Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרצדס של גולדה מאיר ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דרור היקר,

צר לי אם נפגעת - לא היתה לי כוונה לגרום לך משבר כה עמוק.

התגובה שלי באה בגלל שהסיפור שלך נשמע מאוד לא אמין. כמו שכתבתי - הרבה אנשים טוענים להסטוריה כזו או אחרת של הרכב שלהם. אישית ראיתי לפחות חמישה מרצדסים שהיו באנטבה, מכוניות של ראשי ממשלה, שרים, זמרים וכו כו.

אם היית מביא איזה הוכחה מוצקה - הייתי מתייחס לטענה אחרת. בצורה שניסחת את זה, זה נשמע כמו עוד בלוף.

אל תכעס, אל תהיה עצוב, ותמשיך להיות עם שאנטי (או בלי שאנטי - אני לא יודע איך משתמשים במילה הזאת).

נמרוד

דרור בננה שלום,

כנראה שאתה איש חביב שאוהב את הבריות.

אבל לא יכול שלא להסכים עם ידידי נמרוד. אתה מספר שעצר אותך ברחוב איזה אדם התכופף וזיהה סימן שמעיד על כך שהגב' מאיר נסעה ברכב. הסיפור נשמע תמוה במקצת לאור זאת שיש עשרות מכוניות כמו שלך, האם האיש הזה עוצר כל אחד מהן ומחפש את הסימן?

יתרה מזאת, בתחילת השירשור הנוכחי מישהו צירף שירשור מלפני כמה חודשים שבו בדיוק היה דיון על המרצדס שלך ששכבה אצל סוחר מכוניות שטען שגולדה נסעה בה.

אז אל תכעס אבל כל הסיפור הזה מריח לא טוב. ולכן אני עם נמרוד.

בכל מקרה בלי שום קשר אני מאחל ובטוח שתהנה מהרכב הוא יפה ומיוחד גם בלי הסיפור .

דרך אגב אני יודע שחוץ מלאכול הרבה בננות אתה גם נוהג לתת שמות לכלי הרכב שלך אז לאור היחוס/ אי היחוס של המרצדס אולי תקרא לו אגרנט?

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דרור היקר,

צר לי אם נפגעת - לא היתה לי כוונה לגרום לך משבר כה עמוק.

התגובה שלי באה בגלל שהסיפור שלך נשמע מאוד לא אמין. כמו שכתבתי - הרבה אנשים טוענים להסטוריה כזו או אחרת של הרכב שלהם. אישית ראיתי לפחות חמישה מרצדסים שהיו באנטבה, מכוניות של ראשי ממשלה, שרים, זמרים וכו כו.

אם היית מביא איזה הוכחה מוצקה - הייתי מתייחס לטענה אחרת. בצורה שניסחת את זה, זה נשמע כמו עוד בלוף.

אל תכעס, אל תהיה עצוב, ותמשיך להיות עם שאנטי (או בלי שאנטי - אני לא יודע איך משתמשים במילה הזאת).

נמרוד

היי ד"ר נמרוד ,מה שלומך?

מאוד נחמד לי לקרוא את...

"צר לי אם נפגעת - לא היתה לי כוונה לגרום לך משבר כה עמוק."

ואני מאוד מעריך את זה.

לענייננו כניראה שלא הבנת אותי ,הסיפור הוא לא שלי ,כך שאין לסיפור עניין

של אמינות או לא. בסך הכל אני שמעתי את העניין העבר של המרצדס דרך

אדון מבוגר ממש כמו שכתבתי וגם עשיתי 1+1 וגם האינפורמציה שהמוכר סיפר

לי שיש קשר בין הרכב לגב' גולדה מאיר ז"ל הדליק לי נורה בראש והתחלתי

להתעניין בעניין ההיסטורי של הרכב שלי זה כל הסיפור ,תאמין לי שאין שום עניין

להעלות את ערכו של הרכב מבחינה כלכלית ,אני אוהב ואוהב את המרצדס גם אם

הוא היה שייך בעבר שלו לאדם כלשהוא מין השורה כמו שאני אוהב אותו כיום.

ד"ר נמרוד אחלה יום מדרור האיש שאוהב מאוד שאנטי בריאות ובננות.

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

דרור יקירי,

רק בקשה אחת לי אליך - בבקשה תשתמש בסימני פיסוק כדי שלא נצטרך לקרוא כל משפט שלך 3 פעמים, כדי שנבין למה התכוונת.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
דרור בננה שלום,

כנראה שאתה איש חביב שאוהב את הבריות.

אבל לא יכול שלא להסכים עם ידידי נמרוד. אתה מספר שעצר אותך ברחוב איזה אדם התכופף וזיהה סימן שמעיד על כך שהגב' מאיר נסעה ברכב. הסיפור נשמע תמוה במקצת לאור זאת שיש עשרות מכוניות כמו שלך, האם האיש הזה עוצר כל אחד מהן ומחפש את הסימן?

יתרה מזאת, בתחילת השירשור הנוכחי מישהו צירף שירשור מלפני כמה חודשים שבו בדיוק היה דיון על המרצדס שלך ששכבה אצל סוחר מכוניות שטען שגולדה נסעה בה.

אז אל תכעס אבל כל הסיפור הזה מריח לא טוב. ולכן אני עם נמרוד.

בכל מקרה בלי שום קשר אני מאחל ובטוח שתהנה מהרכב הוא יפה ומיוחד גם בלי הסיפור .

דרך אגב אני יודע שחוץ מלאכול הרבה בננות אתה גם נוהג לתת שמות לכלי הרכב שלך אז לאור היחוס/ אי היחוס של המרצדס אולי תקרא לו אגרנט?

