Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תרצה,יש לי מתאם OBDII שאתה מוזמן לקחת.

כמובן בעלות סימלית של בקבוק קולה או נסטי או לחילופין שישיית בירה:-D

בשיפוצים...

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שרשור פלצת נולד! :)

גיל, לא זכור לי מתי התרחבה המשפחה אבל מזל טוב איש יקר!

תודה אדי ,

יש כבר 2 שליטים חדשים בבית אחד בין שלוש וחצי והשני בן 9 חודשים ,

לא משאיר הרבה זמן לנשום :lol: אז בנתיים נשארים עם המערכת כמו שהיא עד שהיא תחליט בעצמה שצריך לשדרג .

פורסם (נערך)

רון , מנסיון עבר (לפחות עם PC) , רדיו FM ברכב דרך כל דונגל שהוא, יעבוד גרוע, אפילו מודולים של רדיו יקרים ומותאמים לרכב לא עובדים כמו שצריך, ובטח לא דונגלים פשוטים. אבל גם לא צריך כשאפשר לשמוע כל תחנה בעולם דרך האינטרנט .

השלט של הXBOX זה חזק , שלא ישעמם בפקקים :wink:.

אלי, שוב תודה רבה!

גיל , יש לי כבר זרוק איפה שהוא פלאג של OBD, אבל תודה על ההצעה, למרות שישיית בירות..זה יקר היום :-D.

בנתיים ניתקתי את הסוללה , ופירקתי את המעגל שנמצא בתוך הסוללה שאחראי על חישן הטמפרטורה ועל הגנה מפני קצרים בסוללה .

(המעגל בקצה השמאלי של הסוללה).

nexus7-battery-bypass0.jpg

ניתקתי את הסוללה עצמה מהמעגל , וחיברתי אליו כבל שיתחבר למקור מתח חיצוני.

nexus7-battery-bypass1.jpg nexus7-battery-bypass2.jpg

בנתיים , עד שיהיה לי את הספק המתאים , חיברתי חיצונית את הסוללה למכשיר .

nexus7-battery-bypass3.jpg

עכשיו מחכה לפורט של הUSB שיגיע (יש עוד זמן..), שנוכל לפחות להתחיל לעבוד על צריבה של רום וכאלה .

עריכה אחרונה על ידי stolercom

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

דביר, אם תרצה את הרום והקרנל שאני משתמש בהם אני שומר עותקים. הם עובדים יציב וטוב וקשה מאוד למצוא אותם ברשת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, באיזה גירסא אתה משתמש? כרגע באתר יש רק את האחרונה 17.8.2013

ובקשר לשיעמום בפקקים

אפשר גם עם הסמארטפון.

פורסם

Cm ver 10.2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צריך לבדוק בגיבוי קבצים שלי בכל מקרה אני שומר גם את הרום, גם את הקרנל וגם את הGAPPS המתאימים.

- הרגע בדקתי - צודק! 10.1

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, אני אשמח לקבל ממך את הרום והקרנל, אבל בכל זאת, למה לא כדאי להשתמש בגירסה האחרונה ?

פורסם

אם אתה כבר יש לך זמן לבדיקות בבית, ההיתי ממליץ לך לעזוב את הרום של טימור קצת בצד וללכת לכיוון האוטודרויד.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2789993 זאת גירסאת הGROUPER.

http://forum.xda-developers.com/nexus-7/3g-development/rom-slim-kat-t2826317 זאת גירסאת tilpaia 3G

נגן מומלץ poweramp

או מומלץ על ידי אדי mortplayer.

פורסם

פשוט מהסיבה שזה עובד אצלי טוב ויציב וגם ניגון המוזיקה דרך מאגר גדול עובד חלק.

אין שום מניעה לעבוד על הגרסא האחרונה אבל זה בתנאי שהרום מגיע ביחד עם הקרנל בניגוד ל10.1 בהם זה מגיע בשני קבצים נפרדים.

וכמו שזה נראה טימור כרגע מפרסם קרנל רק לנקסוס 2013 אז אני מניח שהגרסאות מ10.2 ומעלה הם רום ביחד עם קרנל באותו הקובץ?

Pioneer TS-X150

פורסם

גרסאות אחרונות ל3G ולרגיל

http://mehrvarz.github.io/nexus-7-usbrom/

השתמשתי בהם לפי AUTODROID עובד מצוין אבל קצת מיושן.

רומים תמיד יגיעו עם קרנל משולב, השאלה איזה קרנל.

אני חושב שהרומים של USB ROM תמיד הגיעו משולבים עם הקרנל שלו, והוא נתן לינק נוסף לקרנל בנפרד למקרה שמישהו ישתמש ברום אחר וירצה להשתמש בקרנל שלו.

פורסם

ה10.1 מגיע בשני קבצים, קרנל נפרד מהרום.

Pioneer TS-X150

פורסם

טופ.. בנתיים התקנתי את ה autodroid להתרשמות,

נכון לעכשיו אין לי כלכך איך לבדוק את הרום (עדיין בלי פורט USB עובד), אבל לפחות מבחינה ויזואלית הוא נראה מעולה.

הוא מבוסס על הרום של slimkat ולפי הביקורות הוא אמור להיות מאוד יציב , הוא כולל אפשריות מתקדמות של power managment , והרבה קסטומזציות ויזואליות.

אני אתן חוות דעת יותר מפורטת שתהיה לי יותר אפשרות לבחון אותו יותר לעומק .

דרך אגב, יש ברום הזה (או בקרנל יותר נכון) תמיכה לדגמים מסויימים של video grabber של easycap, שהוא ללא דרייבר גנרי uvc (כמו זה שהזמנתי) , ועולה חמישית מכל video grabber אחר שעובד עם אנדרויד. זה עוד מידע שיכול לחסוך קצת למי שמתכנן פרוייקט כזה :wink: .

פורסם

אפליקציה מעניינת למי שמתחיל פרויקט חדש, כדי שיקח אותה בחשבון

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kangaroo.threesixty

אפליקציה שנועדה לתת שליטה מלאה על פרוססור 3Sixty.2 של רוקפורד.

לפרוססור יש אפשרות להפוך את השלט של הבאס לשלט של ווליום כללי, ככה שאני חושב שהוא יכול ליהיות דיי נחמד עם שילוב של טאבלט.

• תוכן חדש...