Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ביצעתי היום בדיקה במכון קומפיוטסט בראשון לציון לגבי רכישת פיאט בראבו דיינמיק 2011. צירפתי תמונה של הטופס בדיקה.

הבוחן רכב היה מאוד לא מקצועי, תקיף ולא ענה על שאלות ששאלתי אותו לגבי התקלות השונות שהתגלו ברכב. בסעיף הראשון למשל כתוב: "רעש מערכת תזמון ושסתומים".. שאלתי את הבוחן והוא פשוט סרב לענות, אמר שכתוב וסירב לענות מעבר לכך.. כאילו רצה לכסות את עצמו.

לגבי הרצועת טיימיניג הוא רק ציין שהוא לא יודע מתי ואם צריך להחליף אלא זה סעיף כללי. לא מופיע שום סעיף על מערכת הגיר והוא רק ציין שהגיר תקין כרגע והם א אחראיים על מה שיהיה בעוד שעה. מרגיש שממש ביזבזתי 450 שקל ומאוד לא ממליץ לעשות את הבדיקת רכב, לפחות לא בסניף של קומפיוטסט בסניף של ראשון לציון (ברחוב משה בקר).

chek.jpg

פורסם

בדיקה מצויינת, שום דבר חריג.

נסה להתמקח על המחיר, בעיקר בשל הצמיגים שכנראה תידרש להחליף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היי, הרכב פרטי יד 2, אני עדיין מתלבט אם לקנות אותו.. צריך להחליף את כל הצמיגים כי הם מ-2009.. המוכרת מוכנה להוריד רק כ-10% מהמחירון

• אחראי פורום
פורסם

מה יש לפרט, זה נראה כמו טמפלייט שהמכונים מעבירים בינהם.

כמה קמ״ז הרכב עבר? מה עם הסטוריית טיפולים? איפה?

אלה הכי חשובים, אחרי שהבנת שאין תאונה משמעותית או מנוע גמור וכו׳.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הבדיקה ניראת טוב למדי, מלבד דבר אחד. בהתחלה רשום ניקוי ותיקון מערכת קירור\ מערכת חימום פנימית.

האם החימום ברכב מנותק ? (קשה לי להאמין) אם לא אז למה התכוון הבוחן?

פורסם

לא יאמן כמה הם מנסים לכסות את התחת של עצמם. הבדיקות האלו טובות היום רק לוודא שהרכב לא עבר תאונה .מכאנית אין להם מושג והם רק עסוקים בלחסות את עצמם נגד האחריות שהם כאילו נותנים.

הבראבו הוא רכב אמין מאוד בבסיסי אני ממליץ לך לבקש היסטוריית טיפולים ואם אתה לא שקט בנוגע לבדיקה לגשת לבדוק את הרכב במסוך פיאט הם ידעו לתת לך תמונת מצב אמיתית על הרכב.

כמה קמ עבר הרכב? , האם הוחלף קלאץ?, טיימיניג עושים כל 120k או 4 שנים. אם הרכב הוא מודל 2011 איך יתכן שהצמיגים מ2009?

הבראבו היא רכב מבוקש יחסית כמשומש לכן סביר שהמוכרת לא מוכנה להוריד יותר אם מדובר ברכב מתוחזק ותקין

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אם זה המודל עם 90 כ"ס, בלי טורבו, לרכב אין הרבה ביקוש.

עבדכם רכש אחת כזאת לפני 3 חודשים עם 40000 ק"מ, מודל 2011, מיד פרטית ב-30% פחות מהמחירון.

פורסם

פגיעות בפח, פגושים וצביעות מחדש זה מנת חלקם של רכבים עירוניים רבים (למרבה הצער גם בבראבו של אשתי). המשמעות של זה פוחתת ככל שהשנים חולפות. במודל 2011 עוד ניתן להתמקח ע"ב סעיף זה.

לגבי שאר הדברים - רובם דברים שבכל מקרה צריך לעשות להם ישור קו, החלפת צמיגים, פרונט.

מחלות (יחסית) ידועות ברכב שנתקלתי בהן עד כה (בפורומים או שהבעלים הקודמים ברכב שלי) -- מצמד שמחזיר נשמתו לבורא מוקדם (30-60K) ומשאבת גיר רובוטי שמתפגרת אחרי 50-150K. בדגמי הטורבו קראתי על תקלות טורבו חמורות פה ושם - אבל זה עלול לקרות בכל מנוע כזה שלא מטופל כראוי. סך הכל מדובר בבלאי שמאפיין רכבים רובוטיים רבים וסך הכל נראה שהבראבו לא פחות אמינה מהנמסיס הגרמניה שלה (גולף) שדורשים עליה הרבה-הרבה יותר ביד שניה.

אבל - במצב השוק הנוכחי, בהחלט יש מקום למיקוח עיקש, על אחת כמה וכמה אם זה הדגם האטמוספרי.

צץ לו כסת"ח חדש (ניקוי / החלפה של מע' קירור שמן גיר). השאלה אם הבוחן יודע מה שהוא כתב בכלל.

אני מסופק אם הוא יודע מה הוא כתב. נשמע כמו משפט כסת"ח אוטומטי לגיר אוטומטי שלא רלוונטי בכלל לתיבות רובוטיות.

פורסם

הבדיקה נקיה. הייתי ממליץ לך להשיג היסטוריית טיפולים כדי לראות כיצד ומתי הרכב טופל וכן לברר לגבי הטיימינג. הרכב נותן תמורה מצויינת לערך אך נמכר בשוק רחוק ממחיר המחירון שלו. כמה רחוק? בין 20-30% למטה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)
הבדיקה נקיה. הייתי ממליץ לך להשיג היסטוריית טיפולים כדי לראות כיצד ומתי הרכב טופל וכן לברר לגבי הטיימינג. הרכב נותן תמורה מצויינת לערך אך נמכר בשוק רחוק ממחיר המחירון שלו. כמה רחוק? בין 20-30% למטה.

מדובר בדגם דיינמיק רובוטי 120 כ"ס. הרכב שנת 2011 יד שנייה עם 40 א' ק"מ, לא בוצע עדיין טיימיניג ויש צורך בהחלפת כל הצמיגים..מחיר של 52 א' הוא לדעתכם גבוה מדי?

אני מתלבט עדיין כי הבנתי שהתחזוקה של הרכב מאוד גבוהה והאמינות של הגיר הרובוטי לא כל כך..

לפי ההיסטוריית טיפולים בוצע לאחרונה ניקוי קו קניסטר..

עריכה אחרונה על ידי MOYSES
  • תוכן חדש...