Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שאתה מביא משהו אחר לפורום. תמשיך.

לגבי תאונת הפראריס - תמיד כשרואים מראות כאלו - קשה להאמין שהייתה פה נהיגה זהירה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
נהיגה על מפלצות, לא על טוסטוסים :mm_yeah:

מנסיון קצר, אני יכול להעיד כי "מפלצת" והכוונה לכלי חזק ועם יכולת שליטה מוגבלת זה ענין מורט עצבים,

היתרון ברכב פאר עם נתונים מפלצתיים שתמיד אפשר להתרווח להוריד לחץ מהדוושה ולהנות מהפאר והאבזור מסביב,

ואז החיים יפים.

בסופו של דבר רוב הבעלים של רכבים אלו מגיעים מהר מאוד לתובנה הזו,

בניגוד לרכב מפלצתי וספרטני שמעניש אותך גם כשאתה לא דוחק בו.

פורסם

שלום הרשה לי לשאול אותך, בתחילת השירשור כתבתה על תיבות ההילוכים ברכבים שלכם. אתה אתיחסתה לגיר שברכב שלך כגיר רובוטי ,מדור ראישון ואל הרכב השני כגיר רובוטי דור עדכני ? עם כן אז תדע לך שברכבים האלה מותקן גיר אוטומטי פלנטרי (גיר אוטומטי קלאסי) עם ממיר מומנט אצלך עם 5 ואצלו עם 7 ללא קשר לגיר שמותקן ב סידרות הקטנות של מרצדס דהינו גיר רובוטי כפול מצמדים

פורסם
שלום הרשה לי לשאול אותך, בתחילת השירשור כתבתה על תיבות ההילוכים ברכבים שלכם. אתה אתיחסתה לגיר שברכב שלך כגיר רובוטי ,מדור ראישון ואל הרכב השני כגיר רובוטי דור עדכני ? עם כן אז תדע לך שברכבים האלה מותקן גיר אוטומטי פלנטרי (גיר אוטומטי קלאסי) עם ממיר מומנט אצלך עם 5 ואצלו עם 7 ללא קשר לגיר שמותקן ב סידרות הקטנות של מרצדס דהינו גיר רובוטי כפול מצמדים

ידוע לי שבשני הרכבים ישנו גיר פלנטרי רגיל, אם השתמע מדברי שלאחד הרכבים יש גיר רובוטי אזי שכנראה לא ניסחתי כראוי.

הכוונה שלי היתה דווקא להדגיש שלא מדובר בתיבות רובוטיות ולכן אף ציינתי שבמקרה של הרכב שלי מדובר בתיבה מיושנת שהעברות ההילוכים בה איטיות יחסית.

ב-C63 מדובר גם בתיבה פלנטרית אולם מתקדמת הרבה יותר וההעברות ההילוכים אצלה מהירות משמעותית מאשר אצלי.

אם כבר נגענו בתיבת ההילוכים אציין שלמרות שתיבת ההילוכים שמותקנת ב-C63 היתה קיימת כבר בעת ייצור סדרות ה-"55" של AMG לא נעשה בה שימוש מכיוון שהיא לא בנוייה למומנטים שמייצרים גרסאות ה-55 המוגדשים.

לגבי תאונת הפראריס - תמיד כשרואים מראות כאלו - קשה להאמין שהייתה פה נהיגה זהירה...

האמת שאתה טועה במקרה הזה, ואסביר מדוע:

1.חוק ברזל במפגשי הנהיגה השונים פה- לא עוקפים אחד את השני.

2. 2 הנהגים של הרכבים המעורבים בעלי נסיון עשיר עם רכבי על כולל לא מעט קורסי נהיגה. בעלת הסקודריה מוזמנת בכל שנה על ידי פרארי להשתתף בקורסי נהיגה שונים וזו לא הפרארי הראשונה שלה, בעל הצ׳אלנג׳ סטרדלה גם עבר לא מעט קורסי נהיגה ויש לו ארסנל רכבי ספורט מאוד גדול (בין היתר הוא הבעלים של הבוקסטר ספיידר האדומה שהעלתי תמונות שלה בכמה הזדמנויות). ובכל מקרה, הם נחשבים לנהגים רגועים ואחראיים.

3. התאונה התרחשה במהירות 120 קמ״ש בקטע כביש מהיר וישר לחלוטין (באמצע יישורת באורך כ1.5 קילומטר) וקרתה כאשר הכביש רטוב מגשם (לאחר כשבועיים שלא ירד גשם).

לפי העדות של בעל הצ׳אלנג׳ היה בכביש שקע קטן עם שלולית מאוד רדודה וכאשר עבר מעליה הרכב איבד אחיזה, לדבריו זו היתה תחושה דומה מאוד לאפקט ציפה, זה גרם לרכב לסטות מנתיבו ולאיבוד שליטה.

הסקודריה נסעה מאחוריו ובלמה אולם אז גם היא הסתחררה ועל הדרך ספגה חבטה מהמכונית השניה ושניהם פשוט עפו לשוליים.

כרגע נבדק חשד שהיה שם כתם שמן שגרם לאיבוד השליטה החריף הזה.

