Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, האם תוכל לפרט איך עושים את זה.אדי, אחרי שראיתי NEXUS 7 ברכב שלך אני שוכל להעביר את ה8500 שלי לרכב של אישתי ולהתחדש באיזה NEXUS 9

אגב איך פותרים את בעיית המצלמת רוורס?

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סרגיי - עדיף להתיישן בנקסוס 7 2012 במקום להתחדש בגרסאות חדשות יותר של נקסוס - אם אני מבין נכון ה8 אמור להיות מושק בקרוב - או פשוט גרסא עוד יותר חדשה של הנקסוס 7

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שהרומים שמדברים עליהם כאן לא מתאימים לגרסאות חדשות יותר של נקסוס אלא לנקסוס 7 הישן

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש תמיכה ברומים לרכב אבל אתה מוגבל בעיקר לCM

Pioneer TS-X150

פורסם

סרגיי, timors rom שמבוסס על CM תומך ב2013 , וזה לא רע בכלל , להיפך .

לדעתי עדיף אפילו להשתמש בגירסה 2013 .

בקשר לדגמים החדשים, הייתי מחכה לראות פרוייקטים של אנשים אחרים שיעברו את המכשולים הראשונים,

אבל בתאוריה לא צריכה להיות בעיה מיוחדת להפעיל אותם ברכב .

סה"כ הנקסוסים החדשים מגיעים עם lolipop שתומך כבר ב usb audio , ואני מאמין שגם ב usb host .

הרומים לרכב מאפשרים לבצע טעינה מהירה תוך כדי שימוש ב usb host - במקום זה את יכול להשצמש במטען QI (אלחוטי) שהמכשיר יושב עליו .

USB Grabber , מחובר למצלמת רוורס עם דריבר UVC (לא easycap) לדעתי ניתמכת אפילו במכשירים היותר ישנים .

בקיצור , לדעתי אפשר לעשות פרוייקט כזה גם ללא רום יעודי .

בקשר לשאלה שלך על מצלמת רוורס, גם את זה עדיין לא בדקתי בפועל אבל יש מספר פתרונות :

הראשון והיותר מסובך, לחבר את קו המתח של הרוורס לגויקון שילחץ על כפתור מסויים בטאבלט כאשר הרכב ברוורס, על כפתור אחר שהוא יוצא מרוורס , ולהשתמש באפליקציה שיכולה להשתמש בכפורים שנלחצים כטריגר לפתוח / לסגור את האפליקציה של המצלמה.

השני והפשוט, להתקין אפליקציה בשם carcam שלא נמצאת בגוגל פליי , האפליקציה הזאת לפי מה שהבנתי מזהה לבד שידור מהמצלמה (שנדלקת עם קו המתח של הרוורס), ופותחת חלון עם שידור המצלמה .

את הapk ועוד מידע על האפליקציה אפשר למצוא כאן :

http://pccar.ru/showthread.php?t=17970

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jwsoft.nfcactionlauncher

זאת האפליקציה שאני משתמש בה, היא מאפשרת להגדיר task מותאם אישית לכל מדבקת NFC.

כל מה שצריך זה פשוט פלאפון שתומך בNFC כמעט כל אנדרואיד מהשנתיים האחרונות, והגדרה של האפליקציה.

הפלאפון פשוט צריך לגעת במדבקה והtask מתחיל.

תוסף xposed שמאפשר לNFC לקלות את המדבקה גם עם מסך לגמרי כבוי.

http://repo.xposed.info/module/pk.qwerty12.nfclockscreenoffenabler

לא חובה, אבל ממש עושה חיים.

המדבקות NFC עולות בערך דולר לשני מדבקות.

יש גם במקום מדבקות,כרטיסים וכל מיני מחזיקי מפתחות.

פורסם

האמת שלא בדקתי, אני מאמין שלא כי אם לדוגמא זה הבלוטוס היה דולק הוא לא יתכבה עם אני מפעיל את זה.

2 מדבקות יש לי לכניסה ויציאה מהאוטו, הדבקתי אותם במקום שאם אני לא מחזיק את הפלאפון אין סיכוי שהוא יגיע לשם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לקח קצת זמן , תקופה קצת לחוצה והיו הרבה עיכובים בדרך , אבל יש עדכונים.

אחרי שהתקנתי רום autodroid, המערכת הפעלה פעלה, אבל בערך כלום לא עבד לי כמו שצריך.

לא usb audio, לא usb host, כלום.. .