אני במקומך קורא לו גולדה, או לפחות זהבה :-D .

ודרור מכל הלב, אם המרצדס הייתה של גולדה או לא הייתה, נסעה בה או לא נסעה...

אני מאחל לך נסיעה ובעלות נעימה על המרצדס ותהנה איתה כמה שיותר.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לשם הבהרה

לשום ראש ממשלה לא היתה וגם לא בהווה מכונית מתוצרת גרמניה.

האח"מ הראשון שהיה לו רכב גרמני הוא הרמטכ"ל לשעבר שאול מופז שקיבל במ"וו 740 משורינת.

עד שנות התשעים גם לא היה רכב גרמני בשימוש כרכב "רך" בשירות הממשלתי (להבדיל ממשאיות ורק"מ בצה"ל) למעט רכבי אירוח כאלה ואחרים מתוצרת מרצדס ונדמה לי שאלה הובאו לכאן על ידי שירותי הבטחון של המדינות מהם באו.

אני מניח שבכך הובהרו הדברים.

במידה והשרשור ימשיך לסטות מהמסר המקורי, הוא יינעל.

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לשם הבהרה

לשום ראש ממשלה לא היתה וגם לא בהווה מכונית מתוצרת גרמניה.

אבל גורמים בטחוניים במשרד ראש הממשלה החזיקו מכוניות מכל מיני סוגים ומינים, ואני מאמין שראשי ממשלות השתמשו בהם - כדי להפגש בתל אביב עם מלכים נמוכים ומשופמים ממדינות שכנות, לדוגמא...

אז יש סיכוי לא רע שרכב מסויים מתוצרת גרמנית שימש את גולדה בהזדמנויות כאלו ואחרות, לא כרכב שרד רשמי אלא כרכב שירות.

אבל בואו ניתן לדרור Musa Sapientum L לפשפש בהיסטוריה של הרכב שלו, נאחל לו הצלחה והנאה בעבודת הבילוש, ונמתין לתוצאות - אם יהיו. אני משוכנע שהוא יעדכן אותנו גם במידה ויגלה שהרכב מעולם לא שימש את גולדה, אבל מקווה שיציג בפנינו תמונה מצהיבה של הגב' מאיר במרצדס!

פורסם
האח"מ הראשון שהיה לו רכב גרמני הוא הרמטכ"ל לשעבר שאול מופז שקיבל במ"וו 740 משורינת.

בני

תיקון קטן: עד כמה שאני יודע, הבימר של מופז היא 750. לדעתי משתמשים רק ב750 לשיריון מלא. רק מנוע כזה יכול להזיז כראוי טנק של 3.5 טון.

ממה שסיפרו כשהגיע האוטו, הורידו לו את הסמלים בכוונה, בגלל המשמעויות של רכב גרמני בצה"ל... בלה בלה בלה...

פורסם

אגב בלבנון צהל וצד"ל הרבו להשתמש במרצדס (בעיקר מרצדס משנתונים של שנות השיבעים המאוחרות ועד אמצע שנות השמונים) כרכב לקצינים ולשב"ק, לרוב הם אף שורינו.

חבל שהם לא עשו עליה לארץ עם היציאה מלבנון.

פורסם
אגב בלבנון צהל וצד"ל הרבו להשתמש במרצדס (בעיקר מרצדס משנתונים של שנות השיבעים המאוחרות ועד אמצע שנות השמונים) כרכב לקצינים ולשב"ק, לרוב הם אף שורינו.

חבל שהם לא עשו עליה לארץ עם היציאה מלבנון.

עשו, גם עשו!!!

באחד הביקורים במיגרש בצריפין יצא לי לראות כמה "מכרים" משם :wink:

לא רק מרצדסים היו שם...

פעם עוד חשבתי לקנות אחד, לא רעיון כל-כך טוב, הכל היה מפורק באוטו, הרכבת המיגונים ופרוקם, המישקל הרב והברבאריות עשו את שלהם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא רק שהמרצדסים עלו מלבנון חלקם עוד תורמות למדינה .ולא אני לא יספק פרטים ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בוקר טוב ד"ר נמרוד ,מה שלומך?

אני הבנתי מהחבר'ה שאתה מומחה למס' רשוי רכב.

יש לי את מס' הרשוי רכב ממשרד הביטחון

המקורי שלי הרכב משנת 73' 583799 ,,

האם המספר אומר לך משהוא ,ההתחלה של המספר

או כל דבר אחר שיכול לעזור ???

תודה מדרור בננה.

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם
בוקר טוב ד"ר נמרוד ,מה שלומך?

אני הבנתי מהחבר'ה שאתה מומחה למס' רשוי רכב.

יש לי את מס' הרשוי רכב ממשרד הביטחון

המקורי שלי הרכב משנת 73' 583799 ,,

האם המספר אומר לך משהוא ,ההתחלה של המספר

או כל דבר אחר שיכול לעזור ???

תודה מדרור בננה.

למס' הזה צבע כחול במקור, והוא היה של תושבי השטחים...

(אולי הוא היה של נכבד פלשתינאי כלשהו...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום לכולם

עד כמה שהצלחתי לברר בחוגים המקורבים.... המרצדסים היחידים ששרתו את מדינת ישראל, הגיעו בדרך

לא דרך מלבנון במלחמת שלום הגליל ולא כולם כרכבים חדשים. הם שירתו את כוחתנינו במשימות שונות יותר מזה לא רצו למסור לי פרטים ... יתכן גם שהרכב שימש את המדינה בשליחות דפלומטית כל שהיא ונמכר מאוחר יותר במכרז. מספר השילדה וברור בגרמניה יתן אולי מפתח לתעלומה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...