Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

APR STAGE 3+ Audi S5 by PIT-STOP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1) איך רכב שבא במקור עם מנוע אטמוספרי עובר טסט אחרי התקנה של סופרצ'ארג'ר?

אין הרבה S5 בארץ הקודש, בנוסף המגדש נראה מאוד סולידי ולמעשה נראה כחלק אינטגרלי מהמנוע.

הערכה שלי?

רוב הבוחנים שיתקלו ברכב כנראה לעולם לא ידעו מה עומד מולם, תא המנוע לאחר השיפור נראה מקורי, אין שם איזה "בלינג בלינג" שמושך תשומת לב.

יופי של עבודה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הספק מטורף בהחלט, מעניין לראות את הרכב הזה "בפעולה".

אגב, לא משנה כמה ה-S5 תהיה משופרת, היא עדיין לא למבו, גם אם ההספק זהה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למבו זה לא רק ביצועים אקזוטיים, כדי שמכונית תהיה מהירה באמת היא חייבת להיות נשלטת ויציבה גם במהירויות שאליהן היא מסוגלת להגיע,

ובמכוניות העל מושקעת המון עבודה בתכנון האוירודינמי להשגת מטרה זו, זו הסיבה מדוע נהג למבו ירגיש נוח הרבה יותר במהירויות באיזור ה 300

+- לעומת נהג S5 משופרת שלא תוכננה עבורן.

הדבר המדהים בכל התחום הזה הוא שהמכונית עם כוחות ההצמדה הגדולים ביותר היא הקראררה GT שלמרות שתוכננה

בתחילת העשור הקודם היא עדיין מקדימה את כל מכוניות העל.

פורסם

PROXIMA עדיין מנסיון באוטובאן בגרמניה הן נוסעות יפה על 250 _270 קמ"ש בשיוט נורמאלי לחלוטין (האודי כן?),300 קמש ולמעלה בלמבו אבל היי ,מדובר על מכונית אקזוטית והמחיר בהתאם לא?

מה שאני מתכוון בעצם שבעוד 3 שנים כיד שנייה האודי תעלה חצי ותמכר למישהו ב 180-200 אלף, סכום גבוה לחלוטין אבל עדיין אפשרי לחלק קטן,

למי שאן לא מספיק ,או לא רוצה לשלם סכומי עתק על רכבים אקזוטים אבל בעל ביצועים אקזוטים.

פורסם

כשהגעתי למספרים, פתחתי את הפה מההתרשמות.

כשהגעתי לתמונות, נפלה לי הלסת!

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

הדבר המדהים בכל התחום הזה הוא שהמכונית עם כוחות ההצמדה הגדולים ביותר היא הקראררה GT שלמרות שתוכננה

בתחילת העשור הקודם היא עדיין מקדימה את כל מכוניות העל.

סאלין s7 מייצרת יותר כח הצמדה והיא לא היחידה אגב.

לא קראתי נתונים של המקלארן P1 אבל אומרים שגם היא מייצרת כח הצמדה פנטסטי, כך גם הפגאני היורה אבל צריך לזכור שהתמורה של כח הצמדה מוגבר טומנת בחובה עליה בנתון מקדם הגרר, זו הסיבה שיש חשיבה מתקדמת בעניין בעולם המירוצים לגבי איך ליצור תמהיל נכון בין כח הצמדה שמגביר אחיזה ומאפשר נהיגה מהירה יותר לבין התוצר לוואי שגורם להפחתת המהירות.

ובכל אופן אין ספק שהקאררה GT היתה מכונית מאוד מתקדמת לתקופתה וגם במושגים של היום.

פורסם (נערך)

יש לך נתונים של כח הצמדה למכוניות הזכרת שנבדקו במנהרת רוח באופן בלתי תלוי ולא סתם הצהרת יצרן לא מוכחת ?

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם (נערך)

אני אחפש לך נתונים אבל זה נושא שנטחן בלא מעט פורומים ואתרים בחו"ל.

ובכל אופן, זה לא נכון להסתכל רק על נתון של כח הצמדה כי זה רק נתון אחד מני רבים שכולם יחד משפיעים על התנהגות מכונית ובמיוחד כאשר מדברים על כח הצמדה שנותן יתרון ובו זמנית גם חיסרון.

עריכה אחרונה על ידי edan82

• תוכן חדש...