Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס 2007

ITSMYFATE
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי לכולם..היום הלכתי לראות גטס 2007 מנוע 1400 GLI...לרכב יש 91 אלף קילומטראז'.

הלכתי לחברה בחיפה שמתעסקת בטרייד אין ומכירה של רכבים ושם מצאתי אותה. לקחנו את הרכב למכון בדיקה,אומנם לא צילמתי את הטופס אבל אני זוכרת מה הבוחן אמר שחשוב

הבוחן אמר שהשלדה המנוע והגיר במצב טוב מאוד,הרכב לא עבר שום תאונה קטלנית שפגעה בביטחות שלו.

הוא הדגיש לנו כמה דברים: אחד שהגלגל הריזרבי מפונצ'ר,המזגן לא מקרר(כנראה שחסר גז) ואמר שכשהגיר על D לפעמים האוטו נכנס לניוטרל(אמר שזה כנראה בעיה במוח או צריך לכוון את הידית,והדגיש שהגיר עצמו במצב מצויין). הוא אמר שכשהוא נסע הוא שמע רעש מאוד מאוד קל מהשאבת מים והוא ממליץ לבדוק. חוץ מזה אמר שהרכב עבר טיפול גדול ורדיאטור חדש. אמר שמערכת הגלגלים במצב תקין ויש קצת חוסר איזון(ניראה לי או שאמר גודל צמיגים) בצמיגים האחוריים שהם לא אותו גודל משהו כזה..אמר שאין נזילות של שמן מים וכדומה ושהלחץ מנוע(משהו כזה)תקין.אמר שחסר המדף האחורי ברכב.

חזרנו אל הבעלים ואמר לנו להשאיר את הטופס ויום ראשון הוא יקח את המכונית ויתקן את הליקויים(מזגן,גלגל רזרבי,וידית גיר).הבוחן אמר להחזיר את האוטו למכון לאחר התיקון והוא יבדוק אותו בחינם לוודא שאכן הליקויים תוקנו.

חתמנו על זכרון דברים ושמתי מקדמה של 600 שקל מתוך 19900 מהמחיר המלא.

האם זה נשמע לכם סביר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

חבל שאין לך את הטופס.

האם בטוח שזה GLI?

מה שם החברה? כדאי לבדוק - יש כאן חברות שנרשמו עליהן דברים נוראיים.

על הגיר הייתי חושש - לא יודע מה התקלה, אבל גיר לא צריך לעבור לניוטרל באמצע נסיעה.

צמיגים לא באותו גודל זה גם הזוי ומוזר.

מדף אחורי צריכים להשלים זה של הבגאז'.

משאבת מים - מישהו התקמצן בטיפול של הטיימינג כנראה.

אגב, האם בוצע טיפול טיימינג לרכב? גטס צריכה לעבור כל 5 שנים. (או 90 אלף ק"מ אם אני זוכר טוב)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי המזגן אם נגמר כניראה בריחת גז או מדחס,אם הוא רק ימלא אחרי כמה חודשים שוב יגמר,אם זה מדחס והוא מתקן על חשבונו תבקשי לראות קבלה.

חבל באמת שלא לקחת את הטופס לעלות לפה.

את המכון את בחרת?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל שאין לך את הטופס.

האם בטוח שזה GLI?

מה שם החברה? כדאי לבדוק - יש כאן חברות שנרשמו עליהן דברים נוראיים.

על הגיר הייתי חושש - לא יודע מה התקלה, אבל גיר לא צריך לעבור לניוטרל באמצע נסיעה.

צמיגים לא באותו גודל זה גם הזוי ומוזר.

מדף אחורי צריכים להשלים זה של הבגאז'.

משאבת מים - מישהו התקמצן בטיפול של הטיימינג כנראה.

