Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטיול האחרון שלי בארה״ב נתקלנו בהמון 500L אגב פיאט היא הצלחה רצינית שם. בנוגע לשאר הקטגוריות זה באמת לא מובן מדוע לא בונים רכב עם מוצרים שקיימים על המדף . שלדה מודרנית יש כנל מנוע וגיר. בהחלט לא ברור למה פיאט לא חוזרת למגרש של המשפחתיות הקומפקטיות והסופר מיני

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
מחוויית נסיעה שלי על שתי פנדות (הקודמת והנוכחית), את פיאט אפשר לקבור בכללי, ולהחזיר לאירופה את קרייזלר

לא קונים כאלה רכבים בשביל החוויה אלא לחיסכון ועלות אחזקה.

ובזה הם מצטיינות בצורה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה ימשך ככה (כשלון רודף כשלון כשבין לבין, הצלחה מסחררת במצגות פאוורפוינט) את הנזק שמרקיונה עושה לפיאט, לא יתקנו מאה שנים ואלף מומחים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא קונים כאלה רכבים בשביל החוויה אלא לחיסכון ועלות אחזקה.

אבל למה זה צריך לבוא עם מושבים קשים כמו קרש (אפילו המושבים של סופר לנסר יותר מוצלחים מזה), והתקפי קלאוסטרופוביה, כשחלקים של גימור פנים (מפתיע, אבל הוא קיים) נתקעים לך באזורים שונים בגוף?

דוגמא לרכב אחר שבנוי לחיסכון בעלויות אחזקה - יונדאי גטץ. רכב קטן, אבל עם תכנון נכון של תא הנוסעים, יצא רכב קומפקטי, אבל נוח ומרווח, ואפילו חסכוני (אני מדבר על זה שבא אחרי 2006).

גם כנראה יש סיבה לזה שאתה לא החלפת פנדה בעוד פנדה, אלא קנית מיצובישי ספייס סטאר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

כאחד שנסע על כמעט כול מיני,והחזיק פנדה,דווקא המושבים שם סבירים,לפנדה החדשה דווקא מושבים רכים,וליונדאי 10 יש מושבים עם אחיזה שלא בכול משפחתית יש,כן כן.

התקפים? זה רכב קטן,ציפית שיהיה מרווח?

מה נתקע לך? הקונסולה בברך ימין בפנדה הישנה?

זאת באמת תלונה שנשמעת מחלק מהאנשים שהם גבוהים.

אני קניתי ספייס בגלל שהיא אוטומטית,ואני לא אוהב גיר רובוטי חד מצמדי.

אבל אם לפנדה הייתה תיבה רציפה,היא בהחלט הייתה אופציה,תלוי גם מה המחיר.

ועוד דבר שנזכרתי,בפנדות התנוחת נהיגה היא כאילו אתה יושב על המושב ולא בתוך המושב,יכול להיות שזה מה שהרגשת?

יש מי שאוהב את ויש מי שלא.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אמרת פיאט אמרת 500.

שמישהו מדבר איתך על פיאט ישר בראש עולה לך ה-500 ולא בראבו או פונטו וכו'.

לדעתי פיאט משקיעים יותר מדי על גרסאות של ה-500,במקום להציע את ה-500 בגרסה אחת אבל עם אפשריות רבות של עיצוב במקום כל פעם לשנות את שם הרכב ל-500 "סטאר" (דוגמא שהמצאתי עכשיו),אלא להציע את הרכב בצבע שיקרא "סטאר".

פיאט צריכים לשים דגש על הרכבים המשפחתיים שלהם,כיום השוק שלהם מאוד חלש,מה גם שהם מוכרים במחירים גבוהים,אני ראיתי כתבה שעשו על הפיאט פנדה,הרכב היה נהדר,אבל בסיכום לא שווה לרכוש אותו בגלל מחיר מופקע.

פורסם

לדעתי דווקא הרכבים המשפחתיים שלהם לא מצליחים,כמה בראבו יש?

כניראה עדיין קשה לתפוס בראש שמשפחתית של פיאט עולה כמו שאר הרכבים ולכן הם לא הצליחו במכירות.

הם תמיד היו טובים ברכבים קטנים אז שיתפתחו שם,כמו הפנדה,פונטו שהייתה מאוד מצליחה ועם מחירים כמו של המתחרות.

פורסם

ועוד דבר שנזכרתי,בפנדות התנוחת נהיגה היא כאילו אתה יושב על המושב ולא בתוך המושב,יכול להיות שזה מה שהרגשת?

יש מי שאוהב את ויש מי שלא.

אולי זאת הסיבה.

יש לי בבית פורד פוקוס Mk1 ומיצובישי לנסר קלאסיק. יותר נוח לי בלנסר, בגלל שאתה יושב נמוך יותר, ומרגיש יותר שליטה על הרכב.

ד"א, הפנדה החדשה אכן יותר מרווחת, אבל לא מספיק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסיפור של הפיאט 500 מזכיר לי את סיפור החיפושית ( המקורית).

בסוף שנות ה 60׳ חלה עלייה מטאורית במכירות החיפושית, ולכן החליטו בפולקסווגן למתוח עוד את הקונספט, והציגו עוד ועוד מכוניות שהתבססו על מנועי בוקסר מקוררי אוויר המורכבים מאחור.

בשנת 72׳ הגיעו מכירות החיפושית לשיא, ואז הגיעה שנת 73׳ שבה חלה ירידה דרסטית במכירות כל הדגמים, ללא סיבה מיוחדת.

או אז הבינה פולקסווגן שגם להצלחה הגדולה ביותר יש סוף, אבל למזלם הגולף היתה מוכנה לייצור וגם האודי 80 נמכרה היטב.

ללא הצגת והצלחת הגולף היו נחסכים מאיתנו עשרות שרשורים שנוגעים ל dsg+Tsi, מאחר וספק גדול אם פולקסווגן היתה שורדת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הגודל של הפנדה החדשה הלך לתא המטען,מאחור היא די צפופה.

פורסם

הפנדה החדשה נהדרת ומאוד מאוד יפה,אבל,המחיר שלה מופקע ביחס למתחרות שזה מקשה מאוד למכור אותה,כי פלח השוק הנ"ל מיועד לרוב לצעירים ללא משפחות או עם ילד 1,אז התקציב שלהם לא מהגבוהים וכל 5 אלף שקל לפה או לשם בעייתית להם,אז הפנדה לרוב יורדת מהפרק.

פורסם

פיאט אמורה להתפס כרכב זול ואמין, זה מה שהיה עם ה-127, האונו והפונטו הראשונות.

לדעתי פיאט צריכה ללכת בדרך של מיצובישי וניסאן ולהציג סופר מיני שתהיה גלובאלית.

ולא אמורה להיות לה בעיה עם זה, יש לה היצע וכושר ייצור די רחב בדרום אמריקה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שיציגו סופר מיני במחיר של 60-70 אלף ש"ח, זה יחזיר אותם לשוק.

כשהפונטו משווקת ב104 אלף ש"ח, שזה מחיר לגרסאות אוטומטיות ומאובזרות של פיאסטה, קליאו וכו', אין לה סיכוי פשוט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם זה ימשך ככה (כשלון רודף כשלון כשבין לבין, הצלחה מסחררת במצגות פאוורפוינט) את הנזק שמרקיונה עושה לפיאט, לא יתקנו מאה שנים ואלף מומחים.

רגע, עכשיו הוא עבר "לתקן" גם את פרארי - בקרוב פרארי 458 סדאן, 458 מיניוואן ו-458 קרוסאובר.

• תוכן חדש...