Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה fr 2014 1.2 tsi

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים :)

למכירה איביזה ידנית חדשה שנת 2014 יד 1 (00) לא עברה שום דבר , חדשה לגמריי 5000 ק״מ. באחריות לעוד שנתיים וחצי.

תוספות : כל הרכ עור , מושבי עור , משענת יד , דלתות , מצלמת רוורס , גג שמש , חישני רוורס , מראה מתקהה , חלונות מושחרים (קדימה 50% , כולל ציפוי שמשה קידמית מלא נגד שמש...) , מנורות של פיליפס (לבן עם גוון כחול) , בקיצור המון שטויות כאדי לבוא לראות :)

איטום למערכת שמע כל הרכב דלתות קדמיות דיפונים אחוריים ותא מטען.

מערכת שמע מאוד מתקדמת בעלות של 20+ אלף (אופציונלי הייתי מעדיף לפרק ולהשאיר אצלי).

נשטף פעם בשבוע בבית ע״י חומרים איכותיים של CG בלבד פעם בחודש אוטם צבע.

mo4n6.jpg

v7xssl.jpg

נ.ב התמונות קצת ישנות (ליפני השחרת חלונות וכאלה.)

מוכר או מחליף על רכב חזק יותר משנתון נמוך יותר במידת הצורך מוכן גם להוסיף , מחפש רכב בסגנון של לאון 1.8 או כל דבר מגביל רצוי stage 2 + , מה שכן רק אוטומט ורצוי 5 דלתות.

(רוב הזמן האישה נוסעת על והיא רוצה אוטומט זו גם הסיבה המרכזית להחלפה) וגודל... (תינוק בדרך :)

אני מאזור אשדוד.

מבקש מחירון או כאמור החלפה עם תוספת שלכם או שלי כמובן תלוי ברכב.

באופן כללי פתוח להצעות.

2017 Type R

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...