Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מישהו התקין מרים שמשות בגטס ויודע לומר אילו צבעי חוטים יש לחבר לאילו במרים השמשות?

מדובר במרים שמשות אוניברסלי פשוט למדי מאיביי.

תודה לעוזרים

פורסם

היי

אשמח לקבל תשובות.

כמו כן האם המערכת עובדת על מעגל חיובי או שלילי לצורך העלאת החלונות?

תודה

פורסם

תודה על הסכמות זה ממש עוזר!

2 בקשות אם אפשר :)

אולי יש לך מושג איפה אפשר להשיג חוט acc מתחת להגה? הכוונה באיזו צמה ואיזה כבל?

השני - מאיפה הסכמות? יש מצב שאתה מעלה את הקובץ? :)

תודה!

פורסם (נערך)

אחרי שאתה מפרק את הפלסטיק שחובק את ההגה (ע"י פירוק 3 ברגים, 2 מסתתרים מאחורי ההגה, תזיז אותו ימינה ותגלה בורג, כנל לגבי שמאל. הבורג השלישי נמצא מתחת להגה.)

תקבל גישה לצמה של הסטרטר, סימנתי באדום כי קצת קשה לראות אבל כתוב שם ACC :

myjgn5mn3zzy.jpg

ולגבי הספר הטכני, בבקשה (של גטס דור ראשון) :

https://mega.co.nz/#!s58xyLxL!nFy1ykfy_pRgy0cfaQ5K9TNZXJcPkbxci9FjEFRmwhA

וכמובן שנשמח אם תצלם תוך כדי העבודה למען הדורות הבאים :)

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי לכולם

אז אחרי שלא כ"כ היה לי זמן להתעסק בזה, ההתקנה הזו שוב על הפרק.

אחרי השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?547478-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%94-2003

שבו חבר פורום חביב התקין מערכת דומה באלנטרה, הגעתי לכמה מסקנות שעדיין משאירות אותי עם סימן שאלה שאשמח להפוך לנקודה או סימן קריאה :D

אם משווים בין הדיאגרמות הנ"ל:

attachment.php?attachmentid=402397&d=1415089351

jtmtzzmdoxve.jpg

הראשונה של האלנטרה, השנייה של הגטס.

ההגיון (והדיאגרמה) אומרים שהמינוס משותף (מס' 11 בדיאגרמה), ויש חיבור מס' 10 ו-14 כפלוסים, כש-14 שמאלי, ו-10 ימני.

בגטס - ניתן לראות שבעת עלייה יש גישור בין 5 ל-11 למינוס, ו-6 ו-14 בפלוס (לקדמי שמאלי), ובימני יש גישור בין 2 ל-11 למינוס, ובין 1 ל-10 בפלוס (לקדמי ימני).

באלנטרה - ניתן לראות שבעת עלייה בקדמי שמאלי יש גישור בין 6 ו-10 לפלוס ו-5 ו-11 למינוס לקדמי שמאלי, ובין 4 ו-10 לפלוס ובין 2 ו-11 למינוס לקדמי ימני.

לפי הבנתי - אני אמור להתחבר לטריגר החיובי מהסוויץ' והמנוע, כלומר, תאורטית הבחירה הנכונה היא חוטים 6 ו-4 באלנטרה, או 1 ו-6 בגטס,

אבל הבחור בשרשור רשם בפירוש שהחוטים שהוא השתמש בהם היו 5 ו-2, שהם מינוסים!

כלומר, או שעל אף מה שNATCO אמר בשרשור הוא התקין על טריגר מינוס מהחלונות (הכוונה לא לאזעקה כמובן), או שאין לי שמץ בחשמל :D

אשמח להבהרה בנושא, למרות שאפשר לחתוך חוט ולבדוק, אבל אני מעדיף לבדוק את זה לעומק ולחתוך כמה שפחות :)

תודה לעוזרים שוב!

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...