Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דביר - תזכיר לי רק איך אתה מנהל את ההדלקה והכיבוי של הטאבלט בעזרת ספקי הכוח? הוא נכבה לגמרי או יורד לתרדמת? ואיך בדיוק זה מתבצע?

רעיון מספר 1 - תתקין מפסק הדלקה וכיבוי למתח של הUSB HUB או מפסק שינתק ויחבר את הDATA+ על הכבל OTG של הטאבלט.

רעיון מספר 2 שמעולם לא יצא לי לבדוק ב100 אחוז אם הוא פועל או לא - בשרשור של הנקסוס 7 שלי אפילו העליתי את הפתרון - טרנזיסטור NPN ביחד עם נגד על כבל הOTG - לדעתי, זה לא עובד - התבלבלתי שם עם רום אחר שעבד חלק יותר ככל הנראה וטעיתי ברושם שלי שהפתרון עובד.

רעיון מספר 3 - למצוא דרך להגיע לTASK שאחראי על הUSB HOST ולעשות לו ריסטרט אפליקטיבי.

התקנה יפה - לדעתי אולי זו היתה הזדמנות טובה לצבוע מחדש את הRADIO BEZEL כולו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי, כרגע הטאבלט שלי מחובר ע"י שתי ספקי step down , הראשון 4.2V , מחובר ישירות לטאבלט במקום הסוללה, ומקבל מתח קבוע מהמצבר.

השני 5V מחובר לusb hub , ומקבל מתח רק כאשר הרכב מונע (ACC) .

לטאבלט מחובר otg-y , ה otg-y מחובר פעמיים להאב , פעם אחת הכניסה של ההאב לotg , ופעם שניה אחת היציאות של ההאב לכניסת מצח של הotg-y .

האוטודרויד מוגדר במצב של Fix instlation כך שכאשר הסוויץ נכבה, הusb האב נכבה, מפסיק לספק כוח לכניסה של הotg , והמכשיר נכנס לdeep sleep .

כאשר המתח חוזר (סוויץ נדלק) , הטאבלט מזהה מתח ומתעורר .

מה שעושה לי כרגע בעיות זה בעיקר הכרטיס קול, כל השאר בדר"כ חוזרים בצורה תקינה.

מה שחשבתי לנסות זה לחבר את ההאב למתח קבוע , שלא יכבה עם הסוויץ ולהשאיר רק את המתח שנכנס לטאבלט מחובר דרך הסוויץ כדי שיזהה מתי הרכב נדלק/נכבה כרגיל. השאלה היא רק כמה גבוהה הצריכה שאני משאיר במצב כזה.

הרעיון עם ה NPN, אם הוא מדמה הוצאה והכנסה של הusb , יש מצב שיעבוד טוב, שווה לנסות .

אני חושב לצבוע את הבאזל בערך מהיום הראשון שהרכב אצלי, לא צריך אפילו הזדמנות מיוחדת כי לוקח בדיוק דקה וחצי לפרק את הקונסולה (טויוטה אתה מכיר :wink: ).

עוד יבוא היום ..

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

מכיר טויוטה, מכיר ואוהב.

לא הייתי משאיר האב וכרטיס קול פועלים קבוע - בערך יומיים והלך מצבר (מנסיון בגלל בעייה שיצרתי במתחים ברכב) - כולו קורוזיה.

הבנתי - האוטודרואיד עושה את זה אוטומטית ללא צורך בטאסקר - זה צריך עם ככה לעבוד טוב גם עם CM - אחלה! טוב לדעת.

הייתי שם מפסק גם על קו הפלוס של החיבור 4.2V בכדי שאם אתה מחנה את הרכב לטווח ארוך - שתוכל לנתק את הטאבלט לגמרי כצרכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כנראה זה באמת רעיון רע להשאיר את האב מחובר 24/7 , אני אנסה כל מה שאפשר לפני.

איזה טרנזיסטור NPN ואיזה נגד אני צריך כדי לבצע ניתוק רגעי של ה otg ?

כן האוטודרויד עושה את זה, או יותר נכון ה power managment באוטודרויד מאפשר את עניין הכיבוי וההדלקה ללא צורך בטאסקר, למעשה עדיין לא התקנתי אפילו טאסקר .

עם טימור זה צריך לעבוד בדיוק באותה הצורה .

בקשר למפסק , בחניה לטווח ארוך אני מנתק את הפיוז שנמצא על קו המתח הקבוע שמחובר לספק של הטאבלט.

פורסם

יש לי כבל מוכן כזה שבניתי - אתה מוזמן לקפוץ לקחת אותו לבדיקה וגם יש לי עוד כמה טרנזיסטורים NPN כאלו ונגדים - הם עולים גרושים ואי אפשר לקנות פחות מחמישה מכל דבר :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

הוידאו גראבר הוא שם למוצר שלוכד את אות הוידאו של מצלמה רגילה וממיר אותה ליציאת usb.

Pioneer TS-X150

פורסם

יוסי, אני משתמש בvideo grabber הזה :

http://www.ebay.com/itm/161108508329 , הוא מתאים למצלמת rca , וה usb שלו מחובר אצלי דרך ממסר שמחובר לקו מתח של הרוורס, כך שהוא מתחבר למעשה רק שאני מכניס לרוורס.

אם אתה משתמש באוטודרויד, צריכה להיות תמיכה לדגמים םמסויימים של easycap, לא לכולם , אני לא זוכר איזה אבל בשרשור של הרשמי של אוטודרוייד ב XDA, הם מציינים אילו דגמים בדיוק .

