Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש בעיה באיביי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסה להיכנס לחשבון שלי באיביי. האתר לא מאפשר לי להיכנס. באפשרויות שיחזור קיימת אופציה באמצעות המייל שלי או שם המשתמש.. לגבי שניהם האתר טוען שלא מוכרים לו. אני די ותיק באיביי ועד כמה שאני יודע אף אחד לא שינה את היוזר או המייל. יכול להיות שפרצו לי ? מה עושים?

פורסם

קודם כל הכנס לחשבון הפייפאל ושנה את הסיסמא, אולי גם את היוזר. כך תגi על חשבון האשראי שלך, ותוכל לודא שלא נעשו בו עסקות בלתי מורשות. אם נעשתה פריצה גם לחשבון הפייפאל דווח מיד לחברת האשראי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

דאגה אחת פחות. חשבון האיביי חשוב רק למעקב אחרי הזמנות קיימות, אתה יכול לפתוח חשבון חדש ולהמשיך בקניות. גם אם הפורץ ישנה כתובת מה ירויח? ההזמנות יהיו על חשבונו, עם חשבון הפייפאל שלו.

בכל מקרה, אם אתה חושד בפריצה, עדכן סיסמא בפייפאל.

וכמובן דווח לאיביי על הפריצה, כדתי להתריע על האפשרות שהפורץ יבצע קניות ולא ישלם.

עריכה: נזכרתי שלפני כחודש-חודשיים היה דיווח על פריצה לבסיס הנתונים של איביי וגניבת מידע. מחזק את הצורך בעדכון סיסמא בפייפאל, לפני שגם חשבון זה ייפרץ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

גם לי יש כרגע בעיה, לא הצלחתי להתחבר עם היוזר שלי. ביצעתי איפוס ססמה, קיבלתי הודעה שיש בעיה ולא ניתן לבצע. שניה אחר כך קיבלתי הודעה שהססמה שלי אופסה, כשאני מנסה להתחבר עם הססמה החדשה, לא עובד.

לדעתי זו בעיה באיביי.

עדכון: עכשיו הצלחתי להתחבר.

עדכון 2: חצי דקה אחרי הלוגין, קיבלתי הודעה שנגמר ה session ולעשות לוגין מחדש.

בקיצור, בעיה באיביי. אגב, אני מבצע את הפעולות באפליקציה של איביי בסמרטפון.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

• תוכן חדש...