Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוביות קרח שקופות- הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה, הוכנסו בערך 20 מגבות למקפיא (אין צידנית...)

אעדכן עוד 48 שעות.

בנוגע לשאלה "למה", ובכן: כי ככה! סתם ניסוי בשביל הכיף שלא מזיק לאף אחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למי יש מקום במקפיא?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למי שאין בבית שלושה זכרים צעירים, או למי שעושה קניות בתדירות גבוהה ולא מחזיק בבית מלאי גדול

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דווקא יש שלושה זכרים, אבל הרוב צעירים מדי. הקטן בכלל חי רק על חלב אם (ונראה כמו הסמל של מישלין :shock:).

יש מלאי מופרך של אוכל יבש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין, אין על אוסמוזה הפוכה, דה-בסט. לא רואה את אוסמוזה ישרה ממטר!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם אתה רוצה לשדרג את האירוח וגם זה בשביל משקעות אלכהליים- מדוע שלא תיקנה את קוביות האבנים להקפאה? זה הדבר הבא וכל הטריק הוא שהם לא מוהלים את המשקה והורסים את הטעם כמו הקרח שנמס.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא הכל הולך לאלכוהול. ..

ולך תדע על מי תפול כשהוא ינסה לנגוס את הקובייה או יזרוק אותה

אגב, לא צריך ליצור מהומה על לא מאומה, רק שאלתי.

M-TECH E46

פורסם

ולך תדע על מי תפול כשהוא ינסה לנגוס את הקובייה או יזרוק אותה

:roflmao:

אהבתי!,

האמת גם בלי קשר לאלכהול- מה שמעניין אותי יותר זה קירור משקאות קרים- למשל קולה וכו' שהקרס פשוט הורס את הטעם ביגלל שהוא נמס- לכן הבנתי שהדבר החדש זה האבנים האלו- גם בתוכניות האירוח ראיתי שהתחילו לדבר עליהם - מעניין אם מישהו כאן ניסה ויכול לתת חוות דעת.

בנוגע לקרח השקוף- גם אניתמיד תהיתי איך עושים את הקרח המושלם הרבה זמן-החכמתי, תודה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שכחתי לעדכן,

למי שתהה, טריק הבידוד עובד יופי. אני עדיין מאלתר (מגבות וכו'), אני צריך למצוא צידנית קטנה מספיק.

בינתיים אני משתמש בשקיות מילוי, הכי נוח לבודד אותם.

בהצלחה.

M-TECH E46

פורסם

ניסיתי פעמיים ולא ממש עבד (אלתורי מגבות למיניהם).

שקוף יותר מהרגיל אבל עדיין לא שם. צריך כנראה צידנית אמיתית.

רגע, נזכרתי שיש לי איפה שהוא שאריות קלקר...

פורסם

אני גם בן אדם מוזר וקניתי מגשים של קרחונים מוזרים, אחד בצורת הסמל של סופרמן , והשני בצורת קליעים של AK

בפעם הראשונה ששמתי את הקרחונים הם יצאו שקופים לחלוטין וזה היה יפה, במיוחד שזה צף בכוס (לא מה שאתם חושבים, למרות שגם שם אני אוהב קרח)

מאז הפעם הזו, יוצא לי סופרמן עכור וקליעים לא שמישים :(

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...