לקח לי קצת זמן על שהבנתי שהבעיה היא בקרנל, התקנתי מחדש את הכל , אותו הדבר.

רק בפעם השלישית שהתקנתי את הכל אחרי פירמוט מלא של המכשיר , הקרנל הותקן כמו שצריך .

התקנתי את רוב האפליקציות שרציתי, והתחלתי לבדוק את כל ההתקנים שאני מתכנן לחבר לטאבלט:

דבר ראשון, כרטיס קול audiotrak maya u5

אחרי החיבור הראשון הוא לא עבד, אבל אז הבנתי שחייבים קודם כל לעשות Reset לטאבלט שיעלה עם הכרטיס קול מחובר , וגם לחבר אוזניות לכרטיס קול (בלי זה הוא מזוהה אבל לא מתחבר במקום הכרטיס קול הפנימי). מהבדיקה שעשיתי הוא עובד פרפקט .

מצלמת רוורס

חיברתי את הvideo grabber שמחובר למצלמת רוורס עם אפליקציית carcam , שאמורה לקפוץ אוטומטית שהמלצמה משדרת.

שום דבר לא עבד, לא הצלחתי לראות את המצלמה דרך האפליקציה הזאת בשום דרך.

נסיתי לראות את המצלמה בעוד אפליקציות, בחלק היא לא עבדה בכלל, בחלק היא עבדה לסירוגין ולא יציב.

בסוף התקנתי את האפליקציה UsbWebCamera

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.serenegiant.usbwebcamera&hl=en

זאת האפליקציה היחידה שעובדת לי כמו צריך , ויותר מזה, היא מזהה מתי המצלמה מחוברת

וקופצת בהתאם , וגם נסגרת לבד כאשר המצלמה מתנתקת .

הבעיה היחידה שכאשר אין שידור מהמצלמת רוורס , עדיין ה videograbber מחובר ומשדר מסך כחול, ולכן האפליקציה מזהה שידור כל הזמן.

מה שעשיתי הוא לחבר את video grabber של המצלמה דרך מאריך usb שחתחתי לו את ה+5 , כדי לחבר אותו דרך ריילי שמחובר לקו המתח של הרוורס.

בניסוי בבית זה עבד הקפיץ את האפליקציה בחיבור והסתיר אותה בניתוק.

מושלם.

דונגל של מודם 3G

בשביל זה השתמשתי ב PPP Wiget

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.draisberghof.pppwidget2&hl=en

חיברתי את המודם שקיבלתי מאורנג ושימש אותי בcarpc, הגדרתי את ההגדרות מהאתר של אורנג,

ובלחיצה על connect יש חיבור לרשת .

הדבר היחיד שחסר לי זאת אופציה של חיבור אוטומטי,בל לילחוץ על כפתור ה connect,

אני אנסה לסמלץ אוטומציה של לחיצה על כפתור ה connect דרך tasker, או לעשות את החיבור עצמו דרך סקריפט שירוץ גם הוא דרך tasker .

ג'ויקון

בעיקרון הגויקון מזוהה ע"י הטאבלט בדיוק כמו מקלדת, אז בשביל הבדיקה חיברתי פשוט מקלדת.

גם פה נתקלתי בבעיה: מתי שהמקלדת מחוברת, הטאבלט לא מראה את המקלדת הוירטואלית.

נסיתי לשנות הגדרות, להתקין מיקלדת אחרת .. כלום.

אם למישהו יש רעיון איך לפתור את זה, אשמח לשמוע.

פורסם

דביר, יפה!

תנסה אפליקציה בשם external keyboard helper אבל גם אז אני חושב שבכדי לבחור את המקלדת הוירטואלית אתה תיאלץ להכנס להגדרות ולבחור בה כברירת מחדל. אני גם ככה לא רואה מה הטעם לשלט הגה - ווליום אני לא משתמש מהטאבלט כי זה ווליום דיגיטלי והוא מסרס לחלוטין את האות כשאתה יורד לווליום נמוך וכל הדינמיות של המערכת צליל נפגעת.

אני משתמש בווליום של הDRC של הביט1 בקר דיגיטלי אבל הווליום אנלוגי.

ובשביל כל השאר יש מה שנקרא מחוות ידיים - לא זקוק לדבר מעבר לזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא בטוח איך, אבל סידרתי את עניין המקלדת .

קראתי בכמה מקומות שצריך בהגדרות של המקלדת (לאחר לחיצה על default) ללחוץ על : Disable Physical Keyboard ,

אבל האופציה לא היית קיימת אצלי במערכת הפעלה.

