Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עובד באחת מחברות ההי טק הגדולות באזור רמת החייל בתל אביב.

ביום חמישי האחרון משרדנו חגג סיום פרויקט ארוך וחשוב במיוחד. לכבוד המאורע החברה אירגנה קייטרינג וסוג של הרמת כוסית.

שתיתי מעט בירה.

ביציאתי מתל אביב בעודי נוהג, עצר אותי שוטר לבדיקת רישיונות סטנדרטית, כניראה שאיבחן בריח אלכוהול וביקש ממני לעבור בדיקה.

נשפתי לתוך מכשיר שבדיעבד מסתבר שנקרא "ינשוף". התוצעה הייתה 250.

אני לא מבין בתחום זה כלל משום שמעולם לא נעצרתי ונבדקתי על ידי שוטר, אפילו לא בדיקת רישיון סטנדרטית.

הייתי רוצה לקבל מכם חוות דעת מה עלי לעשות, איך לפעול בהמשך...

בתודה מראש

חמי

פורסם

האם נרשמה לך הזמנה לדין וזומנת לשימוע לפני לקיחת הרכב?

על פי החוק נהג נחשב כשיכור אם בבדיקת הינשוף יותר מעל 240 מיקרו גרם לליטר נשוף אבל המשטרה מתחילה לאכוף רק מעל 290 מיקרו גרם ולכן אפשר להניח ששוחררת לדרכך ללא כל פעולה מצד המשטרה.

פורסם

קח את זה ככרטיס צהוב, לא בגלל המשטרה, אלא בשביל החיים שלך. אל תשתה כאשר אתה יודע שעליך לנהוג בשעות הקרובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמות נתונה של אלכוהול, משפיעה אחרת על כל אדם (ההתפרקות של החומר בגוף היא שונה אצל כ"א).

אל תבין מהמקרה הזה, שכל פעם שתשתה כמות כזו ימדדו לך כ-250 מיקרוגרם בינשוף. גם זה לא.

נוהג - אל תשתה בכלל (ואהבתי את הדימוי של הכרטיס הצהוב).

alfa 156 2.5.

פורסם

לגמרי כרטיס צהוב.

20% יותר והיה מדובר בסרט אחר לגמרי שהיה עולה אלפי שקלים וחודשי שלילה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שלום לכל העונים.

תודה רבה על תגובותיכם ותשובותיכם.

אפילו שהמלצתכם הייתה להניח לעניין ולשמוח שלא לקחו לי את הרישיון,

אני מטבעי אדם מאוד קפדן ולא רוצה שבעוד כמה חודשים יגיע אלי קנס או זימון לבית משפט בגלל שלא ביצעתי את המוטל עלי על פי החוק.

לכן המשכתי לבדוק את העיניין לעומק ומצאתי מאמר שעזר לי מאוד באתר הזה: http://www.snb.co.il/Articles/%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%91%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%AA

המאמר על "הענישה בעבירת השכרות".

אפילו שוחחתי עם עורך דין מהמשרד שלהם, ירון בוכובזה, שהיה מאוד נחמד ויעיל ביותר. הוא עזר לי מאוד והרגיע אותי.

אפילו שבסופו של דבר הוא הבהיר לי כי אינני זקוק לשירותיו בשלב זה, הבנתי שאני מדבר עם איש מקצוע מהמעלה הראשונה ואם חלילה אצטרך ייצוג בתחום זה הוא יהיה האיש אליו אפנה.

אז באמת יצא לטובה.

שוב תודה לכל העונים.

פורסם
שלום לכל העונים.

תודה רבה על תגובותיכם ותשובותיכם.

אפילו שהמלצתכם הייתה להניח לעניין ולשמוח שלא לקחו לי את הרישיון,

אני מטבעי אדם מאוד קפדן ולא רוצה שבעוד כמה חודשים יגיע אלי קנס או זימון לבית משפט בגלל שלא ביצעתי את המוטל עלי על פי החוק.

לכן המשכתי לבדוק את העיניין לעומק ומצאתי מאמר שעזר לי מאוד באתר הזה: http://www.snb.co.il/Articles/%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%91%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%AA

המאמר על "הענישה בעבירת השכרות".

אפילו שוחחתי עם עורך דין מהמשרד שלהם, ירון בוכובזה, שהיה מאוד נחמד ויעיל ביותר. הוא עזר לי מאוד והרגיע אותי.

אפילו שבסופו של דבר הוא הבהיר לי כי אינני זקוק לשירותיו בשלב זה, הבנתי שאני מדבר עם איש מקצוע מהמעלה הראשונה ואם חלילה אצטרך ייצוג בתחום זה הוא יהיה האיש אליו אפנה.

אז באמת יצא לטובה.

שוב תודה לכל העונים.

לזה אף אחד לא ציפה

או שאני סתם חושד בכשרים

פורסם

קוראים לזה הוצאת קישורים חכמה :)

הכתיבה שלו גם רהוטה ומחושבת מדי יחסית לאדם אשר חושש לפסילה,

אם זה לא המקרה, עורך הדין נשמע מקצועי למרות שאינך קליינט שלו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק אותי זה מצחיק ששם משפחתו של עו"ד שמתעסק בעניינים של נהיגה בשכרות הוא "בוקובזה".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...