Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קוראים לזה הספאמה ללא תכלית כי המערכת

vBulletin

מוסיפה

nofollow

לקישורים

יגאל, גם בעזרת קישורי NOFOLLOW אפשר לקדם אתר, מה גם שפה הוא יותר קידם מוניטין ולא SEO ככה שהדיון פחות רלוונטי. (הח"מ עושה זאת למחייתו).

בכל אופן - השפה הרהוטה מדי העלתה את החשדות.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ואם הוא היה כותב כמו ילד בלחץ מצוי?

שכתוב מהיר להלן:

יום חמישי שתיתי טיפה בירה רק קצת. יצאתי לנהוג ועצר אותי דרדס עשה לי בדיקת ינשוף יצא 250. הוא לא עשה כלום במקום שלך אותי לדרכי אבל אני אוכל טילים!!!! מה אם יגיע קנס אחרכ"ך מה יקרה לי אני לא רוצה לחטוף שלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מבין מה זה 250 זה בסדר? זה גבוה? זה נשמע גבוה. קראתי פעם שהסף החוקי זה 240 אז איך הוא לא נתן לי דו"ח במקום?!

תודה על העזרה!!!!

פורסם

יש מספיק אוכל במדינה בלי טילים, עכשיו לענייננו, המשטרה אוכפת מערכים של 290 מיקרו ומעלה,על פי חוק מ-240 מיקרו.

ובגלל זה הוא שיחרר אותך לדרכך להמשיך לאכול(סתם בצחוק)

• תוכן חדש...