Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען מצברים CTEK MXS 3.8 - חוו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב שעומד לו רוב הזמן ללא שימוש, ונוסע רק בסופי שבוע. בקיץ קורה לא אחת שהאוטו עומד כשבועיים שלושה ללא שאני מניע אותו או נוסע בו.

העמידה הממושכת לא עושה טוב למצבר עקב זליגות למיניהן (אני חושד שיש איתוראן פעיל ברכב שגוזל ממנו מתח).

בקיצור - הוחלט על רכישת מטען מצברים.

המטען שנרכש הוא זה שבכותרת ctek mxs 3.8 והוא נרכש בחנות אישטח.

המצבר הוצא כלאחר כבוד מהאוטו והוכנס הביתה (זאת על מנת שלא יהיה כבל חשמל מונח על המדרכה בחוץ).

עם החיבור המטען מראה בכל נקודת זמן באיזה שלב הוא נמצא.

עכשיו המצבר חובר חזרה לרכב, והוא מניע כמו שד.

בקיצור - מוצר מומלץ, בוודאי אם יש לכם רכב שלא נוסע הרבה, ועוד יותר אם יש לכם חניה פרטית שאפילו לא צריך לשלוף את המצבר מהרכב.

לצערי אין לי אחוזים ממכירת המטענים באישטח.

זה המוצר:

http://www.e-shetach.co.il/pl_product~mxs38~16~127.htm

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לי משהו דומה של חברה אחרת, אם תרצה אעלה לפה פרטים מדוייקים יותר עם תמונה של המוצר.

באופן כללי אני משתמש בו לעיתים רחוקות מאוד כי לא קורה שהרכב עומד יותר מיומיים, סך הכל מוצר מעולה שעושה את העבודה ואפשר לסמוך עליו.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

רכשתי מוצר (אחר) של החברה הזו לפני מספר שנים. (מיועד למשאית).

עבדנו איתו כשנתיים וללא ביותר. עשה את העבודה נאמנה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה מטען או רק בוסטר? בכל מקרה, עדיף לך לנתק את המצבר ולחבר אותו אם אתה מניע אותו פעם בשלושה שבועות. גם אם יש לך בוסטר, עדין כל הפריקות והטעינות האלה מקצרות מאוד את חיי המצבר. ניתוק שלו יאריך את חייו.

פורסם

זה מטען. לא בוסטר התנעה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ולמי שרוצה לחסוך את ה-400 ש"ח, אפשר להפוך ספק של מחשב למטען לא רע בכלל:

http://danyk.cz/at_atx_en.html

אז נכון, הוא לא כזה אינטלגנטי אבל אם אתה לא לחוץ לטעון מהר במיוחד אז מכוונים אותו ל 13.8V וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...