Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסיכום הארוע

קליפ על הארוע

לפני הכול, תרשו לי להראות לכם קטע מ-2002 שלא אשכח בחיים:

הנהג, Gilles Panizzi המקום, ראלי קטלוניה. לקראת סוף המרוץ בקטע מספר 15 פניצי הוביל ב-45 שניות על הבא אחריו, הוא הגיע לאחד הקטעים עם הכי הרבה קהל והחליט לקזז מס' שניות מהיתרון שלו ולתת להם ולכל חובבי הספורט הזה את השואו של החיים שלהם.

פניצי היה מומחה האספלט של פיג'ו בזמנו ובכלל, פיג'ו-סיטרואן שלטה בעולם ה WRC כמעט ללא עוררין מאז ועד היום.

את אליפות היצרנים לקחה פיג'ו 3 פעמים 2000-2003 ומשנת 2003 עד שנת 2013 8 מתוך 10 אליפויות היצרנים הלכו לסיטרואן באדיבותו של סבסטיאן לואב (עוד נגיע אליו בהמשך) שזכה בכל אליפויות הנהגים מ2004 ועד 2012, הישג חסר תקדים.

מאז ומתמיד חשבתי שה-WRC זה העלית של הספורט המוטורי. המכוניות האלה עושות דברים בלתי אפשריים בתנאים לא הגיוניים בעליל. הנהגים האלה הם הנהגים הטובים ביותר בעולם הספורט המוטורי שצריכים לדעת לנהוג בסוגים שונים של משטחים ובתנאים בלתי נתפסים.

אז למה אני מספר את זה?

כי בשבוע הבא אטוס לצרפת כדי להגשים את אחד החלומות הכי גדולים שלי. נהיגה ברכב ראלי אמיתי. מאלו שרואים בטלוויזיה קופצות, סוחפות ועושות דברים לא הגיוניים.

בלוז הצפוף יהיה:

נהיגה על מסלול אספלט ב: citroen ds3 r1 ,r3,r5 שזה בעצם קיטים שונים שניתן לקנות ולהרכיב על DS3 VTI ולהתחרות איתם במרוצים רשמיים.

(לחיצה על התמונות תגדיל אותם)

Citroen-DS3-R1.jpgCitroen-DS3-R5-Rally-Car.jpgCitroen-DS3-Rally-Cars7.jpg

לאחר מכן נעבור למסלול העפר לנהוג בדובדבן שבקצפת, ה DS3 WRC

clutchd-com-citroen-ds3-wrc-1-6.jpg

ובסוף, נקנח ב.... (תופים ברקע) CITROEN WTCC C-ELYSEE

2014_Citroen_C_Elysee_WTCC_race_racing___r_2048x1536.jpg

אני אשתדל להעביר את החוויה משם בצורה הכי טובה שרק אפשר.

אם למישהו יש שאלות או דברים שהוא רוצה לדעת אשמח לשתף.

עידכונים נוספים בהמשך.

פורסם

כמו כן, ככל הנראה אקיים ראיון עם אחד מגדולי נהגי הראלי בכל הזמנים, סבסטיאן לואב.

אשמח להפנות לו את השאלות שלכם.

פורסם

עדכון קטן מיום גדול שעבר עלינו.

יצא לי היום לנהוג, לראות, לסוע ולחוות ספורט מוטורי מהמדרגה הראשונה ומהרמה הכי גבוהה שרק אפשר.

אני אעלה מס' תמונות כדי לתת לכם קצת להרגיש מה עבר עלי.

יותר מאוחר אכתוב הכול ואעלה את רוב החומר.

IMAG1953.jpgIMAG1956.jpgIMAG1968.jpgIMAG1963.jpg

IMAG1965.jpg

פורסם

מדליק לגמרי. מביא לי חשק לתכנן משהו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...