Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סיטיגו, אז מזה ASG?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי מחפשת רכב, היא בקושי נוסעת עליו ומעדיפה אוטומטי, וחוץ מהצריכת הדלק של הסיטיגו היא גם אהבה את הרכב הזה.

בקשר לגיר הבנו שזה רובוטי, וקצת לא נוח - השאלה מה עם האמינות?אחרי DSG 7 אני חושש לגבי ה ASG אם הסיפור הזה הולך לחזור אני מעדיף שהיא לא תיכנס ללופ הזה, יש תוצאות בשטח?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

הגיר הזה הוא חד מצמדי,בנתיים לא נשמעו תלונות,הוא גם גי חדש עוד כך שאין ממש מדד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר הזה לא נעים בלשון המעטה, יש לו אופי של גיר אוטמטי מחליק. גלישה?! לא מכיר. חבטה במעבר הילוך ? הווו יא. חובה נסיעת מבחן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבחינת אמינות אין לי מושג, אבל מבחינת נסיעה הוא מעצבן. הגיר הרובוטי החד מצמדי של פיאט עדיף בהרבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מבחינת אמינות אין לי מושג, אבל מבחינת נסיעה הוא מעצבן. הגיר הרובוטי החד מצמדי של פיאט עדיף בהרבה.

בהחלט, אחותי חשבה על ה-Mii עם תיבת ASG והתיבה הזו היא הרובוטית הכי מעצבנת שיצא לי לנסות.

פורסם

לא יותר לי ראיון שפורסם במגזין אוטו עם,היה שם נציג שאמר שאם בן אדם מבקש נסיעת מבחן על הרובוטים,רוב הסיכונים שהוא לא יזמין אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסיעת מבחן ביום רביעי, הופתעתי שיש רק 4 מקומות ברכב - הייתי בטוח רק אלטו עשו זאת.

בנתיים עשינו נסיעת מבחן I10 וספארק, היונדאי הפתיעה אותי לעומת הספארק שנראה כמו פח זבל משנות ה 2000, עכשיו סקודה ירדה למקום השני ויונדאי ראשון.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...