Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת רוורס איביזה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום.

מדובר ברכב: Seat Ibiza Model:Signo 2003 1.4 16V

כמו בכותרת יש לי בעיה במנורת רוורס ניסתי כבר כמעט הכל להחליף מנורה להחליף פיוז לבדוק אם מגיע + למנורה אם המעגל נסגר,

הכל תקין חוץ מזה שאני משלב את הרוורס המנורה לא רוצה להידלק עכשיו היתה לי מנורה שרופה ופיוז שרוף החלפתי את שניהם הכל תקין מבחינת המנורות הברקס אורות חניה גם המנורה שליד המנורת רוורס האור דרך עובדת מצוין אבל בבית מנורה המנורת רוורס לא רוצה להידלק יכול להיות המחשב לא מזהה שמשולב הילוך רוורס או משהו כזה?

נ.ב אם יש למישהו כזה רכב עם המפרט של הפיוזים אשמח לתמונה שלו.

(את המנורות ברקס והאור חניה מצאתי על פי זה שהיו שרופים החלפתי ועבדו עכשיו הפיוז של הרוורס מהחברה יצא 10A אמרו לי תחליף את פיוז 19 לA15 ותבדוק ועדיין לא עובד)

תודה רבה מראש

דוד.

עריכה אחרונה על ידי David303
פורסם

אם יש לך חיישני רוורס? אם הם עובדים שאתה משלב להילוך אחורי אז הבעיה היא בנורה כנראה.

אם אין, אז ליד או על הגיר נמצא חלק עם צ'ופצ'יק מסויים שכאשר משלבים לרוורס הוא אחראי לכך שהאור יידלק.

היה לי משהו דומה עם חלק כזה בגיר ביונדאי גטס ידנית אז אולי זאת יכולה להיות אופציה, כי במקרה אצלי גם החיישני רוורס וגם האור לא עבדו שהיה משולב להילוך אחורי.

אתה יכול לקפוץ לחשמלאי רכב אולי תהיה לו פתרון מהיר ויצירתי יותר.

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה עכשיו הלכתי לחשמלאי הוא רוצה אם הוא לא פותר את הבעיה 250 שקל אם הוא פותר זה תלוי מה יהיה העבודה לא נראה לי שמחיר כזה עכשיו זה בשביל היצירתיות שלו יהיה נכון דבר שני אני יבדוק אם לרכב יש חישני רוורס או לא בכל זאת לא מכיר את הרכב הזה יותר מדי רק שבוע הוא אצלי

• תוכן חדש...