Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע בהכרח מתאים למהות הפורום, חבר שלי טוען שבנסיעה לאילת השיג צריכת דלק של 1 ל33.

הרכב פוקסווגן פולו 2010 1.4 אטמוספרי DSG 7.

את הבדיקה עשה לפי שירד לו רבע מיכל(45 ליטר) על 360 ק"מ כך חישב 360/11=בערך 33.

אחי בסוזוי אלטו ידנית ב3 בבוקר בלי מזגן הצליח לגרד את ה25 לליטר אז איך זה יתכן 33?

האם יש איזשהו רכב פרטי שמסוגל להשיג צריכה כזו?

פורסם

בפעם המליון שזה נאמר: לא בודקים צריכת דלק לפי הקווים בשעון הדלק!

אם מעוניינים בתוצאה הנכונה, צריך לבדוק בדרך הנכונה. את הדרך אפשר למצוא כמעט בכל שרשור שעסק בנושא צריכת דלק מאז קום הפורום.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בדיקה נכונה נעשית ע"י שהרכב מתודלק מלא מבדיקה לבדיקה.

צריכת הדלק שאתה מדבר עליה לא הגיונית אבל ניתן לסחוט מרכב צריכת דלק טובה במקצת מהיצרן כשמדובר בכביש בלי רבה רמזורים מהירות שיוט בין 80 ל100 ובלי הרבה משחקים בין הגז לברקס.

פורסם (נערך)

אני עשיתי בדיקה לפי הצורה הנכונה, תידלקתי פול טנק, איפסתי, גמרתי את המיכל, תידלקתי שוב פול, החסרתי את גודל המיכל במה שהצלחתי להתדלק (בכמות הליטרים) וחילקתי בקילומטראג' שעשיתי, יצא לי צריכת דלק מחרידה ביותר 1/10 (פיג'ו 307 2007 1600 אוט') והרגל שלי קלילה מאוד מאוד על הדוושה.

לא עובר את ה-100-110 בדרכים בין עירונית והסל"ד אצלי לא עולה לעולם מה-3,000.

אולי כי אין ברכב הזה אין הילוך 5?

סורי על האוף-טופיק.

עריכה אחרונה על ידי eliran 23

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

פורסם

זה סביר לפיג'ו אוטומטית וכן יש לו רק 4 הילוכים תנסה לרדת ל90 קמ''ש ואולי תסחט ממנו תצרוכת טובה יותר.

האם כל המערכות הדלק נבדקה ונמצא שמישה?

פורסם

לפעמים 90 קמ"ש יכול להוציא אותך מדעתך, זה ממש קמ"ש נמוך בדרך בינעירונית.

עשיתי בדיקה לרכב לפני קנייה, עברתי כל מדריכים אפשריים להגעה אופטימלית לצריכה טובה יותר כמו (מילוי אויר בגלגלים, משקל עודף, וכו')

לא בדקתי ספציפית את מערכות הדלק של הרכב.

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

פורסם

את הבדיקה עשה לפי שירד לו רבע מיכל(45 ליטר) על 360 ק"מ כך חישב 360/11=בערך 33. אחי בסוזוי אלטו ידנית ב3 בבוקר בלי מזגן הצליח לגרד את ה25 לליטר אז איך זה יתכן 33? האם יש איזשהו רכב פרטי שמסוגל להשיג צריכה כזו?

התשובה פשוטה: בכל רכב הטווח העליון של מד הדלק אינו מדוייק כלל. וזה מפני שיש במיכל גם נפח מסויים של אוויר למקרה שהדלק מתאדה (ונשאר במיכל).

המשמעות של זה היא שאם תמלא את המיכל עד הסוף, תראה במחוג מיכל מלא. ואם תיסע 50 ק"מ בערך, עדיין תראה מיכל מלא. כי המחוג אינו מודד את הטווח הזה.

וחוץ מזה, כמו שאמרו כאן כבר, המחוג אינו מדוייק מספיק במילא.

התוצאה הזו מעידה אך ורק על כך ששיטת המדידה היא לא אמינה. לא על שום דבר אחר.

דני

פורסם
מנושא אחר שפתחת הבנתי שרק קנית האוטו.

על פניו התצרוכת דלק שלך סבירה, אל תחפש מה לא בסדר באוטו זה כבר יתגלה עם הזמן.

אני ממש לא מחפש האמן לי, פשוט עברתי מברלינגו דיזל וההבדלים מתגלים כאסטרונומים למרות ההכנה המנטלית והנפשית שעשיתי.

1/10 בעיני זאת צריכה דלק גבוה אפילו מאוד.

אשמח שתאיר את עיני אולי אני קצת לא מעורה בשוק הבזינים.

Steve Jobs

פורסם
אני ממש לא מחפש האמן לי, פשוט עברתי מברלינגו דיזל וההבדלים מתגלים כאסטרונומים למרות ההכנה המנטלית והנפשית שעשיתי.

1/10 בעיני זאת צריכה דלק גבוה אפילו מאוד.

אשמח שתאיר את עיני אולי אני קצת לא מעורה בשוק הבזינים.

גם אני מצטרף לדברך.. ולא מצליח להבין בשום אופן ,מדוע אנשים נוסעים ברכב פשוט ורגיל שלוקח צריכת דלק גבוהה לפחות בפעם וחצי מרכב זהה בתכונות באמינות ובמחיר! מילא אנשים עם סטיות לרכבים מסוימים ,כגון אמרקאיות עם מנועים גדולים וכא'.. אבל סתם להחזיק רכב זללן סטנדרטי אין בזה שום הגיון

• תוכן חדש...