Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמות גימור FIAT BRAVO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר כאבי ראש וקריאה בלתי פוסקת של מאמרים החלטתי לבחור בפיאט בראבו.

קשה מאד למצוא את הרכב הזה עם מחיר שפוי וק''מ נמוך אבל נתקלתי ב2 רמות גימור ולא משנה כמה חיפשתי לא קיבלתי תשובה חד משמעית.

1)SENSATION שאני חושב שהיא הרמת גימור הגבוה ביותר שיש לדגם להציע

2)DYNAMIC DUAL LOGIC.

מדובר על דגמי האוטומט מנוע1.4 טורבו אשמח לדעת מה ההבדלים בין רמות הגימור האלה

פורסם

קח בחשבון שאנשים לא תמיד יודעים מה בדיוק יש להם.

אני שמעתי על מקרה שבו סוכן מכירות של אחת מחברות ציי הרכב קרא לרמת הגימור סנסיישן בשם סאנשיין...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בהחלט, כשביקשתי להזמין את הרכב באלבר לא היה להם מושג שזה בכלל טורבו וחשבו שאני עובד עליהם :|

כנל לגבי הג'אנטים ושאר הפיצ'רים, מבחינתם היה מדובר בסתם עוד רכב 1400.

והם עוד צריכים לשווק את המוצר הכי טוב שאפשר, אז בהחלט - אנשים לא באמת יודעים מה יש להם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

בסנסיישן יש חישוקים קלים 16״ לעומת 15 מברזל. חלונות שחורים ,שליטה על הרדיו מההגה , קרוז קונטרול ודיבורים מחורבנת.

כל השאר זהה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תודה אני מצאתי עיסקה ממש טובה .. אומנם 2010 אבל רמת גימור מגניפיקו שלפי מה שהבנתי מהמוכר שעוד בתחילת השנתון פשוט לא שמו מערכת ESP ברכב .

במחיר יותר סביר מהדינמיק שאני לא מבין משום מה למה רובם נמכרות יותר יקר מהסנסשיין

פורסם

או שהמוכר לא יודע מה יש לו או שהוא מנסה לעבוד עליך.

רמת הגימור היחידה שאין לה ESP היא מגניפיקו.

בחיאת, תעשה חיפוש ותלמד את ההבדלים לפני שאתה סוגר עיסקה. הסברתי את כל הניואנסים האלה יותר מפעם אחת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

תיקון להודעתי הקודמת: משום מה היה נדמה לי שכתבת שמצאת סנסיישן ולכן כתבתי מה שכתבתי. מתנצל.

לגופו של עניין: באופן אישי הייתי נמנע ממגניפיקו. זה אומנם יכול להיות מידי פעם משובב נפש כאשר עינו של האח הגדול (ESP) אינה רואה אותך, אבל במרבית הזמן אתה כן רוצה את זה. האמן לי.

חוץ מזה, ה-ESP כולל בתוכו את מערכת ה-Hill hold. ברכב עם תיבה ידנית זה גימיק חביב, ברכב עם תיבה רובוטית זה חובה.

פורסם
תודה אני מצאתי עיסקה ממש טובה .. אומנם 2010 אבל רמת גימור מגניפיקו שלפי מה שהבנתי מהמוכר שעוד בתחילת השנתון פשוט לא שמו מערכת ESP ברכב .

במחיר יותר סביר מהדינמיק שאני לא מבין משום מה למה רובם נמכרות יותר יקר מהסנסשיין

מגניפיקו הגיעה בשנתון 2009 בלבד. תבקש לראות רשיון (רוב הסיכויים שתראה 12/2009 אבל זה עדיין לא 2010).

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מגניפיקו זה 2009. לא שזה רע, זה רק יותר זול. אין אמנם ESP ונדמה לי גם פחות כריות אויר ( לא משוכנע בענין האחרון ), אבל מקבלים מנופי הילוכים מאחורי ההגה, גימור כרום לידיות החיצוניות ופס כרום נאה לחלונות, חישוקים קלים יפהפיים, כל אלו אין בגירסאות המאוחרות יותר, גם לא בסנסיישן ( למעט חישוקים קלים, יפים פחות לטעמי ). ענין של סולם העדפות אישי כמובן, יש מי ש ESP הוא הכרח עבורו, יש מי שלא.

• תוכן חדש...