התקנתי כמה אפליקציות, שהאחרונה בניהם היתה Keyboard Manager שגם לא עזרו להציג את המקלדת הוירטואלית כאשר המקלדת הפיזית מחוברת .

אחרי שהסרתי את כל האפליקציות ועשיתי restart , הופיעה לי האופציה החסרה בהגדרות , וזה עבד. עכשיו המקלדת פועלת ביחד עם המקלדת הוירטואלית .

אדי, אני מסכים איתך שהווליום דרך הטאבלט יכול לפגוע באיכות (זה לא bit perfect ), אבל הכפתורים על ההגה זה יותר נוח , וגם יותר ביטחותי .

בכל מקרה , איך אתה הוקף את הווליום בטאבלט ?

נכון לעכשיו כל הדרישות מולאו , והכל עובד בסביבת הבדיקות (בבית):-D .

IMG_20141202_193203.jpg

השלב הבא בקרוב, פירוק המחשב וההתקנה ברכב .

פורסם

אני לא עוקף, פשוט משאיר את הווליום של הטאבלט במקסימום ומשתמש רק בdrc

יש לי שלט אוניברסלי לומד להגה שיודע ויכול לשלוט על הטאבלט אבל אני לא עושה את זה.

הפעלתי מחוות ידיים לפונקציות מסויימות בכדי לשמור על בטיחות הנהיגה.

Pioneer TS-X150

פורסם

ההתקנה ברכב החלה, שלב ראשון היה לפרק את המסך ליליפוט, להתקין בדשבוארד את הנקסוס , ולהתקין את כל מערכת החשמל שתומכת בטאבלט ובאביזרים.

את ההתקנה של הליליפוט התקין לי לפני שנתיים בערך יוסי אלפיין , והתכנון לעכשיו בגדול היה להשתמש באותו פרספקט שחור בשביל הנקסוס , ורק להתאים לנקסוס את המתקן שתופס את המסך מבפנים.

אבל כמובן שהתכנון לא תואם את המציאות, ולמרות ששני המסכים מוגדרים 7 אינצ, הנקסוס הרבה יותר גבוהה מהליליפוט :? (האורך אותו דבר), מה שהצריך ממני לחתוך את הפרספקט השחור , ולהגדיל את המסגרת שמתוכה רואים את המסך .

לא יצא לי מושלם, אבל יצא לא רע.

על הדרך הגדלתי את המסגרת אפילו יותר מגודל המסך כדי שיהיה יותר קל לגעת בקצוות של המסך.

בשביל לתפוס את הנקסוס הוספתי שתי זויות שלוחצות את הנקסוס פנימה לכיוון הפרספקס.

לאחר מיכן חיברתי את החשמל דרך ממסרים לשני השנאים (4.2V לנקסוס, ו5 לusb hub) , והכנתי את הממסר usb להדלקה / כיבוי של

הvideo grabber של המצלמת רוורס.

קצת תמונות :

מסגרת הפרספקט לפני החיתוך :

IMG_20141205_225205.jpg

הוספת הזויות למתקן שהיה לפני, והקנת הנקסוס בדש:

IMG_20141206_155725.jpg IMG_20141206_155735.jpg IMG_20141206_185206.jpg IMG_20141207_205343.jpg

כבל usb דרך ממסר 12V לחיבור מצלמת רוורס דרך video grabber .

IMG_20141208_001652.jpg

מה שנשאר זה לפרק את המחשב הישן וחלק מהכבלים שעוד נשארו שמתחברים אליו .

להעביר כבל spdif לביט1 בבגאז (כרגע עובר מעל השטיח רק בשביל הבדיקה ).

ולהתקין מצלמת רוורס חדשה במקום הישנה שהחזירה את נשמתה לאלוהי המוצרים הסינים.

בנתיים יש מספר בעיות שנתקלתי בהן לאחר ההתקנה :

-הראשונה , רעשים של "פאק" מהכרטיס קול מכל אפליקציה שנפתחת כמעט.

-ישנם מצבים שחלק מההתקנים שמחוברים בusb לא עובדים לאחר deep sleep, וצריך לנתק ולחבר אותם מחדש כדי שיעבודו.

אם למישהו יש רעיונות לגבי זה אשמח לשמוע , ובכל מקרה הדבר הראשון שאני אבדוק זה את הכבל מינוס של השנאי של המפצל usb, שיכול להיות שצריך להחליף , לא בטוח בכלל.

• תוכן חדש...