Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם נתב אלחוטי HOTBOX2 יתאים לי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפילינק הוא לא המומלץ ביותר אם בכלל.

החברות המומלצות זה סיסקו, לינקסיס, דילינק, ויגור, טרנדנט,רקאס

דואל בנד זה שידור wifi ב 2.4 ו 5 גיגה הרץ.

אין קשר ל iptv, תחום ה5 הוא לרכיבים תומכים ב5 גיגהרץ

חיבור סויטש מוריד עומס מהסויטש של הראוטר ובכלל מהמכלול עצמו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם הלינקסיס הנ"ל עומד בתקציב שלי :)

היות ואחבר לראוטר גם סוויטש , לא כ"כ הבנתי איזה סוג כבל רשת אני צריך,ישיר או מוצלב .

מהסוויטש עתידים לצאת 3 כבלי רשת כאשר שניים מהם יחוברו ישירות לטלוויזיה ואחד יחובר לסטרימר כאשר הסטרימר יתחבר לתלוויזיה באמצעות USB .

היות ואין לי לוחץ כבלי רשת ואף פעם לא לחצתי קונקטורים, אני רוצה לרכוש כבלים מוכנים באורך המתאים .

אחפש כבלים מסוג FTP או STP ,נותר רק להבין האם אני צריך ישיר או מוצלב

פורסם

ספר ספר קצת

הוא מבוסס על קוד פתוח נכון? יש את כל הפיצ'רים שיש ב DDWRT? איזה דגם קונים אם רוצים Gbe Lan + WIFI AC?

פורסם

RouterOS לא בדיוק קוד פתוח לחלוטין, למרות שהיא מבוססת על לינוקס. עד כמה שאני זוכר, אין להם יוניט מלא עם AC. אני אישית מפריד בין אלחוטי לניתוב, ומחזיק RB750GL + נקודת גישה בבית

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם (נערך)

נכבדי , תוכל לפרט למה הכוונה "מפריד בין אלחוטי לניתוב" ?

האם הכוונה היא לשימוש ראוטר+סוויטש כאשר הראוטר משמש לWIFI והסוויטש לחיבור קווי ?

בדומה לשיטת החיבור שgsi16v ממליץ אליה (אותה אני מתכוון ליישם אצלי)

על אף שהנתב של מיקרוטיק יותר יקר מאשר ה-

E1200 של לינקסיס

עליו המלצת , אולי שווה להשקיע טיפה יותר ו"לישון בשקט"

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

אני מפריד ברמת הברזלים, היות ורמת האמינות של מה שנקרא "נתב ביתי" היא מתחת לכל ביקורת. ז"א, אני מחזיק מכשיר ייעודי שמשמש לניתוב, חומת אש, QoS, VPN ושאר תופינים ומחבר אליו מכשיר נוסף שמאפשר תקשורת אלחוטית.

מכאן שבבית יש שלושה מכשירים ליד שקע הטלפון, לא כולל סוויץ' שאליו מתרכזים שקעי תקשורת.

* מודם ADSL של בזק (בתצורת bridge מן הסתם),

* נקודת גישה בינונית של דילינק, לא זוכר איזה דגם - קניתי את הזולה ביותר שראיתי על המדף לפני כמה שנים,

* נתב מסוג RB750GL - שאליו מחוברים הנ"ל ומבצע חיוג PPPOE דרך המודם

הפיתרון הנ"ל מעולם לא "נפל", למעט הפסקת חשמל יזומה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

זאת אמנם הדרך הכי טובה, אבל בדירה סטנדרתית בלי הכנה למיני ארון תקשורת + אוורור זה ממש הרבה קופסאות, בקושי את ההוטבוקס הצלחתי לדחוף לארון תקשורת.

• תוכן חדש...