Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"המעבדה לרכב" בחולון. יש הנחה לבאים מקארזפורום + מבצעים בדיקה ברמה גבוהה מאוד.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא צריך מקום מיוחד שמבין במנועים ובתיבה בגלל הבעיות שיכולות להיות?

אתה יודע מחירים?

איך אני ממש את ההנחה?

תודה על התגובה המהירה :)

פורסם (נערך)
לא צריך מקום מיוחד שמבין במנועים ובתיבה בגלל הבעיות שיכולות להיות?

אתה יודע מחירים?

איך אני ממש את ההנחה?

תודה על התגובה המהירה :)

לדעתי אין אף אחד בארץ שיכול להגיד לך ב 100 אחוז שתיבת ה DSG שלך תקינה...אני קיבלתי מצמפיון מכתב שהתיבה שלי תקינה כמה שבועות אחרי שקיבלתי מסמך זה האוטו לא מניע, הלך המקטרוניקס, כמובן שלא יודעים למה זה קרה ופשוט החליפו את כל החלק של המכטרוניקס לאחד חדש....

סה"כ אני מאד מרוצה מהתנהגות התיבה, מדי פעם במהירות נמוכה הוא קצת מבולבל ויש רעשים במהירות נמוכה מעל במפרים אבל בכללי אחלה תיבה

עריכה אחרונה על ידי Oracle
פורסם

צהריים טובים,

בדר"כ הולכים לבדיקות קניה עם רכבים שלא יודעים מה מצבם האמיתי,

בבדיקות הקניה יש בדר"כ בוחן סוג 1,משמע בוחן שבודק את הרכב לא בעובי הקורה.

בדר"כ במכוני בדיקה תמצא את הסעיף הבא בקטגוריה של הגיר: "אין אחריות לגבי תיבת הילוכים אוטומטית).

בוחן סוג 1 לא יודע לבדוק את התיבות הללו.

ממליץ לך לגשת למוסך מורשה שיתן מבט.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם

הולכים לבדיקה במכון בדיקה מורשה (אני מעדיף את דינמומטר, אמנם בטופס הבדיקה ירשמו הרבה כסת"ח, אך בשיחה בעל פה לרוב הבוחנים שם אומרים דברים מועילים), לאחר מכן נגשים (בתיאום מראש!) למוסך רון שיעיף מבט ויעשה סיבוב. מבחינתי לא קונים VAG לפני אישור של רון. כמובן שלגבי המוסך אם יש לך מקומות אחרים שאתה סומך עליהם - לך על זה. בכל מקרה קח בחשבון שאף אחד לא יוכל להתחייב לך למצב הגיר, היתרון האדיר של רון זה הניסיון המטורף שלו והידע הנרחב שלו ברכבים הללו, כך שהוא יודע באמת "להקשיב" לכל מכלולי הרכב ולהגיד לך מה מצבו - עם זאת, גיר יכול ללכת גם יום אחרי מאלף סיבות אחרות, כך שאי אפשר לדעת לעולם ב-100% (מה שכן, אם הגיר במצב רע ניתן יהיה לשים לב).

Lexus CT200H

פורסם

לפני הבדיקה בכלל - תבקש מהמוכר הסטוריית טיפולים ותיקונים כתובה.

לפיה תחליט אם בכלל לקחת הרכב לבדיקה (אולי תראה שנקייה ואולי תראה תקלות כרוניות ואז תשקול לא לבדוק הרכב בכלל).

נסיעה ברכב אני מאמין שבצעת (?).

איזה מודל הרכב ? (ייתכן והוא או הגיר עדיין באחריות).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...