פורסם

האמת אני משתמש בלוליפופ בנקסוס 7 2013 עם קרנל של אלמנטל אקס.

האיזיקאפ לא עבד גם שהשתמשתי בcm.

המכשיר שאתה משתמש בו נראה לך יעבוד בטוח או שהוא לגרסה מסויימת?

פורסם

ללוליפופ אין דריברים לאיזיקאפ , גם לא לCM . יש גרסאות נסיוניות לרומים מסויימים מבוססים לוליפופ שאולי יש להם, צריך לבדוק איזה.

למה שלא תשתמש בautodroid או usb rom , ואם האיזיקאפ שלך הוא מדגם מתאים, עם הציפ שנתמך, זה יעבוד לך .

המכשיר שאני משתמש הוא עם דריבר UVC , שזה דרייבר גנרי שיש ברוב גרסאות האנדרואיד בילט אין .

פורסם

autodroid לא תואם לנקסוס 2013.

הבנתי שבקרוב הולך לצאת USBROM מבוסס 5.0 ל2013, לצערנו כנראה שלא ל2012, ושוב לצערנו כנראה שזה ינתן רק ל"תורמים".

הרום החדש יכלול תמיכה במצלמת רוורס כולל אפליקציה מובנת והכל. כרגע הוא מסווג כגרסאת בטא.

פרטים פה:

https://timur.mobi/timurs-kernel-n7-2013/

ההיתי שמח לנסות לפתח גרסא כל שהיא שמותאמת לרכב כולל הכל, לצערי אין לי נקסוס פנוי לניסיונות.

פורסם

בנתיים המשכתי לנסות ולהבין מה משתבש אצלי עם כל ההתקנים שמתחברים לטאבלט בusb, הכרטיס קול לא עובד אף פעם בלי שאני מנתק ומחבר אותו, הדיסק און קי לפעמים נעלם, וגם המודם 3g לא תמיד חוזר מסטאנד ביי.

עשיתי מספר בדיקות ובסוף נפל לי האסימון, מה שמפיל לי את הכל, זו נפילת המתח שיש בזמן ההתנעה.

בשביל הבדיקה חיברתי ידנית את המתח להאב כמה שניות לאחר ההתנעה של הרכב, והכל עבד כמו שצריך .

חשבתי איך אני יכול ליצור השהייה של מספר שניות בין ההתנעה של הרכב להפעלת השנאי של האב, היו לי כמה רעיונות, אבל אז הבנתי שיש פתרון מוכן , ואפילו מורכב כבר אצלי ברכב : ביט 1 .

הביט 1 מדליק את המגברים מספר שניות לאחר שהוא מקבל מתח רימוט . בנוסף, שהתקנתי את הביט 1 ברכב הזה לפני יותר משנתיים, העברתי כבל בין היציאת רימוט שלו לחלק הקדמי של הרכב, שיהיה לכך מקרה ..

נשאר רק לחבר את ההאב דרך ממסר שמחובר לרימוט של הביט 1 וזה צריך לעבוד טוב, אני אנסה בקרוב ואעדכן .

בנתיים בסופש סיימתי את הפירוק של המחשב הישן מהרכב, ואת כל החיוט המיותר שנשאר ממנו , על הדרך העברתי את הכבל spdif באופן מסודר לתא המטען ועל הדרך החלפתי כבר את המצלמת רוורס באחת חדשה.

תמונות מהפירוק :

לפני -

IMG_20141010_141205.jpg

בזמן -

IMG_20141211_193653.jpg

אחרי -

IMG_20141211_190533.jpg

ונשארו כמה כבלים מיותרים שחוזרים הביתה-

IMG_20141211_195808.jpg

בלי קשר עדיין בכרטיס קול יש לי בעיה של רעשי DC "פאק" "פופ" וכדומה, את זה אני בכלל לא מנסה לפתור כרגע, כי לא יכולתי להתאפק והזמנתי כבר DAC מתאים של Sabre. :wink:

פורסם (נערך)

אחלה פרוייקט ומעניין , שאלה קצת כללית מדיי : איזה טאבלט הכי מומלץ כרגע יש בשוק מבחינת סאונד ?

אני מתכוון להיכנס גם ביציאה אופטית לביט 1 עם DAC כזה או אחר , אין טאבלט בשוק עם יציאת toslink 3.5 מובנת ?

אין לי צורך במצלמת רוורס כי אני מתכוון להשאיר את הHU המקורי של הרכב שהמצלמה כבר מחוברת אליו וגם הטלפון יעבור דרך המערכת ה"מקורית" של האוטו אז הטאבלט יהיה נטו לצורך מוסיקה רצוי מאוד שיהיה 3G כי אני הרבה בסאונדקלאוד(כן אני יודע שזה רק 128kbps) ואין לי כח לפלאפון יותר :)

עריכה אחרונה על ידי Psyaa
פורסם

יש עוד פתרונות לדעתי שיוכלו לעזור כמו pac7 או ממסר עם טיימר של directed או ספק כוח שמוציא רימוט.

בביט1 יש לך הדלקה בתזמון קבוע, בביט10 הם שכללו את זה גם לכיבוי וגם להדלקה ואתה יכול לכוון את ההשהייה לכל אחד מהם בנפרד, מעניין עם הביט 1 החדש שנמצא כרגע בפיתוח יכלול גם את זה.

לגבי טאבלטים, סמסונגים תומכים אודיו דיגיטלי באופן טבעי הבעיה היא רק למצוא רום עם פתרון לטעינה וארועי כיבוי והדלקה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...