Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי את הרכב היום (מאזדה 3 שנת 2004)

ושמתי לב שכאשר אני מכבה את האוטו לוח השעונים ממשיך להבהב בעוצמה חלשה ויש צפצוף מהיר כשהדלת פתוחה, הכל נעלם ברגע שאני מניע

יכול להיות שזה נובע מהאזעקה? או שזה מעיד על תקלה כלשהיא בלוח שעונים? אולי פיוז שרוף או משו?

תודה מראש

פורסם

חיפוש קטן אומר שהמנורה של המאפרה שרופה וזה נותן לך התראה.

מוסך היבואן

לא הזדקק אפילו לסריקת מחשב, מיד הסיק שזו הבעיה !

עלות:

נורה 3 ש״ח שלמים ..

עבודה 159 ש״ח

תבדוק ותעדכן, לא יודע אם יש לך גישה להחליף אותה, בלי לפרק דברים, אבל תבדוק אם היא עובדת בכלל.

פורסם

אתה יכול לתת לינק? הסיכוי שכל הטררם הזה הוא כדי לאותת על נורת מאפרה שרופה הוא בערך כמו הסיכוי שמחר חמאס וישראל יחתמו הסכם שלום.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם זו אכן התקלה אני משער שזה סוג של תופעת לוואי (כמו הבהוב מהיר של האיתות כאשר אחת הנורות נשרפת, על אותו המשקל), לבטח לא קוד התראה לנורה שרופה במאפרה :roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי בדיוק את אותה התופעה ברכב.פירקתי לגמרי את הנורה בתא הכפפות ועדיין הלוח שעונים ממשיך להבהב.השאלה אם אשים נורה חדשה זה ייפסק? למאפרה אני לא ככ יודע איך להחליף

פורסם

אצלי קרה משהו דומה כאשר המצבר נתן את פירפורי הגסיסה שלו יכול להיות שיש איזשהו קשר

יש מודד כזה בכל חנות של מצברים הבדיקה לא עולה כסף

דא"ג לגבי מנורה למאפרה אתה פשוט יכול לראות סרטנים ביוטיוב שמראים איך להרכיב AUX בתהליך הפירוק מגיעים

לתא של המאפרה

פורסם

יכול להיות שמצאתי לזה הסבר - הרמז כאן:

הנה מה שאני חושב שקרה - ברכב בסרטון, הסורק OBD לא מצליח לתקשר מול מחשב הרכב.

התקלה היתה בפיוז לא תקין של נורת המאפרה.

במאזדה הנורה עצמה נשרפה, לא הפיוז - אבל יכול להיות שגם במאזדה החיווט של המאפרה הוא גם זה שנותן כוח לשקע הOBD - אם מאיזושהיא סיבה לא היה ניתן לתקשר עם מחשב הרכב בגלל זה בצורה תקינה - זה יכול להסביר את ההבהוב של לוח השעונים.

מוזר - אבל מעניין אם כאשר ישנה תקלה כזו - יש בעיה או אי יכולת לקרוא מהECU של המאזדה נתונים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...