Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרצדס של גולדה מאיר ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוקר טוב ד"ר נמרוד ,מה שלומך?

אני הבנתי מהחבר'ה שאתה מומחה למס' רשוי רכב.

יש לי את מס' הרשוי רכב ממשרד הביטחון

המקורי שלי הרכב משנת 73' 583799 ,,

האם המספר אומר לך משהוא ,ההתחלה של המספר

או כל דבר אחר שיכול לעזור ???

תודה מדרור בננה.

קשה לי לומר בוודאות. קיימות כעקרון שלוש אפשרויות, תלוי בשנה בה הונפק המספר: רכב ממשלתי (הכי סביר), רכב שקיבל רישוי מאוחר יותר משנת יצורו, רישוי מנהל אזרחי (לוחית כחולה).

האוטו שלך זה ה 108 או ה115 שבתמונה? ל 108 יש רישוי רגיל של ירושלים מ 1973...

נמרוד

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קשה לי לומר בוודאות. קיימות כעקרון שלוש אפשרויות, תלוי בשנה בה הונפק המספר: רכב ממשלתי (הכי סביר), רכב שקיבל רישוי מאוחר יותר משנת יצורו, רישוי מנהל אזרחי (לוחית כחולה).

האוטו שלך זה ה 108 או ה115 שבתמונה? ל 108 יש רישוי רגיל של ירושלים מ 1973...

נמרוד

58X-XXX היו רק מספרים של המינהל האזרחי, ובהחלט יכול להיות שהיד הראשונה היתה של תושב מזרח ירושלים שמכר את הרכב מאוחר יותר לתושב שטחים שמכר אותו בחזרה לתושב ישראלי. במקרה כזה, הרכב מקבל את מספר הרישוי המקורי שניתן לו.

ה-244 שלי בילתה בעזה כמה משנות חייה, אך היד הראשונה היתה של מישהו מירושלים, וברשיון מופיע גם המספר שנתן לה המינהל האזרחי ובסעיף המקוריות מופיע יוש-עזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...