אגב, האם בוצע טיפול טיימינג לרכב? גטס צריכה לעבור כל 5 שנים. (או 90 אלף ק"מ אם אני זוכר טוב)

ראינו רישיון רכב וכתוב GLI עם ABS וכל מה שמגיע עם GLI..לחברה קוראים טרייד קאר או קאר טרייד לא סגורה על זה..

בקשר לגיר לא נקח את הרכב אם הבעיה לא תוסדר.

בקשר לצמיגים הבוחן אמר שזה ממש הבדל קטן שאפילו בטסט לא היו פוסלים.

אין לי מושג מה זה טיימינג אבל קיימת רצועת טיימינג חדשה והרכב עבר טיפול 15 אלף לפני חודש וחצי(ב90 אלף)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הוכחות על הטיפולים? או שזה סתם באוויר שאמרו לך "ביצעתי טיפול" וזהו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי המזגן אם נגמר כניראה בריחת גז או מדחס,אם הוא רק ימלא אחרי כמה חודשים שוב יגמר,אם זה מדחס והוא מתקן על חשבונו תבקשי לראות קבלה.

חבל באמת שלא לקחת את הטופס לעלות לפה.

את המכון את בחרת?

איך אדע בקשר למזגן בוודאות?

וכן אנחנו בחרנו את המכון הוא שלח נציג שינהג ויקח לשם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק אם תלכי איתו,הוא יכול להגיד למזגניסט שרק ימלא וזהו,בלי בדיקה מעמיקה.

וגם בקשר לגיר,הייתי הולך איתו לראות שהוא לא עושה איזו קומבינה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק אם תלכי איתו,הוא יכול להגיד למזגניסט שרק ימלא וזהו,בלי בדיקה מעמיקה.

וגם בקשר לגיר,הייתי הולך איתו לראות שהוא לא עושה איזו קומבינה.

אין לי אפשרות ללכת איתו זאת הבעיה..אני מסתמכת על זה שהמכון אמר לבוא שוב ויבדוק אם אכן הליקויים תוקנו כמו שצריך..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדברים כניראה יעבדו,אבל את לא יודעת אם הייתה קומבינה או לא.

לכן או שהולכים עם בעל הרכב,או הולכים למוסך לקבל הצעת מחיר ולתקן לבד עם קיזוז מול המוכר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מוותר על התענוג המפוקפק. יונדאי גטס זה רכב נפוץ, על פניו ברכב שבדקת יש יותר מידי דברים חשודים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+ רכב מסוחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מוותר על התענוג המפוקפק. יונדאי גטס זה רכב נפוץ, על פניו ברכב שבדקת יש יותר מידי דברים חשודים.

מה חשוד? היא הייתה בבעלות של אישה עם 2 תינוקות,לא נראה לי אישה כזאת הייתה לוקחת סיכון על 2 ילדיםקטנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה, קבלי תיקון: הרכב הזה נראה לי בונבוניירה אמיתית. זוהי קניה בטוחה וצריך להיות עיוור מוחלט כדי להחמיץ מציאה נדירה כזאת.

אני לא מבין מה חשבתי לעצמי כשניסיתי לעזור לך אחרי תגובתך המחכימה בשרשור הקודם שפתחת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במצב טוב הוא ממש לא.

אוטו עם כזה קילומטרז' צריך להיות במצב חדש ללא שום בעיות גיר או משהו אחר.

דירת עם בעלת הרכב או שזה מה שהמגרש מספר לך?

ראית ספר טיפולים ומתי היה טיפול 90000 או ששוב זה מה שהמגרש אומר?

את בחרת את מכון הבדיקה או שהופנית מהמגרש (הניחוש שלי הוא שהופנית לחבר שלו לפי הניסוח. אני גם כמעט בטוח שהרכב כן חטף ובגלל זה הוא אמר שלא עבר תאונה שמשפיעה על הבטיחות).

אחרי שיתקן תשקיעי את ה 500 שקל וקחי ל דיקה במכון שאת תבחרי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...