בכל מקרה מזל שזה קרה כאמור בישורת, זה איפשר לרכבים לאבד מהירות תו״כ ההחלקה לפני המפגש עם מעקה הבטיחות.

2 הנהגים יצאו בריאים ולא נפגעו בתאונה.

מנסיון קצר, אני יכול להעיד כי "מפלצת" והכוונה לכלי חזק ועם יכולת שליטה מוגבלת זה ענין מורט עצבים,

היתרון ברכב פאר עם נתונים מפלצתיים שתמיד אפשר להתרווח להוריד לחץ מהדוושה ולהנות מהפאר והאבזור מסביב,

ואז החיים יפים.

בסופו של דבר רוב הבעלים של רכבים אלו מגיעים מהר מאוד לתובנה הזו,

בניגוד לרכב מפלצתי וספרטני שמעניש אותך גם כשאתה לא דוחק בו.

מה כוונתך לגבי מה שכתבת על יכולות השליטה המוגבלות?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רכב פאר גדול כבד וחזק מחייב גם מתוקף מעמדו בידוד מתחלואי הכביש, מידע שמגיע לידי הנהג במכונית מוכוונת פיתולים פחות מגיע בראשון,

ההתנהגות בפניות חדות מוגבלת, נסה למשל לצלוח פניית S שם אפקט המטוטלת חזק במיוחד, התחושות ברכב קטן על מיתלים הדוקים ועם מנוע

יותר מתון הרבה יותר טבעית, זה פשוט לאלץ לוויתן לשחות בבריכה.

הרבה יותר מתאים לצלוח אוטוסטראדות ופניות ארוכות.

פורסם (נערך)
רכב פאר גדול כבד וחזק מחייב גם מתוקף מעמדו בידוד מתחלואי הכביש, מידע שמגיע לידי הנהג במכונית מוכוונת פיתולים פחות מגיע בראשון,

ההתנהגות בפניות חדות מוגבלת, נסה למשל לצלוח פניית S שם אפקט המטוטלת חזק במיוחד, התחושות ברכב קטן על מיתלים הדוקים ועם מנוע

יותר מתון הרבה יותר טבעית, זה פשוט לאלץ לוויתן לשחות בבריכה.

הרבה יותר מתאים לצלוח אוטוסטראדות ופניות ארוכות.

נכון, אין את החדות והקלילות של מכונת נהיגה ייעודית אבל אל תשכח שדגמי הקצה הביצועיסטים של היצרנים השונים מכויילים שונה מהדגמים הרגילים.

במצב קומפורט הרכב שלי מרגיש כמו E קלאס רגילה, במצב ספורט הרכב עובר הנמכה של 15 מ״מ והשילדה מוקשחת משמעותית.

זה ממש לא מקרה של ליווייתן שמאלצים לשחות בבריכה, הרכבים האלה מתנהגים הרבה יותר טוב מהדגמים המקבילים הרגילים.

ובכל זאת, המכשול העיקרי של הרכבים האלה זה המימדים החיצוניים הנדיבים והמשקל שלעיתים גבוה ממשקל מכונות הנהיגה הייעודיות, זה מאלץ ללמוד סגנון נהיגה קצת שונה.

הבלימות מגיעות מוקדם יותר וכך גם ההאצות ביציאה מהפניה, הקווים יותר מהודקים בעיקולים כדי לאפשר לרכב קצת מרחב תמרון תחת החלקה.

יש ה-מ-ו-ן משחק של העברות משקל וגם לא מעט היגוי דרך הדוושה.

ברגע שמכירים את הרכב ולומדים את השינויים המתבקשים בצורת הנהיגה- אין בעיה לשמור על קצב גבוה גם בכביש מפותל וגם בעיקולי S.

אגב S, יש שני עיקולים כאלה במסלול הנהיגה הקבוע שלנו, הם גם מאוד הדוקים אבל לא מהווים מכשול של ממש כי אפשר לתקן את אפקט המטוטלת על ידי מכת גז והחלקה מדודה.

אם לא היתה נגמרת לי הסוללה היה בידי סרטון שמדגים בצורה מושלמת את מה שכתבתי, M3 E46 רודפת אחרי בכביש טכני, נהוגה בידי נהג באמת טוב שנחשב לדי אגרסיבי.

בהתחלה עוד הוא הצליח להשאר בטווח ראיה, לאחר כ-7-8 דקות כבר לא ראיתי אותו במראה.

אז נכון, הרכב שלי חזק משמעותית משלו אבל מצב שני הרכב שלו הרבה יותר מתנהג וגם זה לא עזר לו לצמצם פערים בעיקולים הרבים.

בקיצור, זה ממש לא נורא.

עריכה עבור חולגי,

בגדול הטיפול דומה כמו בארץ רק שיש כאן יותר החמרה בעניין הדיווח למשטרה- החוק היבש אומר שבכל תאונת דרכים צריך להזמין משטרה לנקודה.

זה יוצר לפעמים מצבים מגוחכים שאתה תקוע בפקק מעל חצי שעה כי שני רכבים נישקו פגוש אחד של השני (נניח בעצירה ברמזור), אין נזק או שיש נזק מאוד שולי אבל הם משאירים את הרכבים במקומם (חוסמים נתיב) וממתינים להגעת משטרה.

מטופש ומיותר.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...