Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוביות קרח שקופות- הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר/ שמעתי על מים רתוחים, לא עבד אצלי. (המים הוצאו ממתקן מים של אקווה טל )

איך ניתן להשיג שקיפות מוחלטת?

M-TECH E46

פורסם

תנסה כל דבר שיכול לבודד (מגבת, צידנית רכה וכד').

ראיתי רעיון גם עם קצף פוליאוריטן, מישהו ב youtube בנה לעצמו מעין כיסוי "עטיפה" מאולתר לכוס גדולה ולאחר שמילא את הכוס במים, הניח אותה בתוך הגומחה שעשוי מהקצף (שהוא חומר מבודד טוב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

שים את מגש הקרח בציידנית מספיק קטנה שנכנסת למקפיא, תמלא מים גם בצידי המגש ככה שיעטפו ויגיעו עד גובה המגש,

שים ל24 שעות בלי מכסה הציידנית ויש לך קרח שקוף :)

הרעיון המרכזי - לבודד את הקרח בדפנות ככה שיקפא בצורה אחידה רק מלמעלה למטה, ככה נוצר האפקט השקוף של הקרח.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מעניין. לא חשבתי בכיוון.

עכשיו אני צריך להשיג צידנית / חומר בידוד.

מכירים אלטרנטיבות ביתיות?

אישית אני משקיע עשרה שקלים פעם בכמה שבועות על שקית מיסטר אייס וסוגר את הסיפור.

קרח צלול, נקי, בכמות גדולה שגם חוסכת ממני את הטרחה של לרדוף אחרי המגשיות קרח הביתיות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זאת אומרת?! זה שקוף! אפשר לראות דברים דרך זה!

ברצינות, למה זה טוב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה זה טוב?

זה עוד טאצ' קטן שאני רוצה לשדרג באירוח.

לדעתי זה נראה טוב יותר במשקאות קייציים, קוקטיילים ואלכוהול.

חשבתי על האפשרות לקנות מוכן, אבל אין לי מקום לשקית שלמה בקערת הקרח במקפיא, וכל עוד זה לא דורש כישורים כימיים גבוהים- למה לא לעשות בבית?

M-TECH E46

פורסם

כי חוק מרפי אומר שבדיוק שיש לך אורחים- יגמר הקרח. או לפחות ככה זה אצלי, כשמגיעים אורחים מוקדם ויושבים עד שעה מאוחרת בד״כ לקראת הסוף כבר אוזל הקרח.

ברור שאפשר להכין מראש כמות גדולה יותר, אבל אני מעדיף את הנוחות הקטנה הזאת.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז תגיד שאתה מתעסק באירוח. אצלי הקשר היחיד בין קרח לאורח הוא לתת לו לשים על המכה שיחטוף אחרי שיתלונן שקוביות הקרח לא שקופות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז שאני אבין, קרח שקוף זה הדבר הבא? נו, כנראה שזה נראה ממש טוב עם קיסמי מיטריה.

לפחות לא צריך את זה בכוסות צבעוניים. או שכן? התבלבלתי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...