Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בכיוון של פוקוס 2006-2009.

אני מודע לחסרונות אך מאחר שיסעו ברכב 6000-7000 ק"מ בשנה הצריכת דלק לא שיקול(יכול להיות שבעתיד הק"מ יעלה ל20+ בשנה אבל אז הדלק יהיה בסבסוד חלקי מהעבודה,הבלאי עלי.הבעיות גם בסחיבה לא משנות לי,אצלנו נוהגים לאט ורגוע (-: .

ההתלבטות כרגע על כיוון ולא על מכנית ספציפית למעט אופ 1.

אופ' 1: פוקוס 2006 טרנד X שהיתרון שלה על האופציות מ2009 היא גלגלי מגנזיום, בקרת שיוט, בקרת אקלים(אמינה בכלל? נשמע פתח להוצאה גדולה מתישהו בעתיד) יתרון-חיסרון שהרכב שייך לעובד זמני בעבודה של אשתי- מצד אחד רכב פרטי100% לא מסוחר(וסיננתי המון כאלה ביד 2), וגם היד הקודמת היא פרטית. החיסרון שהיא לא מפורסמת עדיין ככה שהוא לא התבשל עם המחיר, שעומד על 22. חיסרון נוסף 174,000 ק"מ(כמה גיר אוטומטי יחזיק? הבנתי שלהחליף עולה5000 שקל).ושאין בקרת יציבות-די בטוח. לרכב אין תאונות או בעיות למעט עליה על מדרכה במהירות- עוד לא נלקח לבדיקה

אופ2 : יד 2 שנת 2006-7 פוקוס טרנד , לא X עם ק"מ נמוך כמו 115-130 . אין בקרת יציבות והרכב מליסנג -לא מטפלים בזמן ובחלפים נחותים .מחירי סגירה 19-+

אופ 3הדגם שאחרי המתיחת פנים2008-9 ב28 +- עם ק"מ של 130+- עם בקרת יציבות והרכב מליסינג מחיר 28+-

מה דעתכם

עריכה אחרונה על ידי טווינגואי
פורסם

מצד שני, אם אתה מתכנן לא ליסוע הרבה, ולהחזיק את הרכב למספר שנים, יתכן ודווקא הטרנד X תהיה בחירה מעניינת. בתנאי שתסכימו על מחיר שישקף את הקילומטראז' של הרכב.אם אתה הולך לכיוון בדוק בקפדנות את הסיטוריית הטיפולים ומצב בולמ"ז, תושבות מנוע וגיר ודברים מהסוג הזה שמתבלים בקילומטראז' כזה.

פורסם

הפוקוס משנת 2006 אמנם נראית טוב אבל השאלה היא האם החישוקי מגנזיום באמת יהוו לך תועלת? כך גם בקרת אקלים {לפי דעתי שטות גמורה} וגם בקרת שיוט.

בקרת שיוט היא אפקטיבית למי שנוסע הרבה בכבישים בין עירוניים או כבישים שיש בהם הרבה ספייס, אם אתם נוסעים בכביש עירוני שכל שניה צריך גז ברקס גז ברגז, זה לא יתן שום דבר.

הדגם שאחרי מתיחת פנים הוא לפי דעתי מעולה, אבא שלי קנה אותו מיד שניה לפני כמה חודשים והוא מבסוט ממנו מאוד. הבעיה היחידה היא שהוא מליסינג.

חובה חובה חובה לבדוק את הרכבים הנ"ל ולראות היסטוריית טיפולים. אנשים נוטים לזלזל לאחר כמה שנים ברכב ואומרים "הרכב נוסע טוב אז אין סיבה לקחת אותו לטיפול" {לא בהכללה אבל ככה זה בדר"כ}.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

מדובר ברכב נפוץ מאוד, אז יש סיכוי טוב שבחיפוש תמצא רכב עם מכלול נתונים יותר טובים.

להערכתי המחירים שציינת נמוכים בהרבה ביחס למחיר השוק בפועל, במיוחד בדגם שאחרי מתיחת הפנים. לגבי הדגם הזה, היתרון היחיד המשמעותי בו הוא בקרת היציבות. לפי דעתי אם המחיר מאפשר ואתה מוצא רכב במצב טוב אז זה כדאי.

האופציה הראשונה נראית לא רעה, בהנחה ויש היסטוריית טיפולים מסודרת והרכב במצב טוב. הקילומטראז' גבוה, אבל אם רובו נעשה בנסיעה בין עירונית זה פחות נורא.

לגבי רכב מליסינג - יש חברות שמטפלות במורשה, ובכל מקרה גם כאן כדאי להסתכל על היסטוריית טיפולים. בנוסף, אם הרכב בשנים האחרונות טופל בצורה טובה באופן פרטי אז העבר של ליסינג הוא פחות משמעותי לאמינות.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

שלום

כבעלים של פוקוס 2007 דגם גיאה (2000 סמ"ק, 144 סוסים במקור, מאובזר היטב),

אני מציע לשקול נסיעת מבחן גם בדגם הזה.

מנוע 1600 קצת עייף לפוקוס הכבדה.

נסה 2000 סמ"ק לפני שתחליט.

בהצלחה

אילן

סלע

פורסם

באופן כללי אני מאמין שבמחירים הללו ובשנתונים הללו שווה לשלם 8000-9000 שח יותר עבור רכב פחות משומש ובמצב עדיף.

וזה יותר נכון ככל שאתה מתכנן להחזיק את הרכב יותר זמן. אם אתה מסתכל 4-5 שנים (או יותר) קדימה אז יחס העלות תועלת של התוספת כעת (8-9) משתפר משמעותית.

• תוכן חדש...