Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להחליף שמן ברכב האמור באופן עצמאי, עשיתי בדיקה לפני והבנתי שצריכים בוקסה 27 מ"מ לבית הפילטר ובוקסה 24 מ"מ לפקק ריקון. כדי לא להגיע למצב שאין לי את הכלים המתאימים, רציתי לחדד עם חברי הפורום המנוסים ברכב זה. תודה מראש.

פורסם

כמן שרשמת. 27 לבית פילטר שמן, 24 לבורג של הקרטר.

 

צריך מאריך לידית/ראצ'ט על מנת לפתוח את המכסה של בית פילטר שמן.

 

לפרק את הפילטר לפני ריקון שמן, לנגב הייטב את בית הפילטר מבחוץ לפני הפירוק.

 

תחליף גם גומיה שישובת שם, פילטרים מקוריים מגיעים כבר עם הגומיה הזאת בקופסא.

 

להדק את המכסה בעדינות.

 

 

בנוסף רצוי מאוד להחליף דיסקית לבורג ריקון. יש שם דיסקית עם אטם גומי. מק"ט 0164.88.

 

לאחר ריקון שמן + פילטר צריך למלא 3.2 ליטר.

 

 

פורסם

תודה ידידי, בקשר דיסקית אטם לבורג ריקון, במורשה (דניאל פתח תקוה) מכרו לי אטם נחושת (רינג) רגיל לגמרי בטענה שזה מה צריך לרכב. לפי החשבונית מק"ט 031327. השאלה שלי האם זה מתאים או שלחזור למוסך עם המק"ט שנתת ולהליף?

פורסם

הדיסקית המקורית היא אמנם נחושת, אך מגיעה עם עוד גומי עליה לאטימה מירבית.

 

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

×
×
  • תוכן חדש...