה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
את מכניסה ראש בריא למיטה חולה. יכול להיות שאת צודקת ואני סתם חושד בכשרים. יכול להיות. לא פוסל את האפשרות.

מצד שני, אם אני צדקתי ואת טעית, את תגלי תוך זמן קצר שעליך להוציא סכומים ניכרים כדי שהרכב שקנית יהיה במצב שמיש.

אם היה מדובר ברכב נדיר אז אני יכול להבין את ההיגיון שבלקחת את הסיכון הזה. העניין הוא שיונדאי גטס אינו רכב נדיר. האם את באמת חושבת שזה חכם לשים את כספך על רכב שמצבו מחשיד בנסיבות האלה?

מה הכי מדאיג אותך ממה שכתבתי? הגיר?

פורסם

הכל. תיבת הילוכים אוטומטית היא רכיב יקר לתיקון, מזגן הוא רכיב יקר לתיקון, סיפור הרקע של הרכב נשמע קלאסי של סוחרים מהזן שאת לא רוצה לבוא איתם במגע.

אם זה עף כמו ברווז, נראה כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז...

תגידי, איזה אדם נורמלי נוסע ביודעין עם צמיג חליפי מפונצ'ר?

את באמת לא רואה את כל נורות האזהרה?

פורסם
הכל. תיבת הילוכים אוטומטית היא רכיב יקר לתיקון, מזגן הוא רכיב יקר לתיקון, סיפור הרקע של הרכב נשמע קלאסי של סוחרים מהזן שאת לא רוצה לבוא איתם במגע.

אם זה עף כמו ברווז, נראה כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז...

תגידי, איזה אדם נורמלי נוסע ביודעין עם צמיג חליפי מפונצ'ר?

את באמת לא רואה את כל נורות האזהרה?

להגיד לך את האמת על עצמי? בחיים לא הייתי בודקת צמיג רזרבי סתם ככה אם אני לא צריכה להשתמש בו..(כמובן שהייתי מתחרטת על זה כן?)אבל אני חושבת שהעניין של הצמיג המפונצ'ר זה לא האישו פה.

מה שלי מוזר זה למה שחברה עם ככ הרבה רכבים (שמול העיניים שלי הוא סגר 2 עסקאות יותר יקרות),איזו סיבה יש לו לרמה אותי?ועוד על רכב של 20 אלף שקל?

פורסם

כי זה סוחר,ולא חסרים מקרים על מכירת רכב שיש בו בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב נשמע כמו צרה צרורה.

מזגן- ברכב תקין מזגן מקרר. ברכב לא תקין מזגן לא מקרר. אם הבעיה היא רק 100 ש"ח למילוי גז אף אחד לא היה רוצה שהשורה הזו תירשם בדו"ח הבדיקה כלא תקינה והיה ממלא גז. כנראה מדובר בתקלה יקרה בהרבה כמו מדחס או רדיאטור פנימי- אלפי שקלים.

גיר- לא אמור לעשות בעיות בקילומטרז' כזה נמוך. כנ"ל - אלפי שקלים.

צמיגים- הבדלים במידות של הצמיג ? הבוחן אמר שיעבור טסט ? מריצים עלייך קומבינה מארץ הקומבינות.

הסוחר דיבר עם המוכרת של הרכב לידך בטלפון ? נו ו ?

אל תתרשמי מכך שמדובר בחברה גדולה זה רק יעשה לך בעיה יותר גדולה כשתבואי לתבוע אותם על הקנייה "המוצלחת".

רכב בן 7 לא אמור להיות רכב חדש אבל יש צורך ביושר של המוכר על מנת לקבל תמונה אמיתית של הרכב ולתמחר אותו בהתאם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

זו יונדאי גטס,הרכב הוא בונקר מבחינת אמינות ואין מצב שהגיר שלו יתחיל לזייף בק"מ הזה,

לדעתי הק"מ מזויף.

"לא עבר תאונות קטלניות",ידעת שכריות אויר נפתחות במהירות פגיעה של 20 קמ"ש?

"סגר מולי 2 עסקאות" בשביל 20 אלף שקל הוא יביא 2 חברים שיעשו שהם קונים את הרכב בכאילו

לסיכום,כל החרטא הזה שהרכב יד ראשונה מאמא שדאגה לילדים שלה הוא קשקוש,זה רכב שחוט ומומלץ מאוד להתרחק ממנו.

הייתי משקיע עוד 7 אלף וקונה רכב טוב מזה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...