Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי (עוד שבוע) תהיה יונדאי I10 החדשה, ורציתי לבוא מוכן עם קצת ידע ודרישות מוקדמות.

אשמח אם מישהו שכבר ראה את הרכב ומכיר את הגדלים של מערכת השמע והרמקולים יוכל להמליץ לי מה לקנות והאם כדאי לפרק את המערכת המקורית שמגיעה?

אני לא ממשוגעי הווליום אבל רצוי שיהיה איכותי עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל.

תודה מראש לכולם.

פורסם

הכל תלוי לאן אתה רוצה להגיע , יש לך שני אפשרויות כמו שאני רואה את זה.

1 : להחליף יחידת ראש בלבד לאחת שיש לתיקוני זמן וללכת ל דאונג נולג לכיוונים וישאר לך הרבה עודף :)

2 : להסגר על תקציב גדול יותר ולעשות מע מוגברת , שזה יהיה קומפוננט מקדימה סאב ומגבר 4 ערוצים , במידה ויש תקציב רצוי גם יחידת ראש עם לא אפשר מנחתים העלות פה היא באזור ב 2000 ש״ח ללא הרכבה.

בהצלחה.

2017 Type R

פורסם

הכוונה הייתה לכך שבתקופה האחורנה אנשים משקיעים הרבה מאוד זמן וכסף ברכיבים אבל שוכחים שיש חלק מאוד ניכר וחשוב שנקרא כיוונים.

סאונד נולג הוא בית ספר לסאונד שבין היתר מתמחה ברכב , היה להם רכב תצוגה שהוחלף בו רק יחידת ראש לאחת שיש בה תיקוני זמן ועוד אופציות כיוונים והתוצע הייתה מאוד מאוד מפתיע לטובה והיה ממש קשה להאמין שברכב הנ״ל יש מערכת מקורית מבחינת רמקולים ללא שום הגברה וכו...

להחליף כמובן שאפשר לא בטוח שכאדי כי סך הכל הרמקולים המקורים בנויים לנצל את המקסימום שניתן מרכיבים זולים ולהחליף אותם ברכיבים זולים גם כן לא יודע עד כמה אפקטיבי.

בגדול אתה יכל להחליף רמקולים יחידת ראש ולהוסיף 6*9 למגש האחורי (אמור להיות שם מקום , יהיה צריך לחתוך...).

נ.ב אין לי שום קשר לסאונד נולג , פשוט יש הרבה מאוד ביקורות מאוד חמות עליהם...

2017 Type R

• תוכן חדש...