Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור שינוי תעסוקה אני נדרש להחליף את הFR שלי.

השינוי בתעסוקה הוא חברת ניקיון שרכשתי לא מזמן ואני נדרש בכל יום להסיע כ12 עובדות עם נסועה של כ100 קילומטר בכל יום כש90% מתוכם בעיר, בנוסף ל150 קמ שאני עושה בסופש סהכ כ2500 קמ בחודש.

אני מבלה את רוב היום ברכב החל מ6 בבוקר ועד 9 בערב לכן הרכב צריך להיות מפנק ונוח מושבי עור וסאן רוף הם כמעט חובה.

אני מרוויח לא רע בכלל לכן הרכב צריך להתאים לי מבחינת ניראות ( או במילים פשוטות יותר שיהיה מרשים)

אמינות וצריכת דלק מעל הכל ! (אין לי בעיה להסב לגז אם ניתן).

בגלל שירדתי מFR עגלות למיניהם לא באותו בחשבון.

אין לי בעיה עם ג'יפים, ההפך הדלת החמישית הגדולה יכולה מאוד לעזור לי וטיול שבילים בסופש מאוד ירצה אותי.

אין צורך ברכב 7 מקומות עצום (למרות שאני מתלבט קשות על הסנטה פה) אך יש צורך ברכב עם תא מטען גדול יחסית.

חשבתי על להחזיק שני רכבים, פרטנר/ברלינגו לעבודה ומיאטה לסופש אך עלויות הביטוח והמחשבה שעומד לי רכב ללא שימוש בחנייה לא נעימות לי.

אני אבוד עצות, לרגע אפילו פזלתי לכיוון הטוסון :o

תודה מראש לכל העוזרים אני אשמח לכל המלצה.

רכבים שעלו לי לראש : אוקטביה, ייטי, B4 עם גז, פורסטר עם גז, טוסון וסנטה פה כמובן עם גז, C200 דיזל מונית לשעבר...

יש אפשרות להעלות מעט את התקציב וכמובן גם להתפשר על רכב זול בהרבה במידה ויענה על הדרישות.

פורסם (נערך)

ארבעה, עוד דבר גיר ידני גם כן בא בחשבון יותר מכך אם מדובר בB4 או קונצרן פולקסווגן אודי סקודה סיאט אני לא מתכוון להתקרב לDSG גם אם הוא יהיה באחריות לעוד 100 שנה.

עריכה אחרונה על ידי ely89
פורסם

אם זו חברה שלך שרשומה על שימך, אתה זכאי להחזרי מס (לפחות חלקיים על דלק ביטוח טיפולים ותיקונים) בדוק זאת מול מנהל החשבונות, יכול להיות שעל מחיר הרכישה גם, בקיצור בדוק זאת :) .

ולענייננו- מה לגבי סיטרואן ברלינגו יד 2 עם 7 מקומות?.

פורסם

רוברט אתה צודק בFR לא היו והאמת שזה גם לא כל כך הפריע לי כי הם ניראו טוב עם תמיכה מעולה ותפירה אדומה יפה, לך תמצא כאלה ברכבים שאני מחפש לכן אני מתפשר על עור שגם להם יש קטע משלהם.

בדקתי את עיניין הליסינג בAVIS על שברלוט מליבו חדשה מדובר על הוצאה של כ4500 בחודש וצריכת דלק מפגרת בלי אפשרות להתקין גז.

פורסם

החזרי מס אני זכאי על כל רכב בין עם ליסינג ובין עם בבעלותי על תיקונים דלק וכו..כמובן גם הפחת כמו כן גם במידה ואקח הלוואה היא תיהיה מוכרת במס.

סיטרואן ברלינגו 7 מקומות אין לי ממש צורך בה חוץ מזה שהיא יקרה ותחייב אותי להתפשר על רכב אחד שהוא נוראי מבחינת מראה.

פורסם

אם הנסיעה בעיר, הייתי בודק את אופציית ההיבריד - ובגלל הצורך בבגאז', סטיישן.

אוריס סטיישן למשל?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מתחבר לעיצוב של הטויוטות החדשות, יותר מידי מצועצע לטעמי. למרות שקאמרי הייבריד 2011 אלה שהביאו בייבוא אישי פשוט מדהימה !

פורסם

אחרי שקראתי בעיון רב את כל התגובות שמעלי ...תרשה לי להמליץ לך על מאזדה 6 פרימיום + .

הרכב נראה טוב

הרכב חסכוני בדלק בזכות המנוע סקאי אקטיב החדש + מערכת עצור וסע (לא צריך להסב לגז )

הרכב מרווח מאוד

הרכב נראה פיצוץ (הבנתי כי חשוב לך "הנראות")

עם מנוע 2.5 ו 188 כ"ס - אתה לא צריך יותר מזה .

בהצלחה .

פורסם

אני חושב שפורד S-MAX אקו בוסט בן שנתיים יכול להיות מתאים מאוד.

חזק, מתנהג, נוח ומרווח, אבל אני לא חושב שדגם הטיטניום המאובזר ייכנס בתקציב.

אפשר אולי גם אדג' מוסב לגז.

פורסם

הקאמרי יקרה להחריד ואם כבר אלך על מנהלים בנזין אני מעדיף אחת שניתן להתקין בה גז מה שגם פוסל את המאזדה. וS-MAX פשוט נראית זוועה.

פורד אדג' הייתה גם בתכנון אבל הבנתי שיש לה המון בעיות במנוע ובחשמל (מחבר שעובד במוסך פורד)

פורסם

שמע אתה פוסל פה רכבים על ימין ועל שמאל ועל שטויות.

הייתי מחפש אוקטביה דיזל עם DSG 6 שלגיר הזה אין בעיות מיוחדות כמו לDSG 7.

הרכב נראה טוב, חסכוני, מרווח, תא מטען גדול ועלויות רק קצת יותר יקרות מרכבים רגילים.

אם הנראות ממש חשובה לך אתה יכול לבדוק לגבי הסופרב עם אותו שילוב של מנוע וגיר.

אולי הסאנטה פה תענה על הדרישות שלך, רק תזכור שברגע שיושבים 7 אנשים (מאחורה בחוסר נוחות חייב לציין) תא המטען נעלם.

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...