Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן,זו לא השבת שלי :-( .

אתמול בערב באחת הפניות ימינה נשמע רעש מתכתי עצבני מהגלגל השמאלי הקדמי.עצרתי בצד לבדוק אם יש פנצ'ר /נכנס משהו לצמיג וכל מה שראיתי היתה אבן קטנה שהוצאה מהצמיג.עד כאן הכל בסדר.

אלא,שהרעש המשיך ולא הרפה,מה שחייב העברת הרכב למוסך מיידית והנזק לא קטן- מתברר,שמיסב של גלגל שמאל החזיר נשמתו לבורא ועל הדרך גרם לעיוות משמעותי בצלחת הבלם השמאלית.

החלפתי בלמים רק לפני 5 חודשים קומפלט ועכשיו פרט להחלפת המיסב צריך להחליף שוב בלמים (כיוון שלא מחליפים רק צד אחד).

האם הגיוני,שמיסב כזה יתפגר כאשר הרכב עוד לא הגיע ל-60,000 ק"מ,מה גורם לשחיקה כזו ואיך בדיוק זה מגיע למצב,שהוא פשוט טוחן את צלחת הבלם ללא אזהרה מוקדמת או סימנים מוקדמים ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב נוסע קבוע בקטע הכביש המוביל לעוקף קריות דרך איקאה ושם ידוע,שהכבישים משובשים,בורות ביוב ,קטע הכביש עד מחלף אתא דרום עדיין לא גמור וכל המרעין בישין.

למוסך לקוחה נוספת,שלה יש יונדאי אקסנט ושם היא צריכה להחליף 4 בולמי זעזועים בגלל הבלאי.

השאלה היא,האם זה רק תוצאה של תנאי הדרך כי ביום יום אני לא פוגש בורות ומדרכות וגם אם כן אז במהירות נמוכה ביותר עד אפסית.

פורסם

הסיפור הזה לא נשמע לי הגיוני. כן, אתה נוסע בכל יום בקטע משובש, אבל זה לא אמור לגרום לכשל כזה. אתה לא נהג ראלי, אני מניח שאתה עושה ברכב שימוש סביר.

אם כבר, הנזק שקטע כביש כזה יכול לגרום הוא בלאי מואץ למתלים ולצמיגים.

בנוסף, לפחות מניסיוני מיסב אינו מתפגר ברגע, בטח שלא בקילומטראז' כזה - לרוב יהיו סימנים מקדימים די זמן לפני שהוא מתפגר סופית. סימנים מקדימים הם רעש אופייני, הגה מעורפל וחופש מוחשי של הגלגל.

מתי מישהו התעסק לאחרונה עם הצד הזה של הרכב? מה שאני חושב שקרה זה שבאחד התיקונים שבוצעו שם לאחרונה המכונאי לא סגר היטב לפחות בורג אחד. זעזועי הדרך גרמו לבורג להיפתח, וכאשר הוא נפתח סופית המתלה זז בצורה כזאת שנוצר עיוות שגרם למיסב להישבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,פעם אחרונה התעסק עם הצד הזה לפני 5 חודשים (החליפו רפידות במים משני הצדדים ) אבל לא נשמע רעש בכלל מאז.

ד"א זה לא רק סיפור- לצערי ראיתי במועיני את צלחת הבלם והרפידות שנטחנו ורעש המיסב נשמעהיב כ זו חלילה בטוח לא רמאות.

מעבר לכך,נאמר לי,שהמצב עלול היה להיות גרוע יותר ועלולים היו להיגרם נזקים נוספים וכבדים שאיני רוצה לחשוב עליהם אפילו.

פורסם

דנידין, אתה מדבר על תופעה שמאפיינת רק יונדאי? עברו אצלי לא מעט מכוניות שחצו בקלות את קו 60,000 הק"מ ובאף אחת מהן לא היתה בעיה במיסב.

בנוסף, האם מיסב שכושל בצורה כה פתאומית עד כדי גרימת נזק כזה הוא דבר שבשגרה?

קולאוטי, לא אמרתי שהנזק הזה לא נגרם לך, כל מה שאני מנסה לטעון זה שהגורם לנזק הוא אחר ממה שלכאורה נראה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש אבל לא תמיד הלקוח שם לב לזה

קרה לי שמצאנו שהגלגל עומד להתנתק ממקומו עוד רגע ומגלים זאת בזמן טיפול והלקוח לא התלונן על כלום

• תוכן חדש...