Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן אישי אין רכב המורכב הטורקיה שמעניין אותי, אך כן מעניין אותי לדעת, לאור התמיכה הגורפת של נשיא טורקיה בחמאס ולאור ההתבטאויות האנטישמיות שלו, האם יש כאן מישהו שמתכוון להפסיק לרכוש רכבים המיוצרים בטורקיה?

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי זה טיפשי,זה לא מפעל טורקי,זה מפעל של היצרן שנבנה שם,אז אם יש רכב שמוצא חן בעיני למה זה צריך לעניין אותי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ככה"נ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
רעיון לא רע...

אם נפסיק עכשיו לרכוש מכוניות משם, מאילו מותגים נאלץ להפרד ?

רנו (קליאו, פלואנס), פורד, אולי פיאט ועוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לדעתי זה טיפשי,זה לא מפעל טורקי,זה מפעל של היצרן שנבנה שם,אז אם יש רכב שמוצא חן בעיני למה זה צריך לעניין אותי?

לא טיפשי בכלל

כשקונים רכבים שמיוצרים בטורקיה , מספקים פרנסה לפועלים טורקים שככל שמצבם הכלכלי משתפר - תומכים יותר בארדואן שנבחר בין השאר בשל ההתחזקות הכלכלית של טורקיה.

כל חיזוק לכלכלה הטורקית הוא חיזוק לארדואן.

פורסם

מהפייסבוק;

turkeycar.png

אין לי מושג אם המידע מדויק. יש גם איזה דגם של דאצ'יה שמיוצר בטורקיה, דוקר נדמה לי..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אז בואו לא ניקנה רכבים גרמנים כי אנחנו בעצם מספקים פרנסה לילדים ולנכדים של הנאצים.

לא נקנה רכבים צרפתים כי יש שם אנטישמיות גדולה.

לא נקנה רכבים יפנים כי הם תקפו את פרל הרבור נגד ידידנו האמריקאים..

אם יש רכב שמוצא חן בעיני אני קונה אותו,לא מעניין אותי איפה הוא נבנה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל אחד יכול לעשות מה שהוא מבין ומוצא לנכון.

למה להחרים רכב / תוצרת מארץ מסויימת (כשיש סיבה כלשהי שלא ניתן לזלזל בה) זה טיפשי - לא הבנתי.

הסיבה היא ישירה יוליאן, זה לא מה שפרל הארבור מסמל לידידנו (עאלק) האמריקאים. ממש לא.

alfa 156 2.5.

פורסם

כי לקנות רכב שפחות מוצא חן בעיניך רק בגלל זה,איני מבין זאת,כשאני קונה רכב ומשלם עליו המון כסף אני רוצה לקנות את מה שאני אוהב.

למשל אם הספייס סטאר הייתה מיוצרת בטורקיה וניסן מיקרה בשוויץ הייתי קונה את הספייס כי היא מצאה חן בעיני,אותי הדבר האחרון שמעניין איפה הרכיבו אותו.

פורסם

היום "שלחו" אותי מהבית לרכוש קפה שחור. באמת ובכנות שהתייבשתי לראות את הישראלים מסתכלים עליי קונה קפה טורקי.

לא יותר מדי דעות פוליטיות, אבל בעיניי חשוב כבוד עצמי. ובלי שום קשר, ראינו את איכות ההרכבה הטורקית.

אני עובד במוסך עם בחור שמחזיר ולוקח אותי עם קורולה 2014 חדשה, הדאשבורד מקרקש לא מעט לפעמים. MADE IN TURKEY. ושכחנו את הקורולות הטורקיות ושאר המוצרים שלהם.

פורסם

עלית מייצרת את הקפה בטורקיה?

פורסם

אם איני אוהב את התורכים (או כל אחד אחר) - זה כן יכול להיות לגיטימי בעיניי לא לקנות תוצרת שלהם.

אתה לא חייב להבין ולא חייב להסכים (יכול להיות שיהיה לך "אנטי" למי שאתה לא מחבב ולא משנה מה הסיבה. לכן יהיה לך גם "אנטי" למוצריו).

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה מדבר על זה כאילו אנחנו קונים יום יום.

בזמנו רכשתי סיוויק תוצרת טורקיה, לפני הבלגאן עם טורקיה. אני לא אמכור את האוטו היום בגלל זה מן הסתם.

האם הייתי רוכש היום רכב תוצרת טורקיה לאור המצב? אולי לא, אבל אני לא רוכש רכב כרגע.

• תוכן חדש...