Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בגלל שהפוסט הקודם בהורות גברית עורר פה דיון נורא מעניין, אני בוחר לשתף אתכם פעם נוספת.

לאחר חיתול לייף בייבי עכשיו גם סימילאק החליטו שאבא לא מתעניין בילדיו כמו אמא ואין מה לדבר איתו בכלל על מוצרים לילדים.

אולי מישהו פה שוכח שאני נכנס כל שבוע לסופר פארם ומשלם להם את מיטב כספי!!!

מצטער הייתי חייב לפרוק לחץ...!!!

כהרגלי בקודש אני מצרף גם את הפעילות מהבלוג שלי שמנסה לקדם מעט את ההורות הגברית, ואני רואה עוד הורים רבים שעושים את זה, מקווה שאולי זה יתחיל להפריע למישהו!!

http://wp.me/p4IgOJ-7r

פורסם (נערך)

צודק. אתמול אשתי ואני ראינו את הפרסומת והיא אמרה שזה מגעיל.

אין יותר מידי מה לעשות, רק להתאכזב שזוהי התפיסה ושיש אבות רבים שהם על תקן המעמיס, הסוחב, המתקן והמנקה, ושלדעתם כאן מסתיים תפקידם. לצערינו ישנן גם אימהות רבות שהן פריק קונטרול, שלא סומכות על האבא. איך הוא ידע להחליף חיתול אם הוא אף פעם לא עשה את זה, ובכל פעם שניסה ישבת לו על הראש והערת הערות מעצבנות?

אתה ואני ועוד אבות נמשיך להיות אבות שותפים מלאים בגידול הילדים, נעשה זאת בגאווה, נשמח על הזכות הזאת ושכולם יקפצו.

אב גאה לבת 7 חודשים

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש קישור לפרסומת, שגם אלה שלא צופים בטלויזיה יבינו על מה הגועל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זאת רק פרסומת (אידיוטית ככל שתהיה) . מה תגידו על מטרנה? מי מהגברים כאן הצליח להוציא את האבקה כשנשאר פחות משליש קופסא?

ראבק, היד שלי מתוכננת לצוד ולא ללקט...

אגב ב"אושר עד" פתח תקוה יש מבצע על סימילאק שלב 2 ב 49 שקלים בלבד (תוקף קצר ) לרוץ לקנות.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אחרי צפייה בפרסומת ברור למה רק נשים מתעסקות בילדים. הכלבות האלה בבית כל היום לא עושות כלום! חוץ מאיזה אחת שהיתה בישיבה, אבל כולם יושבים עם לפטופים ומסמכים והיא מתעסקת בטלפון. ברור שלאבא אין כח לחפירות שלהן בהודעות כי הוא צריך לעבוד כדי לשלם ביטוח לאומי על אישתו המובטלת שעושה קניות בסופר וקונה כימיקלים יקרים לתינוק במקום להשתמש בפטמה שלה. מה זה שמן דקלים? זה מתכון לטחינה או תינוק?!

(למען הסר ספק, הכל בהומור)

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

yossim מהיכן אתה?

למה אתה קונה סימילאק בסופרפארם ? זאת רשת ששווה רק למה שיש קופון מבצע.

פעם בחודש יש מבצע בחצי חינם של 2 ב125.

• אחראי פורום
פורסם

מה אתם כבדים? פרסומת כמו רוב הפרסומות: סטיגמטית, פשוטה להבנה, פונה למכנה המשותף הכי נמוך.

אז עולם הפרסום העילאי שלנו מציג את הגברים כטאמבלים בכל הקשור לגידול ילדים.

מישהו התרעם על כך שתמיד בפרסומת עם רכב תקוע, תעמוד לידו אישה במבט אומלל?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ואני חשבתי שרק נשים חופרות... ראבאק, אז עשו פרסומת משעשעת, שב 95% מהמקרים מייצגת את מה שקורה במציאות. קצת פרופורציה.

אני שותף מלא בגידול הילדים, ומאוד נהנה מזה, ולמרות זאת זוגתי היא זו שבחרה שהם יאכלו מטרנה ולא סימילאק, ושהם ילכו עם חיתולים של פמפרס ולא חיתולים של האגיס - למה היא החליטה את זה מעניין לי את הביצה השמאלית, אבל זה מה שאני קונה.

תתחילו להתעסק יותר במכוניות.

פורסם
מה אתם כבדים? פרסומת כמו רוב הפרסומות: סטיגמטית, פשוטה להבנה, פונה למכנה המשותף הכי נמוך.

אז עולם הפרסום העילאי שלנו מציג את הגברים כטאמבלים בכל הקשור לגידול ילדים.

מישהו התרעם על כך שתמיד בפרסומת עם רכב תקוע, תעמוד לידו אישה במבט אומלל?

אני מבין שלא ביקרת לאחרונה בקבוצות הפמיניסטיות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ראשית, כתיבה יפה בבלוג. המשך כך. אך צר לי ידידי, מסתבר שאבהות אקטיבית באה בילט-אין עם נפש של אשה עם PMS.. :wink:

רבאק, למרות המספרים ההולכים וגדלים של אבות מעורבים ופעילים - לעיתים יותר מהאשה, זה כולה פאקינג פרסומת שמתעדת את הסטיגמה שנוצרה בידי הרוב המוחלט שמתנהל כך בדיוק.

פרסומות פונות להמון הדביל והנבער. אותו אידיוט שיילך לקנות משקפיים של קרולינה למקה ראש העין כי בר רפאלי מדגמנת להם, או אותה פסיכית שתלך לקנות משחת שיניים X בגלל

. (קטע ענק:lol:) אותה אחת גם תקנה דווקא סימילאק ולא מטרנה (אתה יכול להפוך את המשפט. זה לא ממש משנה).

אותם אבות סופר-מעורבים (ואני בינהם) על פי רוב יילכו ויבצעו בפועל רכישות מהסוג הזה לאחר שהאשה החליטה על הסוג שיש לרכוש. אז אצל הרוב בד"כ האשה גם תלך בפועל לסופר ותקנה, ואצל אותם אבות אקטיביים הם יבצעו בפועל את הרכישה בד"כ.

פרסומות זה דבר כזה מטופש, אני פשוט לועג למניפולציות הזולות שהם משתמשים בהם. באותה שניה שמתחילות הפרסומות אני מזפזפ. אלא אם כן באה לי פרסומת

ואז אני מזפזפ רק אחרי שאני גומר. לראות אותה.

בקיצור - אל תהיה כוסית ותמשיך להיות אחלה אבא מעורב ופעיל. פשוט תגחך על (חוסר) הקריאטיב שבפרסומת הנ"ל.

• תוכן חדש...