Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה חלה בעייה מעניינת ברכב שלי ,שהוא פג'ו 206 XT 1.4 ידנית שנת 2000.

במהלך נסיעה וכאשר אני מוריד את הרגל מדוושת הגז יש מצבים שבהם המנוע פשוט נכבה אבל מניעה ישר בלי בעיה אם אני מתניע מחדש . זה גם קרא לי בזמן שנסעתי בכביש בין עירוני (מהירות גובה).

הרצתי את הרכב בבדיקה במחשב ולא התגלו שום תקלות.

רציתי לשאול אם למישהו היה מקרה דומה או יש לו מושג מה עלולה להיות הסיבה לתקלה הזאת...כרגע החשוד המרכזי הוא מנוע צעדים אבל אני ממש לא מומחה .

פורסם

לאחי היתה את אותה הבעיה באיביזה ידנית 2001. ניקוי מצערת פתר את הבעיה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

ניקנו את בית המצערת (שאגב החולפה בשלב כולשהו) ללא הצלחה. מסתבר שזהו בעיה מאוד נפוצה בקרב הדגם הזה.

דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא, שאם אני מתגלגל לעצירה על ניוטרל המנוע לא נכבה אבל אם אני מוריד הולכים ומחזיק את הקלאצ' לחוץ אז כן.

עריכה אחרונה על ידי יריק
פורסם

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש חלפים מקוריים לפג'ו באיזור חיפה (אני מיוקנעם)? . ואני סקפטי לגבי המנוע צעדים מכיוןן שאחרי שחרשתי את הרשת בייחוד פורמים אנגליים רובם לא פתרו את הבעיה .

• תוכן חדש...