Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רגע של רצינות: פרסומות משקפות את מה שהחברה רוצה לראות. בחברה שלנו מקובל שהאישה היא מומחית לילדים, כמו שמקובל שאישה לא יכולה לנהוג כמו שצריך. כמובן שבפועל אין קשר בין הדברים, והנזק לחברה היא בזה שנשים משלימות עם המעמד הזה ומרשות לעצמן להתרשל בנהיגה, כמו שגבר נכנס לדיכאון קליני כשהוא לא מצליח לעבור טסט ראשון.

בגלל זה לא צריך לתת לחברה להכתיב לנו את החיים, ולפעול לפי מה שנראה לנו הכי טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מירושלים לבחור ששאל, הסופר פארם היה רק דוגמא.

לאלו שחושבים שאני מתרעם על הסטריאוטיפ הגברי, אני מתרעם גם על הנשי... אישתי נוהגת יותר טוב כמעט מכל גבר שתכירו ולמרות זאת קיבלה מבט מזלזל שלקחתי אותה לנהוג בbrz דרך מסלולים.

דעות קדומות שישארו בבית.

פורסם
זאת רק פרסומת (אידיוטית ככל שתהיה) . מה תגידו על מטרנה? מי מהגברים כאן הצליח להוציא את האבקה כשנשאר פחות משליש קופסא?

ראבק, היד שלי מתוכננת לצוד ולא ללקט....

אולי בונים על זה שהילד יסניף / יסניפו לו, עם קשית ?

פרסומת "לא משהו".

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...