Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מביא בפניכם את השאלה הזאת, כי מעולם לא התעסקתי עם מחירונים של משומשות וקניה מפרטי (תמיד חדש\טרייד יבואן), והיום אני רוצה לקנות רכב משומש ולא מבין איך מחשבים ואיפה ההגיון:

נכנסתי לאתר מחירון רכב ידוע שמאפשר להזין פרטים על הרכב ולשקלל מחיר. שמתי שם פרטים של הרכב שאני מחפש:

מאזדה 2 אקטיב 2011 יד ראשונה ליסינג, יד שניה פרטי.

שמתי פעם אחת עם קילומטראז 30000 ופעם אחת עם קילומטראז 120000 וכל ההבדל במחירון היה 8000 ש"ח

אני בדקתי שלא שיניתי שום פרט אחר וכל ההבדל היה ק"מ.

האם מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות שזה כל ההבדל, ואם ככה באמת מקובל בשוק?

תודה רבה וחג שמח

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

בשוק הישראלי יש הרבה חשיבות לקילומטראז׳ שהרכב עובר, אני לא מבין למה כי החשיבות לכך היא לא גדולה במיוחד אלא איך שומרים על הרכב. רכב שנתון 2011 צריך לעבור בבמוצע 45 אלף ק"מ, ככה ש-30 אלף זה מתחת לממוצע ו-120 אלף זה פי 3 מהממוצע. זאת הסיבה שיש הפרש גדול ביניהם.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

ה 8000 זה הפרש רק על הנייר. אם תפרסם שני רכבים עם ק"מ כאלו שונים גם המחירים שתמכור בהם יהיו שונים בתכלית.

רכב בן 3 עם 120,000 ק'"מ ,תצטרך ברוב המקרים להוריד 30-40% לפחות בשביל למכור. המחירון הוא רק נייר ובגדר המלצה.

חלק לא קטן מהעסקאות שנסגרות במיוחד של רכבי ליסינג ועוד עם כזה ק"מ מאוד רחוק מהמחיר על הנייר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

colauti 9 תודה זה בדיוק מה שהתכוונתי. אני מחפש רכב עכשיו ביד 2 וראיתי שאנשים מסתמכים שם על המחירון שלהם אחרי שקלול, אבל השקלול הזה נראה לי כמו סוג של בדיחה. מה זה 8 אלף שקל הבדל בין אוטו חרוש 40K ק"מ בשנה מול אוטו שעשה רק 10K בשנה?

התחלתי את השרשור בשביל להבין מה המצב תכל'ס ולא לצאת חמור מול אנשים שמפרסמים רכבים כשאני פונה אליהם. אז ההתלבטות שלי היא האם לפנות לבנאדם שמפרסם נגיד את המאזדה כמו שציינתי עם 120K ק"מ ב 54000 ש"ח ולתת לו הצעה על הרבה פחות? או שזה מצב שבו עדיף בכלל לא להתקשר ולחכות שהחוסר ביקוש יעשה את שלו?

פניתי פה לפורום כי במקום עבודה שלי ומכל האנשים שאני מכיר, כולל שכנים, לא מצאתי אחד שקנה רכב מפרטי ב 4 שנים האחרונות. הכל ליסינג מימוני, מגרשים, טרייד, או חדש. לא היה עם מי לדבר.

אני החלטתי שאני קונה מפרטי אז באתי לפה בשביל ללמוד.

תודה לכל העונים. מעריך את זה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...