Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של רוקפורד 200.4 , ורציתי לדעת אם ניתן לחבראת כול ארבעת הערוצים במין גישור בסטריאו ולא במונו על מנת להגביר סט קומפוננט יחיד מקדימה?

אני רוצה לקנות עוד מגבר של רוקפורד מונו בלוק בשביל הסאב כי המגברשלי עכשיו נותן בגישור רק 100 אראמאס

פורסם

אפשר לגשר כל ערוצים לרמקול אחר אבל תצטרך להשוות ככל האפשר את הכיוונים של ארבעת הערוצים, ובקשר לחיבור תצטרך לקנות שתי מפצלי RCA וכל צד בכבל לחבר לזוג ערוצים אחר(צד שמאל לערוצים 1ו2, צד ימין לערוצים 3ו4 או הפוך...ובהתאם את היציאות לרמקולים)

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

טוב אני ינסה עוד פעם...

יש לך במגבר ערוצים 1,2,3ו4 ויש לך את הכבל RCA שיש לו שתי צדדים left ו right שאותו אתה מוציא מהיציאה מHU, עכשיו תקנה שתי מפצלי RCA שהם מפצלים נקבה לשתי זכרים ולכל צד בכבל RCA תחבר מפצל כזה, עכשיו במגבר יש לך 2 זוגות של כניסות זה צריך להיות זוג כניסות כבור ערוצים 1ו2 וזוג עבור ערוצים 3ו4 אז את צד שמאל של הכבל תחבר לכניסות של ערוצים 1ו2 (בעזרת המפצל) ואת צד ימין בכבל לכניסות של 3ו4, ואת היציאות: תגשר את ערוצים 1ו2 לרמקול השמאלי ואת ערוצים 3ו4 לרמקול הימני

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

• תוכן חדש...